Aventin 0-6 aylığını aldım %98 meme reddini önler diyor herkes de çok memnun bakalım deneyip görelim :)Kizlar yenidogan olarak hangi emzikten alacaksiniz?
Benim oglum emzik emmedi philips avent almistim +6aydi o
Yenidogan olarak ne onerirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aventin 0-6 aylığını aldım %98 meme reddini önler diyor herkes de çok memnun bakalım deneyip görelim :)Kizlar yenidogan olarak hangi emzikten alacaksiniz?
Ultra soft olani mi?Aventin 0-6 aylığını aldım %98 meme reddini önler diyor herkes de çok memnun bakalım deneyip görelim :)
:) dogdugu gun olmasa da haftasına denedım almadı öğürdü yutagı hassasmıs . emzık bıberon hıc bırını almamıstı dr da sakın zorlama. kusar emerken bıle bosuna daha da hassaslastırırsın dedı:) oyle bısı de varUltra soft olani mi?
Oglum hic almadi emzik
Beni mahvetti
Simdikinde dogumhanede vercem agzina emzigi![]()
Ya oglumda almadi ne emzik ne biberon:) dogdugu gun olmasa da haftasına denedım almadı öğürdü yutagı hassasmıs . emzık bıberon hıc bırını almamıstı dr da sakın zorlama. kusar emerken bıle bosuna daha da hassaslastırırsın dedı:) oyle bısı de var![]()
evet evet aynı seyı yasamısız. mamayı agzına dokundursam sırınga ya da kasık farketmez kustu cok cesıt denedım sankı yetmıyor gıbı gelmıstı sut ama yetıyormus da ılk cocuk stresı heralde :S mıllet 4 5 saat uyurdu gece ben 1 saaatte 1 tum memeyı bosaltan bebısımle ayakta uyukluyordum :) ay ınsallah bu da emsın tamam sıkıntı degıl de en azından bıberon alsın ısterım . en azından yedek olsun ıste. bı ılac almaya kalksam yada mecbur kalsam 6 8 saat sag at sutu yaptık 1 2 gun once sagdıgım sutu verıcem bıberon almayınca o da olmuyordu :SYa oglumda almadi ne emzik ne biberon
Bi dogumdan sonra siringayla sonra kasik biberonla azcik mama yedi eve cikinca mamayi da yemedi 15 ay boyunca beni süt muslugu dis kasiyici seyyar meme olarak kullandi mahvoldumbu sefer hem mama hem emzik kitlemek istiyorum umarim sıkıntı cıkmaz
![]()
Aynen yaa ayy avmye gidiyorduk emzirme odasindan cikamiyordukevet evet aynı seyı yasamısız. mamayı agzına dokundursam sırınga ya da kasık farketmez kustu cok cesıt denedım sankı yetmıyor gıbı gelmıstı sut ama yetıyormus da ılk cocuk stresı heralde :S mıllet 4 5 saat uyurdu gece ben 1 saaatte 1 tum memeyı bosaltan bebısımle ayakta uyukluyordum :) ay ınsallah bu da emsın tamam sıkıntı degıl de en azından bıberon alsın ısterım . en azından yedek olsun ıste. bı ılac almaya kalksam yada mecbur kalsam 6 8 saat sag at sutu yaptık 1 2 gun once sagdıgım sutu verıcem bıberon almayınca o da olmuyordu :S
ben cybex mios modelini çok araştırarak aldım. Vadi istanbul mağazasından almıştım, açıkçası satış danışmanı da biraz manipüle etti, o an ordan onu almadan çıkma ihtimalimiz yoktu öyle diyim. Henüz kullanmadık tabi ama araba materyal ve kullanış olarak çok iyi duruyor. Bence tasarım olarak da en şık bebek arabası o. Hem bebek hem de kendi konforumu düşünerek aldım, 2 adet fıtığım var hafif kolay sürümlü, kolay taşınabilir kapanabilir olması ve bebek açısından da güvenli olması ilk tercihimdi. Puset olarak cloud t isize tam yatışlı olanı aldım, ay olarak daha uzun süre kullanılabiliyormuş. Bizimkini kayınpederim hediye olarak aldı, istediğin modeli seç içinde kalmasın dediği için onu aldım, açıkçası kendim ödeyecek olsam yine cybex alırdım ama belki eezy s twist modelini alabilirdimAa görmemiştim çok teşekkür ederimm bakayım hemen bir de konu açılmışken sorayım bebek arabası cybex alan kullanan yada araştıran varsa bahsedebilirse çok sevinirim çok kararsız kaldımm
Ultra soft çok yumuşak , anne memesine yakın değil diye karanlıkta parlayan normal serisini aldımUltra soft olani mi?
