Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142

İnşallah degismez aynı bnde senin gibiyim ya erkektr dye gittm ama doktor kız dynce kıza hazirlandm umutlandm

Kız olsun erkek olsun fark etmez de böyle bi beklentiye giriyo insan sonra da hayal kırıklığı olur diğer türlü çıkarsa diye tedirginiz çok ünlü bi perinatoloğa giden birisine erkek demişler doğuma kadar da erkek olduğunu düşündükleri için haliyle her şeyi ona göre almışlar ve doğmuş bi bakmışlar kız, o yüzden böyle bi durum olmasın Allah korusun hepimizi

Kızlar bu arada benim dünden beri ayaklarım çok şişti ama akşamları özellikle yatmadan, sabah baktım normaldi şimdi yine şişler, ben coraspin kullanıyorum preeklampsi riskinden dolayı başlatmışlardı o yüzden tedirgin oldum akşam üstü de beni görenler yüzün şişmiş dediler ya bi sıkıntı olur mu acaba bebek hareket ediyo eşime söyledim hastaneye gidelim dedi ama gerek duymadım şuanlık başka bi belirti yok bi de sık sık tahlil veriyorum idrarda protein falan da çıkmamıştı, chatgptye sordum farklı belirtiler söyledi hiçbiri yok gibi tansiyonum da normal

Doguma kadar nasıl bilemezsin ya inanamıyorum hayırlı olsun yeni travma ahaahs

Ödem tutma zamanları tam da o yüzden çok normal 8 aylık hamile arkadaşım resmen balon şisirmis gibi ayakları. Bol bol ayakları uzatıp dinlenmek lazım havaya dikersen ara ara o da iyi gelir zaten doğumdan sonra gidecek

Kızlar ne giycez kızlaar , ben 45-46 kiloyla hamile kaldım hayatım boyunca da hiç 50yi bile görmedim . Şimdi 50leri görünce ne yapacağımı bilemedim , internetten sipariş veremiyorum bedenimi tam kestiremediğim için Şimdilik havalar iyi diye elbiselerle idare ediyorum ama çalışıyorum hep aynı şeyleri de giymek olmuyor , akşama doğru karnım iyice belirginleşiyor , çok mutluyum ama giyecek kıyafetim yok

Detaylıda iyice görelim yoksa düşünmek istemiyorum gerisini

Tedirgin oldum bende umarım normal gebelik ödemidir ama sabah şuan normale döndüm bakim akşam olursa ayaklarımı kaldırırım bi de böyle deneyelim

Hamile pantolonların beli ayarlanabiliyor zaten bel kısmı yumuşak oluyor o yüzden öyle bi şey almak şart oldu ama doğuma kadar aynı beden kalmayabiliriz tekrar almak gerekebilir

Geçen hafta bile pıtı pıtı minicik dokunuşlar hissettim bu hafta amuda mı kalkıyor takla mı atıyor çok belirgin hareketleri vuruşlari. Geçen hafta dokunuyordum hissedeyim az bı kimilda falan diye oralı bile olmuyordu günlük 3 5 hareket hissediyordum bu 3 gündür bacaklarının dışardan ittirislerini hissediyor dokunan:)

Evet detayliyi iple çekiyorum o yüzden en iyisi en pahalısına randevu aldım
Gün içinde illaki hareket ediyoruz yediklerimiz etkiliyor vs o yüzden şişiyor içini ferah tut ama

Hahaahh ayni sorun ben 2 aydır s bedenden l- xl geçtim popom inanılmaz büyüdüğü için karnım yokken bile eski kıyafetlerimi giyemiyordum geçen gün çıktım mağazaya ne kadar xl varsa topladım ahahah

Hahaahh ayni sorun ben 2 aydır s bedenden l- xl geçtim popom inanılmaz büyüdüğü için karnım yokken bile eski kıyafetlerimi giyemiyordum geçen gün çıktım mağazaya ne kadar xl varsa topladım ahahah
Bişi sorucam. Komşular oturmaya geldi ne biçim kız bebek hamilesisin sen karnin Da enine gitmemiş toton da büyümemiş. Erkek bu erkek dediler. İyi baksaydi yüzün gözün bile erkek bu çocuk diye bagriyo dediler. Oğlumda da önden bakınca hamile gibi değildim karnım büyüdü öne doğru. Şimdi de öyle. Bu bı hurafe mı Toto büyümesi acaba?? Ama senin de oğlun olcakti zaten. Herkeste başka başka mı ki

Öncelikle herkese hayırlı olsun, sağlıcakla gelsinler dünyaya inşallah. Benim size bir sorum olacaktı bata 4 gün kala kaset test yaptım çok silik belli belirsiz bir çizgi çıktı acile gidip kan verdim 25 çıktı değerim bugün dayanamadım bi idrar testi daha yaptım değer biraz düşük geldi bana göre sizede bir sormak istedim. 1 gün arayla testler bu şekilde çıktı. Değeri bu kadar düşük çıkıp gebeliği ilerleyen varmı aranızda dediğim gibi bata 4 gün kala çıktı bu değerim
Ben bugün tekrar kan verdim 58 saat arayla değerim 94’e çıkmış iyimi pek bilemedim. İlk değerim cuma günü 25 di.

