Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
CAnım kaşıntıdan dolayı kaşıyıp da tehriş etmiş olmayasın. Bir kere mi geldi bir daha geldi mii? Ağrın sancın var mı? Kaç haftalıksın şuan?
Hic kasimadim canim ya :/
Sancim yok hareketlerini de hissediyorum devami gelmedi sukur 21 hafta oldum canim

Hic kasimadim canim ya :/
Sancim yok hareketlerini de hissediyorum devami gelmedi sukur 21 hafta oldum canim
Canımıniçi bol su iç idrar yolu enfeksiyonları bazen akıntıları tetikleyebilir , bazen kanlı idrar bile gelebilir büyük ihtimalle suyu az içmişsindir , içini ferah tut hiç bi şey olmaz hayırlısıyla

Kizlar oglumu bu gece nerdeyse 10 kez sinek isirmis ya: (
Yuzunde ensesinde kollarinda isirik var kirmizi kirmizi
Ne surebilirim jel krem oneriniz var mi birazdan eczaneye gidicem kasintiyi falan alan birsey var mi

Ne surebilirim jel krem oneriniz var mi birazdan eczaneye gidicem kasintiyi falan alan birsey var mi
stilex var turuncu tüp. ovadril var. surdugun gibi pat diye kasıntı kesıyorlar

Canim karbonatli su cok iyi geliyor evde ilac yoksa yani karbonati cok az suyla incelt surulebilecek kivama getir oyle sur

İlacımı içmezsem ben de öyleyim canım geçen yazlığa giderken unuttum 2 gün ne yediysem çıkardım.

Kızlarr selam haber verecektim buraya detaylıdan çıktım çok şükür her şey yolundaymış artık bu da beni evhamlardan kurtarmazsa daha ne kurtarır bilmiyorum
Salı günü de ben gireceğim iyi geçmesine çok sevindim inşallah benimde iyi geçer.

Salı günü de ben gireceğim iyi geçmesine çok sevindim inşallah benimde iyi geçer.
İnşallah iyi geçecek güzel haberleri bekliyorum kime gideceksiniz ben Sabahattin Altunyurt'a gittim hem piyasaya göre uygundu hem de memnun kaldım aklınızda olsun

Günaydın kızlaar sabah sabah işe gitmeden buraya bir konu açmak istiyorum ben karar veremedim çocuk odası hemen yapıyor musunuz yapıyorsanız ne düşündünüz? Ben montessorileri oldum olası çok beğendim büyük oluşu vs ama biraz daha yüksek altına süpürge girebilecek tarzda yaptırsam kullanışlı olur mu çocuk orda yatmaya başladığı zamanlarda düşer mi deneyimli anneler bana bir el atın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…