Oglum hic almadi emzik
Beni mahvetti
Simdikinde dogumhanede vercem agzina emzigi![]()
Ben bugün tam 20+0 haftamdayım. 4 gündür küçük hanımla oynuyoruz resmen. Akşamları sırt üstü biraz dik uzanınca,iki elimi de karnıma hafif koyup beklediğimde,bakıyorum kayıyor sürekli hareket halinde. Bir kaç gündür daha açık şekilde hissedebiliyorum. Konuşuyorum sohbet ediyorum,hemen tepki geliyor. Bir kaç güne sizde de olurHeyecanla bekliyorum![]()
Al iste kararsiz kaldim simdiUltra soft çok yumuşak , anne memesine yakın değil diye karanlıkta parlayan normal serisini aldım![]()
Tek derdimiz bu olsun , adres ver ben göndereyim bi tane de ayıp ediyosun :) sağlıkla gelsinler de :)Al iste kararsiz kaldim simdi
Gece parlayandan +6 ay olani var ama yenidogana sert gelir mi gelmez mi bilemedim
Bide tutar mi korkusu olustu
Yeni bir dert![]()
Detaylı ultrasondan sonra kıyafet ile başlayabilirsin bence ancak kışlıklar çıkıyor zatenKızlarr 21+3 deyim alışverişe başlayan var mı ben daha hiç bişey almadım öyle 1-2 parça beğendiğim kıyafet bide indirime girince avent emzik almıştım o kadar başlamalı mıyım erken mi neler almalıyım neler çok gerekli vs tecrübeli olanlar varda bilgilendirebilir miii
Hergün beraber işe geliyoruz , hasbihal derin bizimdeBen bugün tam 20+0 haftamdayım. 4 gündür küçük hanımla oynuyoruz resmen. Akşamları sırt üstü biraz dik uzanınca,iki elimi de karnıma hafif koyup beklediğimde,bakıyorum kayıyor sürekli hareket halinde. Bir kaç gündür daha açık şekilde hissedebiliyorum. Konuşuyorum sohbet ediyorum,hemen tepki geliyor. Bir kaç güne sizde de olur![]()
Ben bu sefer şunu deneyeceğimKizlar yenidogan olarak hangi emzikten alacaksiniz?
Off okurken tetiklendim kızım aynı böyleydi gece de 1828383 kez kalkardı göğüslerimi kesip atasım geliyorduAynen yaa ayy avmye gidiyorduk emzirme odasindan cikamiyorduk
Arabaya bineriz meme
Misafirlige gideriz cocugu mutfakta emziririm
Misafir gelir yatak odasina giderim vs cok zorlandim
Yarim saatte bir emen cocuktu resmen
Kelimeleri soyledikce de disarda emmeee diye aniriyordutam memeden keseyim dedim 16aylikken, hamile oldugumu ogrendim
Maşallah rambo gibi oldu kendisi ama ben tukendim
Bunda relax ana olmak istiyorum mizmizlaninca ver memeyi sussun falan gibi hayallerim var![]()
Ask olsun mesele almak degil kiTek derdimiz bu olsun , adres ver ben göndereyim bi tane de ayıp ediyosun :) sağlıkla gelsinler de :)
O kadar haklısın ki kendime bi şey nasıl alınır unutmuşumAsk olsun mesele almak degil ki
Servet harciyoz gerekirse kendimize almiyoruz
Emzik alip rafta durmasini istemiyorum o yuzden arastirma icerisindeyim![]()
Baya elinin altından bi şey kayıp gidiyor , çok tuhaf bi his balık gibiKızlaar bu kayma hissi nasıl oluyor ya ben vurma gibi şeyler hissediyorum ama kayma hiç olmadı merak ettim![]()
Benim gogus uclarim yara olmustu lansinoh kremi avuc avuc suruyordum yine de etki etmiyordu ayva cekirdegi jeli mi denemedim goguslerim acik mi gezmedim evde neler nelerOff okurken tetiklendim kızım aynı böyleydi gece de 1828383 kez kalkardı göğüslerimi kesip atasım geliyordu![]()
Ben 3 4 gundur cok yogun hissediyorumKızlaar bu kayma hissi nasıl oluyor ya ben vurma gibi şeyler hissediyorum ama kayma hiç olmadı merak ettim![]()
2.aya kadar mi kullaniliyor bu acabaBen bu sefer şunu deneyeceğim
![]()
Chicco Physıoforma Mınısoft Emzık 0-2 Ay Teklı - Fiyatı, Yorumları
Chicco Physıoforma Mınısoft Emzık 0-2 Ay Teklı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl