Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Ben hiç sevmiyorum ya böyle fazla rahat samimi olunmasını. Şükrediyorum uzakta yaşıyoruz diye. Her gün kavga ederdik kesin. Allah yardımcın olsun canım elbet iyi yönleri de vardır oralara odaklancaksın mecbur

Ya insanlığına iyi insanlar tamam , normal zamanda zaten kimseye gelmesin gitmesin demem bende ama gerçekten çok yoruluyorum, misafir ağırlayacak gücüm dermanım yok biliyor . Ona rağmen böyle yapınca cinnet geçiriyorum . Misafir gelince de oturup durmak olmuyor tabi ki hizmet ediliyor ayakta kalınıyor

Eş desteği lazım müsait bir zamanda uygun bir dille söylemesi gerekiyor annesine bence. İnsan her sene hamilelik yaşamıyor ve işin daha kötüsü çocuk doğunca daha da zorlanacaksın bu dediğimi hatırlarsın belki:) uykusuz gecelerin sabahında hem çocuk hem misafir..

En azından haberli gelirler diye umuyorum yok söyledim zaten eşime de onun da planı vardı , öyle olunca kendi de bozuldu planı olmasaydı bana abartıyorsun diyebilirdi

En azından haberli gelirler diye umuyorum yok söyledim zaten eşime de onun da planı vardı , öyle olunca kendi de bozuldu planı olmasaydı bana abartıyorsun diyebilirdi
Kız bide planıda geçtim insan hızlı yoruluyor bu dönem. 2 gündür mesela çatı ağrısı mı pelvik taban mı her neyse işte o bölgelerim acıyor ağrıyor daha erken bunlar için ama yorgunluktan oluyor farkındayım

Arkadaşlar vitamin olarak neler kullanıyorsunuz acaba? Özellikle ek demir ya da magnezyum varsa beraberinde doktorunuz ne verdi
Doktorum, Gynoferon, Decavit, Devit 3 yazdı. Magnezyum olarak Magnafour önerdi. Elimde başka markaların takviyeleri vardı, onları kullandırmadı.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, yarın sağlık ocağına gideceğim ve gözümde büyüyor normalden biraz daha fazla ayakta kalmak . Çünkü belim gerçekten beni bırak sen git diyor

O ağrı bende de var şimdilik yatakta dönerken ya da ayağa kalkarken vs oluyor ama benimki daha da erken başladı

Arkadaşlar vitamin olarak neler kullanıyorsunuz acaba? Özellikle ek demir ya da magnezyum varsa beraberinde doktorunuz ne verdi
Feramat demir için, D vitamini, Multivitamin, B12, magnezyum, bir de kan sulandırıcı içiyorum ben bütün günüm ilaç içmekle geçiyo
Aa ben de bundan aldım güzeldi ismi falan düzgün yazmışlar ama bazıları tarağın kıllarını sert bulmuş bana normal geldi başka kıyaslayabilecek bi tarak da yok elimde

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, yarın sağlık ocağına gideceğim ve gözümde büyüyor normalden biraz daha fazla ayakta kalmak . Çünkü belim gerçekten beni bırak sen git diyor
İşte bende bir çocuk daha olunca her şeye mecburum bir de çalışıyorum o apayrı konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…