Arkadaşlar merhaba cok aktif olamyrm 20 haftalik hamileyim ve cok kotu hamilelik geciriyorum aranizda Kartal lütfü Kırdar Şehir hastanenisinde ayrıntılı icin randevu alan var mı ben aldim sadece riskli gebeliklere bakılıyor diye yazıyor gidipte bakılmaz diye korkuyorum bilgisi olan var ise cevap yazar mi

Riskli gebelige bakan perinatologlar yapıyor detaylı USG yı bide radyoloji uzmanları.

Hamile pantolonların beli ayarlanabiliyor zaten bel kısmı yumuşak oluyor o yüzden öyle bi şey almak şart oldu ama doğuma kadar aynı beden kalmayabiliriz tekrar almak gerekebilir
işin kötü tarafı doğumdan sonra da giyilmiyor hamile pantolonları bellerinde pay olduğu için hoş durmuyor , onlara da çok para vermek istemiyorum ama iş yerinde de taytla çalışamam kii

Benim normalde bi tek popom vardı gebelikten önce , şimdi hamile pantolonları basenden çıkmıyor değişik bi şeyler oldu neyseki yalnız değilmişim :)

Ben o hastanede muayene oldum ve detaylı ultrason için bilgi almak istedim bana yapmıyoruz dediler, riskli gebelere bakılıyor mu bilmiyorum…
Gerçi detaylı ultrason yapsalar bile gitmezdim çünkü doktorlardan hiç memnun kalmadım. Bir daha da gitmedim zaten.
Umarım şansına iyi bir doktor çıkar

Evet ben daha ilk ayımda çok büyüdü popom eşim bile farketti pantolonlarım olmuyordu tamam dedik kesin kız bu çünkü annemde de öyle olmuş çevremdeki herkeste de . Ama benden 1 ay büyük arkadaşım poposu hiç çıkmamış ama kıza hamile galiba bu da hurafe ya . En çok buna güvenmiştim yalan çıktı. Ayrıca karnım da top değil oval bu da garip

işin kötü tarafı doğumdan sonra da giyilmiyor hamile pantolonları bellerinde pay olduğu için hoş durmuyor , onlara da çok para vermek istemiyorum ama iş yerinde de taytla çalışamam kii
Milladan 2 tane hamile pantolomu aldim tanesi 500 liradan.bi kac tane de tunik aldim hamilelik bitincede giyilebilecek seyler.calismasam bende bir taytla idare ederdim.

Lcw de hamile kotlari 800 900 o kadar para vermeye gerek yok bence

Evet detayliyi iple çekiyorum o yüzden en iyisi en pahalısına randevu aldım
Gün içinde illaki hareket ediyoruz yediklerimiz etkiliyor vs o yüzden şişiyor içini ferah tut ama
Ben perşembe günü giricem merakla bekliyorum iyi bi doktora aldım bende umarım yanılmam sen kaça gidiyorsun ve istanbulda mısın? Ben medipol 9250 tl çok iyi bi doktor dediler bakalım görelim neler olacak

Benim karnım öne top gibi kızlar ve popom büyümedi kız bebek bekliyorum bana da herkes erkek diyordu hatta yengem de top gibiydi ona da herkes erkek demişti kızı oldu bence tamamen hurafe bunlar ben artık hiçbirine inanmıyorum çünkü tüm üzerimde denenmiş hurafeler erkek çıktı ama doktorum 2 defa baktı kız dedi perşembe gün detaylıda da sorucam zaten bi defa daha teyit ederim

Selam arkadaşlar ben cinsiyet konusundaki yazışmalarınızı şaşkınlıkla okuyorum ya şimdi doktor erkek dedi kıza döndü diyorsunuz ya iyide bebek iki bacağı açık göstermemiş mi hiç yani. Mesela benim tereddütüm sıfır çünkü kocaman ortada belliydi. Acaba cihazlarla yada bebeğin hareketsizliği ile alakalı bir durum mu bu. Hani bacakları felan kapalı mı 9 ay bu bebikoların hep

Burda okumadim ama happy mom uygulamasında bir haftada 2-3 kere denk geldim kız bebek demişler bacak arası bosmus detaylida erkek olduğu anlaşılmış.Herkes de olacak bişey değil ama cinsiyet değişen çok var daha geçen okudum 35. Haftada erkek Bebek dedikleri kız bebek olmuş mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…