- 17 Temmuz 2021
- 8.692
- 27.088
- 498
Gokce benim adimGöksu ve selengökçe de güzel. Derin isimli gördüğüm tüm öğrencilerim ciddi anlamda duygusal Defne de şu an tr nin yarısı
Ya ben o kadar zorluk yasadim ama hicbir hamile arkadasima bunlardan bahsetmedimAyy insan bir de büyümesine hevesleniyor biliyor musun küçük göğüs problemleriayyy düşününce bile heyecanlanıyorum sağlıkla gelsin o zamanlar
Hadi inşallah o zamanbir arkadaşım inanılmaz zorlandı emzirme konusunda beni korkutuyolar
Ayyy hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz canım.Kızlaaar günaaydıınnBugün bizim detaylı ultrason günümüz , heyecanımdan uyuyamadım , inşallah güzel,hayırlı haberlerle buraya gelmek nasip olur , bizim için dua edin
Çıktım şimdi kızlar çok şükür her şey yolundaymış , nazlı kızım poz da verdi bize , içim rahatladı ya çok korkuyodum olumsuz bi şey olur diyeAyyy hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz canım.
Göksu çok güzel benceGokce benim adim
Bu yil cok koyan duydum aynen
Göksu'ya esim isinamadi
Selen'i ben istiyordum aslinda ama Selen mi Seren mi diye sorarlar mi acaba
1 kere soylenecek isim istiyorum ya:/
Gecen bi akraba kizinin ismini soyledi
Lalin koymus
Alin mi diye tekrar sordular
Yok lalin dedi
Biri lila mi koymus diyor vs
Ugrasamam ben kimseyle
En son hatice koycam yani
Çok güzelmiş nereden izliyoruz acabaKızlar Yapikredi bankası 0-3 yas arası çocuklar için eğitim seti gönderiyor. Uygulama indirip eğitimi izleyip sonra talep ediyorsunuz ücretsiz teslim alıyorsunuz. İsterseniz değerlendirin. Benim 6 ekimde teslim alıyorum
Gözün aydın canım. Sıkıntı olmamasına çok sevindim benim de bugün detaylı günümdüü bizde de bir sıkıntı çıkmadı allaha şüküürÇıktım şimdi kızlar çok şükür her şey yolundaymış , nazlı kızım poz da verdi bize , içim rahatladı ya çok korkuyodum olumsuz bi şey olur diye
Ayyy benim nazlı kızım size göre azıcık daha küçük 343 gr çıktı , 40 mm de benim serviks uzunluğummuş ve amniyon sıvım da yeterliymiş benim için de bunlar çok önemliydi , çok sevindimm sizin de iyi olmanıza , çok şükürGözün aydın canım. Sıkıntı olmamasına çok sevindim benim de bugün detaylı günümdüü bizde de bir sıkıntı çıkmadı allaha şüküürpıtırcığım 410 gram olmuş. Serviks uzunluğum da 42 mm miş önemli noktalar bunlardı benüm için
Yapı kredi yarınlara kar topu yazın google 'a oradan kayıt olun yönlendiriyor zatenÇok güzelmiş nereden izliyoruz acaba
Merhaba teşekkür ederimMerhaba bu konuda yazan var mı diye bakmaya geldim. İçinizi rahatlatmak istedim. Bizde de aynı teşhis vardı. Doktor fetal eko çektirebilirsiniz ama bu bir varyasyon muhtemelen eşinizde ya da sizde de böyle dedi. Fetal DNA yaptırmıştık zaten temizdi. Ben hiçbir test yaptırmadım başka. Çocuğum şu an 9 aylık mini mini bir kız :) Umarım sağlıkla doğumunuzu yaparsınız
Türkçe zengin dil her isimde farklı karmaşalar olabilir selen seren sezen selinGokce benim adim
Bu yil cok koyan duydum aynen
Göksu'ya esim isinamadi
Selen'i ben istiyordum aslinda ama Selen mi Seren mi diye sorarlar mi acaba
1 kere soylenecek isim istiyorum ya:/
Gecen bi akraba kizinin ismini soyledi
Lalin koymus
Alin mi diye tekrar sordular
Yok lalin dedi
Biri lila mi koymus diyor vs
Ugrasamam ben kimseyle
En son hatice koycam yani
Canım kullandığın ürünü bilemiyorum ama belli ki yetersiz başka alternatifler dene istersen o bölgeyede bol sür çatlama ilerlemesinKızlar bugün farkettim , kalçamın yan tarafı aşağı doğru çatlamış iki tarafta . Henüz kırmızı kahve renkte ve çok canım sıkıldı epey çoğalmış karnimda hiç bir şey yok ama kalçam çok canımı sıktı oturup ağladım bildiğiniz. Ne yapmam lazım ise yarar bir öneriniz var mı??
