Yapma yaaaa şimdi tamamen emin oldum hurafe olduğuna ahahahBen perşembe günü giricem merakla bekliyorum iyi bi doktora aldım bende umarım yanılmamsen kaça gidiyorsun ve istanbulda mısın? Ben medipol 9250 tl çok iyi bi doktor dediler bakalım görelim neler olacak
Benim karnım öne top gibi kızlar ve popom büyümedi kız bebek bekliyorum bana da herkes erkek diyordu hatta yengem de top gibiydi ona da herkes erkek demişti kızı oldu bence tamamen hurafe bunlar ben artık hiçbirine inanmıyorum çünkü tüm üzerimde denenmiş hurafeler erkek çıktı ama doktorum 2 defa baktı kız dedi perşembe gün detaylıda da sorucam zaten bi defa daha teyit ederim
Burda okumadim ama happy mom uygulamasında bir haftada 2-3 kere denk geldim kız bebek demişler bacak arası bosmus detaylida erkek olduğu anlaşılmış.Herkes de olacak bişey değil ama cinsiyet değişen çok var daha geçen okudum 35. Haftada erkek Bebek dedikleri kız bebek olmuş mesela
Evet zaman zaman oluyordu benim. Dr magnezyum markamı değişti ve günde 2 ye çıkardı çok iyi geldi artık olmuyorKızlar selam ara ara hafif kasık ağrısı ya da karın sertleşmesi yaşayan var mı
Ben hiç magnezyum kullanmıyordum yani vermemişti bana. Yarın randevum var soracağım her şeyi. Okuyunca biraz korktum sancı diyen var rahim ağzı uzunluğu kısalığı olmuş bu kasılmaların sonucunda, engelsiyon diyen var... biraz endişelendim açıkçasıEvet zaman zaman oluyordu benim. Dr magnezyum markamı değişti ve günde 2 ye çıkardı çok iyi geldi artık olmuyor
Benimki de vardiyali calisiyor gececi oldugunda anneme giderim diye dusunuyorumAy evett gerçekten. Eşim bazen şehir dışına gidiyor ise . Uyaninc direkt dediğim şey ben artık nasıl geceleri tek yaticaamm
Valla utanç verici ama annem bana hamileyken doktora hiç gitmemiş meraktan doğumdan 1 hafta önce gitmiş erkek demişlerSelam arkadaşlar ben cinsiyet konusundaki yazışmalarınızı şaşkınlıkla okuyorum ya şimdi doktor erkek dedi kıza döndü diyorsunuz ya iyide bebek iki bacağı açık göstermemiş mi hiç yani. Mesela benim tereddütüm sıfır çünkü kocaman ortada belliydi. Acaba cihazlarla yada bebeğin hareketsizliği ile alakalı bir durum mu bu. Hani bacakları felan kapalı mı 9 ay bu bebikoların hep
İstanbulda böyle maalesef seninki iyiymiş valla içimize sinsin hepimizinYapma yaaaa şimdi tamamen emin oldum hurafe olduğuna ahahah
Ben mersindeyim özel kliniği var doktorun oradaya gidicem 3 bin vericem de buna pahalı diyordum 9 bin miiii aman yarabbi
Bende de oluyor sertleşme normal diye okudum forumlarda falan ama sıkıntılıysa doktora sorarım perşembe detaylıya giricemKızlar selam ara ara hafif kasık ağrısı ya da karın sertleşmesi yaşayan var mı
Bu kedinin aşıları var mıydı eğer varsa sorun olmaz ama yoksa tedbir amaçlı olarak yapıyorlar, geçen sene benim de koluma kedi atladı derimin içine geçtiği için 1 doz tetanoz 4 doz kuduz aşısı oldum o yüzden kararı siz verin, etkisini olası durumda kaç günde gösterir bilmiyorum ya da kuduz aşısının bir zararı olur mu hamile iken bunu da bilemedim, en doğru bilgiyi doktorunuz verebilir ama sizin durumunuzda olsaydım muhtemelen eşim de ben de riske atmak istemezdik o aşıları olurdum diye düşünüyorum, geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı olmazSelam kızlar ne güzel grup hareketlenmiş ben çok aktif olamıyorum. Tatildi çocukların evde olması derken şimdi de okul telaşı başladı. Geçen cuma annemlerin yazlığındaydık bahçede kahvaltı yaparken bahçede beslediğimiz yavru kedilerden biri parmağımı ufacık ısırdı çok endişelenmedim ama bugün sağlık ocağındaki ebeye bir danışayım dedim. O da doktora yönlendirdi. Doktor çok geç kalmışsın acile gidip hemen kuduz aşısı olmalısın dedi ama benim içim rahat değil aşı olmak hiç istemiyorum. 3 gün geçti bu süreçte olumsuz bir belirti de olmadı. Olsa bu zamana kadar olmaz mıydı sizce
Aman Allahım şansımıza bakBenimki de vardiyali calisiyor gececi oldugunda anneme giderim diye dusunuyorum
Sıkıntılı diyenler var kasılma olduğu için sorun yaşayan olmuş ben de yarın doktoruma soracağım inşallah her şey yolundadır size de haber veririmBende de oluyor sertleşme normal diye okudum forumlarda falan ama sıkıntılıysa doktora sorarım perşembe detaylıya giricem
Yalancı kasılma diyorlar esasen ama dinlenince geçiyorsa magnezyumla geçiyorsa bir sorun yokturBen hiç magnezyum kullanmıyordum yani vermemişti bana. Yarın randevum var soracağım her şeyi. Okuyunca biraz korktum sancı diyen var rahim ağzı uzunluğu kısalığı olmuş bu kasılmaların sonucunda, engelsiyon diyen var... biraz endişelendim açıkçası
Tabi yazarım buraya mutlaka. Sabahtan beri regl ağrısı gibi gidip gelen hafif ağrılarım var iyice stres oldumYalancı kasılma diyorlar esasen ama dinlenince geçiyorsa magnezyumla geçiyorsa bir sorun yokturyarın banada yazar mısın canım merak ettim
Dinlenince geçmiyor mu? Ve kaçıncı haftadasınTabi yazarım buraya mutlaka. Sabahtan beri regl ağrısı gibi gidip gelen hafif ağrılarım var iyice stres oldum
Şiddetli değil hafif kendini hissettiren bir ağrı ara ara giriyor ara ara çıkıyor hatta ilginç bir şekilde ayakta yürürken pek olmuyor uzanınca ya da oturunca oluyorDinlenince geçmiyor mu? Ve kaçıncı haftadasın
Çok güzel geçer inşallah bize de yaz çıkıncaKizlar ben yarın detaylıya giricem ay çok heyecanlıyım sizde dua edin bana güzel haberlerle geleyim
Bir sor bakalım yarın doktor ne diyecek bende merak ediyorumŞiddetli değil hafif kendini hissettiren bir ağrı ara ara giriyor ara ara çıkıyor hatta ilginç bir şekilde ayakta yürürken pek olmuyor uzanınca ya da oturunca oluyor
İnşallah canım güzel haberler alırsınKizlar ben yarın detaylıya giricem ay çok heyecanlıyım sizde dua edin bana güzel haberlerle geleyim
Dua edin bana inşallah yolundadır her şeyBir sor bakalım yarın doktor ne diyecek bende merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?