Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Göksu ve selen gökçe de güzel. Derin isimli gördüğüm tüm öğrencilerim ciddi anlamda duygusal Defne de şu an tr nin yarısı
Gokce benim adim
Bu yil cok koyan duydum aynen
Göksu'ya esim isinamadi
Selen'i ben istiyordum aslinda ama Selen mi Seren mi diye sorarlar mi acaba
1 kere soylenecek isim istiyorum ya:/
Gecen bi akraba kizinin ismini soyledi
Lalin koymus
Alin mi diye tekrar sordular
Yok lalin dedi
Biri lila mi koymus diyor vs
Ugrasamam ben kimseyle
En son hatice koycam yani

Ya ben o kadar zorluk yasadim ama hicbir hamile arkadasima bunlardan bahsetmedim
Genelde gormus gecirmislere bahsettim soyle zor falan diye
Neden korkutursun ki yani
Yok mememi tutmadi yok isirdi yok kopardi yok sutum 5 gun gelmedi vs vs
Neden yani
Sana oyle cumle kuran varsa '"valla benim sutum şıkır şıkır gelcek biliyorum" de gec mort olsunlar

Göksu çok güzel bence benim ki kız olsaydı Asel su koyacaktım

Çok güzelmiş nereden izliyoruz acaba

Çıktım şimdi kızlar çok şükür her şey yolundaymış , nazlı kızım poz da verdi bize , içim rahatladı ya çok korkuyodum olumsuz bi şey olur diye
Gözün aydın canım. Sıkıntı olmamasına çok sevindim benim de bugün detaylı günümdüü bizde de bir sıkıntı çıkmadı allaha şüküür pıtırcığım 410 gram olmuş. Serviks uzunluğum da 42 mm miş önemli noktalar bunlardı benüm için

Ayyy benim nazlı kızım size göre azıcık daha küçük 343 gr çıktı , 40 mm de benim serviks uzunluğummuş ve amniyon sıvım da yeterliymiş benim için de bunlar çok önemliydi , çok sevindimm sizin de iyi olmanıza , çok şükür Hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah

Kızlar bugün farkettim , kalçamın yan tarafı aşağı doğru çatlamış iki tarafta . Henüz kırmızı kahve renkte ve çok canım sıkıldı epey çoğalmış karnimda hiç bir şey yok ama kalçam çok canımı sıktı oturup ağladım bildiğiniz. Ne yapmam lazım ise yarar bir öneriniz var mı??

Merhaba teşekkür ederim biz de fetal eko fetal dna vs yaptırdık sorun çıkmadı ama sonradan içimiz rahatlamayınca amniyosentez yaptırdık. Ön sonuçlar çok şükür temiz çıktı tam sonuçlar haftaya çıkacak inşallah onlarda temiz çıkar

Türkçe zengin dil her isimde farklı karmaşalar olabilir selen seren sezen selin güneş te beğeniyorum ada falanda güzel ama çok koyan oldu

Canım kullandığın ürünü bilemiyorum ama belli ki yetersiz başka alternatifler dene istersen o bölgeyede bol sür çatlama ilerlemesin

Canım kullandığın ürünü bilemiyorum ama belli ki yetersiz başka alternatifler dene istersen o bölgeyede bol sür çatlama ilerlemesin
Incia sürüyorum ama karnıma sürdüm kalçamın catlaama ihtimali aklıma bile gelmedi ya hindistan cevizi yağı birde bio oil mi alsam diyorum ne yapacağımı şaşırdım

Incia sürüyorum ama karnıma sürdüm kalçamın catlaama ihtimali aklıma bile gelmedi ya hindistan cevizi yağı birde bio oil mi alsam diyorum ne yapacağımı şaşırdım
Tabi tek ürüm kullanma derim dönüşümlü zeytinyağı kakao yağı hindistan cevizi yağı ve badgerin çatlak kremini kullanıyorum mesela. Göğüsler sırt kalça üst bacak göbek komple yağlan pehlivan olacağız hepimiz bak bide incia kullanma içinde kantaron yağı var araştır istersen hamilelikte önerilmiyor rahimde kasılmayı tetikliyormuş

Yaaa arkadaşım ilk hamileliğinde kullanmış ikinciye de kullanıyor o önermişti. Ya ben yarın koşarak diğer yağlardan alicam önüne geçmem lazım yoksa ozguvenimi kaybedicem

Bio oil ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum her duştan sonra komple yağlanıyorum, ama yeni sante plus diye bi krem daha aldım onu da lavaboya koydum ki her gördüğümde süreyim gözümün önünde olsun diye , henüz çatlamadım ama Hindistan cevizi yağı çok güzel nemlendiriyor onun çok faydası olduğunu düşünüyorum

Perinatalog da söylemişti hindistan cevizini ya kesin alayım inşallah fayda eder

Bende hindistan cevizi yağı kullanıyorum.2 kutu bitirdim.pazılar göğüs bacak kalça karın.yani sırt hariç nerden baksan her yerime sürüyorum duşlardan sonra.yeni iki kutu daha aldım. Bıraktığı nem hissiyatı hoşuma gidiyor. Bende kilo alıp vermeye bağlı zaten çatlak vardı ama yenisi oluşmadı.
The lifeco iyi temiz içerik denildiği için onu almıştım hamile olmadan çnce kahveye bile komulduğunu duymuştum.bi kutu kahvem için bi kutu saçlarım içindi güya vücuduma kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…