- 17 Temmuz 2021
- 8.694
- 27.089
- 498
Hic kasimadim canim ya :/CAnım kaşıntıdan dolayı kaşıyıp da tehriş etmiş olmayasın. Bir kere mi geldi bir daha geldi mii? Ağrın sancın var mı? Kaç haftalıksın şuan?
Canımıniçi bol su iç idrar yolu enfeksiyonları bazen akıntıları tetikleyebilir , bazen kanlı idrar bile gelebilir büyük ihtimalle suyu az içmişsindir , içini ferah tut hiç bi şey olmaz hayırlısıylaHic kasimadim canim ya :/
Sancim yok hareketlerini de hissediyorum devami gelmedi sukur 21 hafta oldum canim
stilex jel ve avil krem alabilirsin balımKizlar oglumu bu gece nerdeyse 10 kez sinek isirmis ya: (
Yuzunde ensesinde kollarinda isirik var kirmizi kirmizi
Ne surebilirim jel krem oneriniz var mi birazdan eczaneye gidicem kasintiyi falan alan birsey var mi
stilex var turuncu tüp. ovadril var. surdugun gibi pat diye kasıntı kesıyorlarKizlar oglumu bu gece nerdeyse 10 kez sinek isirmis ya: (
Ne surebilirim jel krem oneriniz var mi birazdan eczaneye gidicem kasintiyi falan alan birsey var mi
Sen nasıl oldun canımKizlar oglumu bu gece nerdeyse 10 kez sinek isirmis ya: (
Canim karbonatli su cok iyi geliyor evde ilac yoksa yani karbonati cok az suyla incelt surulebilecek kivama getir oyle surKizlar oglumu bu gece nerdeyse 10 kez sinek isirmis ya: (
Ay çok şükür , darısı bizim başımıza inşallahKızlarr selam haber verecektim buraya detaylıdan çıktım çok şükür her şey yolundaymışartık bu da beni evhamlardan kurtarmazsa daha ne kurtarır bilmiyorum
Amiin inşallah herkesin güzel haberlerini alalımAy çok şükür , darısı bizim başımıza inşallah
İlacımı içmezsem ben de öyleyim canım geçen yazlığa giderken unuttum 2 gün ne yediysem çıkardım.Kızlar günaydın , ben 19+6 oldum bugün , az önce yine çok şiddetli kustum . Var mı hala kusması devam eden ya , gerçekten psikolojik olarak çökmüş durumdayım bi türlü geçmiyor bu kusma çok üzülüyorum
Gözünaydın canım ne güzelKızlarr selam haber verecektim buraya detaylıdan çıktım çok şükür her şey yolundaymışartık bu da beni evhamlardan kurtarmazsa daha ne kurtarır bilmiyorum
Salı günü de ben gireceğim iyi geçmesine çok sevindim inşallah benimde iyi geçer.Kızlarr selam haber verecektim buraya detaylıdan çıktım çok şükür her şey yolundaymışartık bu da beni evhamlardan kurtarmazsa daha ne kurtarır bilmiyorum
İnşallah iyi geçecek güzel haberleri bekliyorumSalı günü de ben gireceğim iyi geçmesine çok sevindim inşallah benimde iyi geçer.
Iyiym canim sukur baska birsey olmadi yarin kontrolum varSen nasıl oldun canım
Deneyeyim canim yanma vs yok gerci ama yarin doktora soyleyeyim bakalimCanim karbonatli su cok iyi geliyor evde ilac yoksa yani karbonati cok az suyla incelt surulebilecek kivama getir oyle sur
Hadi bakalım bize de yazIyiym canim sukur baska birsey olmadi yarin kontrolum var
Bize de haber ver iyi haberler bekliyoruz minnoştanDeneyeyim canim yanma vs yok gerci ama yarin doktora soyleyeyim bakalim
Bize de haber ver iyi haberler bekliyoruz minnoştan
Tamam kizlar sagolunHadi bakalım bize de yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?