ya çok iyi özel bi takviyemi yoksa devletin karşıladıklarındanmıFertamir kullaniyorum ben. Şase olduğu için çok şekerli geliyor bana tek sorun bu diğer türlü şimdiye kadar bulantı kabızlık yapmadı.
midenize dokunmuyosa ne güzel benim gastrit ve reflüm var çok zorluyo beniBen gynoferon kullanıyorum hafif kabızlık oluyor ama benim hamileliğin başından beri var o yüzden çok umursamadım
mecbur içilmesi gerekiyor canım doğum sonrasıda bir süre kan kaybı çok olduğu için kullandırıyorlarkötü yapıyo değilmi içerisindeki demir miktarı çok fazla sanırım o yüzdenbende kullanamıyorum dr um böyle bir tercih sundu bunla devam edicem şimdilik biraz pahalı ama mecbur yapacak bişey yok
Ayy evet sepet beşik ama çokta özendim napayım ya içimde bari kalmasınAhsap dediginiz sepet besiklerse onlar uzun sure kullanilmiyor malesef 6 ay anca.. gorunusu cok guzel ama bende bunu dusunerek tercih etmedim
Canım nerden almıştın odayı sen ben de bir kısmını ikeadan baktım ama yatakta kafama yatan olmadı yaptırcam galiba yatağın fotosunu paylaşabilir misin model bakıyorum ben deBen yaptim canim montessori oda aldim alti da bos ama zaten bi sure yanimizda besikte yatacak belki gunduz uykularini odasinda yapar diye dsunuyorum yaninda korumalik var nasilsa cok yuksek de degil ordan inmeyi cikmayi da ogrenir zamanla en kotu yere de yorgan falan atarimbence boylesi daha kullanisli oldu hem uyuturken bende uzanabilirim yanina
Siz cinsiyeti öğrendiniz miBenim de iki kızım var. İkisinde de neredeyse 9 ay bulantı kusma yaşadım. Şimdiki gebeliğimde akşama doğru bulantım oluyor ama çok şiddetli değil. Bakalım cinsiyetimiz farklı olucak mıFarklı belirtiler aynı cinsiyette olabiliyormuş. Hayırlısı olsun
İşsizlik maaşı alabilirsin sadece. Rapor parası alamazsın artıkSadece beni değil başkalarını da çıkardılar. Bölüm kapandı. Tüm haklarımı vercekler. Hepimize aynı şeyi veriyorlar. Hamileyim diye artısı yok ama
İnşallah canım haber veririm. Doktorum Çınarlı’ya yönlendirdi. Sen ne kadar ödedin?
Kizlar bunlar perinatoloji mi yoksa normal doktor muCanım bende haftaiçi çınarlıya gidicem detaylı için. Daha önce Anıl bey varmış sanırım aslında ama şuan Ebru hanım varmış konuştum yorumları felan iyi baya hayırlısı bakalım. 4500 lira diyor çınarlı bu arada
Kizlar bunlar perinatoloji mi yoksa normal doktor mu
Bana kendi doktorum bakacakRadyoloji canım ama riskli bir gebelik yoksa radyologta uygundur deniyor genelde
Radyoloji ya perinatoloji olması lazım kendi yaşadıklarımdan sonra onların ne kadar uzman olduğunu öyle iyi anladım ki. Her bir damarı milim milim inceliyorlarBana kendi doktorum bakacak
Illa radyoloji falan mi olmali ya :/
Bana kendi doktorum bakacak
Illa radyoloji falan mi olmali ya :/
Sadik bey canimBilmiyorumki canım doktorun Sadık bey miydi senin İrfan bey miydi
Sen ne yasamistin canimRadyoloji ya perinatoloji olması lazım kendi yaşadıklarımdan sonra onların ne kadar uzman olduğunu öyle iyi anladım ki. Her bir damarı milim milim inceliyorlar
Benim kendi doktorumda oldukça iyi bir cihaz kullanıyor her muayenesi detaylı gibi uzun geçiyor. Ben fetal dna testi de yaptırmıştım başlarda. 20 li haftaların başında yine de rutin perinatolojiye yönlendirdi bende heö özelde hem devlette gittim kalp damarları ile ilgili bir şey gördüler uzun baya o kısmı. Amniyosentez yaptırdım sonuçta henüz çıkmadı ön sonuç iyi geldi şükür ama bekliyorum yine de. Bu süreçte 5 farklı perinatoloğa göründüm. Kızımda böyle bir sorunum yoktu klasik haftam gelince perinatolojiye gitmiştim devam etmiştim sonrasındaSen ne yasamistin canimve simdiki durum nedir
Sadik bey canim
Ben bi terslik bi acaba gordugumde perinatolojiye gonderiyorum zaten dedi bende guveniyorum acikcasi ona
Oglumda da o bakmamisti ama yan odadaki gurkan bey var doc dr, o bakmisti
Simdi bakmiyor sanirim artik
Bilemedim kafam karisti ama kendi doktoruna baktiran arkadaslarim da hayli cok
Inşallah icini ferahlatacak haberler alirsinBenim kendi doktorumda oldukça iyi bir cihaz kullanıyor her muayenesi detaylı gibi uzun geçiyor. Ben fetal dna testi de yaptırmıştım başlarda. 20 li haftaların başında yine de rutin perinatolojiye yönlendirdi bende heö özelde hem devlette gittim kalp damarları ile ilgili bir şey gördüler uzun baya o kısmı. Amniyosentez yaptırdım sonuçta henüz çıkmadı ön sonuç iyi geldi şükür ama bekliyorum yine de. Bu süreçte 5 farklı perinatoloğa göründüm. Kızımda böyle bir sorunum yoktu klasik haftam gelince perinatolojiye gitmiştim devam etmiştim sonrasında
Aa ne guzel git valla yanindan gulerek ayrilacagina emin olabilirsinSadık beyi sizden duymuştum sonra yorumlarına da baktım çok tatlı birine benziyor çokta tecrübeli olduğu söyleniyor. Ben özel muayenehane de bir doktora gidiyordum onu değiştirip sadık beye gidicem bundan sonra çünkükafanı karıştıracak bişey yok canım bence doktorun gerçekten profesyonel birine benziyor inşallah benimde doktorum olacak kendisi hatta
Evet canım Ebru hanıma aldım bende doktorum da bayağı iyidir dedi. Fiyatta iyi bence salı günü benim randevum 15:30’da.Canım bende haftaiçi çınarlıya gidicem detaylı için. Daha önce Anıl bey varmış sanırım aslında ama şuan Ebru hanım varmış konuştum yorumları felan iyi baya hayırlısı bakalım. 4500 lira diyor çınarlı bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?