Incia sürüyorum ama karnıma sürdüm kalçamın catlaama ihtimali aklıma bile gelmedi yaCanım kullandığın ürünü bilemiyorum ama belli ki yetersiz başka alternatifler dene istersen o bölgeyede bol sür çatlama ilerlemesin
Tabi tek ürüm kullanma derim dönüşümlü zeytinyağı kakao yağı hindistan cevizi yağı ve badgerin çatlak kremini kullanıyorum mesela. Göğüsler sırt kalça üst bacak göbek komple yağlan pehlivan olacağız hepimizIncia sürüyorum ama karnıma sürdüm kalçamın catlaama ihtimali aklıma bile gelmedi yahindistan cevizi yağı birde bio oil mi alsam diyorum ne yapacağımı şaşırdım
Yaaa arkadaşım ilk hamileliğinde kullanmış ikinciye de kullanıyor o önermişti. Ya ben yarın koşarak diğer yağlardan alicam önüne geçmem lazım yoksa ozguvenimi kaybedicemTabi tek ürüm kullanma derim dönüşümlü zeytinyağı kakao yağı hindistan cevizi yağı ve badgerin çatlak kremini kullanıyorum mesela. Göğüsler sırt kalça üst bacak göbek komple yağlan pehlivan olacağız hepimizbak bide incia kullanma içinde kantaron yağı var araştır istersen hamilelikte önerilmiyor rahimde kasılmayı tetikliyormuş
bende takıyorum kafama bu tip şeyler anlıyorum seni o yüzdenYaaa arkadaşım ilk hamileliğinde kullanmış ikinciye de kullanıyor o önermişti. Ya ben yarın koşarak diğer yağlardan alicam önüne geçmem lazım yoksa ozguvenimi kaybedicem
Bio oil ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum her duştan sonra komple yağlanıyorum, ama yeni sante plus diye bi krem daha aldım onu da lavaboya koydum ki her gördüğümde süreyim gözümün önünde olsun diye , henüz çatlamadım ama Hindistan cevizi yağı çok güzel nemlendiriyor onun çok faydası olduğunu düşünüyorumIncia sürüyorum ama karnıma sürdüm kalçamın catlaama ihtimali aklıma bile gelmedi yahindistan cevizi yağı birde bio oil mi alsam diyorum ne yapacağımı şaşırdım
Perinatalog da söylemişti hindistan cevizini ya kesin alayım inşallah fayda ederBio oil ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum her duştan sonra komple yağlanıyorum, ama yeni sante plus diye bi krem daha aldım onu da lavaboya koydum ki her gördüğümde süreyim gözümün önünde olsun diye , henüz çatlamadım ama Hindistan cevizi yağı çok güzel nemlendiriyor onun çok faydası olduğunu düşünüyorum
Bende hindistan cevizi yağı kullanıyorum.2 kutu bitirdim.pazılar göğüs bacak kalça karın.yani sırt hariç nerden baksan her yerime sürüyorum duşlardan sonra.yeni iki kutu daha aldım. Bıraktığı nem hissiyatı hoşuma gidiyor. Bende kilo alıp vermeye bağlı zaten çatlak vardı ama yenisi oluşmadı.Bio oil ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum her duştan sonra komple yağlanıyorum, ama yeni sante plus diye bi krem daha aldım onu da lavaboya koydum ki her gördüğümde süreyim gözümün önünde olsun diye , henüz çatlamadım ama Hindistan cevizi yağı çok güzel nemlendiriyor onun çok faydası olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?