Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Canım bence çok faydalı bir paylaşım olmuş ben kendi adıma çok teşekkür ederim. Bir çok eğitim videosu izliyorum gün içinde denk geldikçe burda da çok güzel konulara değinmişler.

Canım bence çok faydalı bir paylaşım olmuş ben kendi adıma çok teşekkür ederim. Bir çok eğitim videosu izliyorum gün içinde denk geldikçe burda da çok güzel konulara değinmişler.
Evet bende öncelikle anlatımları beğendim aklımıza gelen gelmeyen tüm konulara değinmişler açıp açıp izleyebiliriz

Kizlar hangi isim daha hoş sizce?
Derin
Defne
Selen
Mısra
Göksu

Kararsizlik ne zor
Bence derin veya defne :)
Bende mcd düşünüyordum kuzu ama ağır diye eledim. Elele nin kumaş, detaylı be yıkanabilir olması beni cezbetti. Çünkü ek gıda dönemimde özellikle illa birşey dökülür diye düşündüm
Aynen canım aldım bede kısmet bakalım ne zaman gelcek merakla bekliyorum

Günaydın kızlar alakasız bir konuyla günü açıyorum göğüsleri çok büyümeyen var mı? Benim çok az büyüdü dolgunluk da kalmadı acaba sütüm olmayacak mı

Günaydın kızlar alakasız bir konuyla günü açıyorum göğüsleri çok büyümeyen var mı? Benim çok az büyüdü dolgunluk da kalmadı acaba sütüm olmayacak mı
Canım hiç öyle düşünme progesteron hormonu göğüsleri büyütüyor her vücut aynı karşılamıyor bu hormonu o yüzden sütle ilgisi yok Sütüm olacak de emzirme danışmanları bu cümleyi kurdurup para kazanıyor bebek doğunca bol temasa geç öyle bir his ki aklından geçirdiğinde bile bazen göğsünden süt süzülüyor tamamen psikoloji odaklı bu iş. Bebeği severken süt indiğini hissediyosun. İlk zamanlar c şeklinde göğsünü tutup koyu renkli kısmın tamamına yakınını kavramasını sağlamalısın diğer türlü yara olur emzirmek istemezsin istemedikçe süt azalıyor zaten. Emzirme videoları var izlemeni tavsiye ederim

Gogsun dolgun olmasiyla sutun alakasi yok
Oglum 1 yasini gecmisti emziriyordum hala
Goguslerim artik suzme yogurt torbasi kivamindaydi hala fiskiriyordu
Emdikce gelen birsey süt relax ol

Ayy insan bir de büyümesine hevesleniyor biliyor musun küçük göğüs problemleri ayyy düşününce bile heyecanlanıyorum sağlıkla gelsin o zamanlar

Gogsun dolgun olmasiyla sutun alakasi yok
Oglum 1 yasini gecmisti emziriyordum hala
Goguslerim artik suzme yogurt torbasi kivamindaydi hala fiskiriyordu
Emdikce gelen birsey süt relax ol
Hadi inşallah o zaman bir arkadaşım inanılmaz zorlandı emzirme konusunda beni korkutuyolar

Büyümediği daha iyi sonra küçülüyorlar ve sarkıyolar

Her halükarda kadın olmak zor diyorum şu hamileliği kafayı kırmadan bitirseydim iyidi
Benim de goguslerim kucuk bu surecte biraz buyudu tabi ama yine de oyle buyuk kategorisine girmez mesela bazen sutyen takmasam da belli olmuyor bende dusunmustum ayni seyleri

Merhaba bu konuda yazan var mı diye bakmaya geldim. İçinizi rahatlatmak istedim. Bizde de aynı teşhis vardı. Doktor fetal eko çektirebilirsiniz ama bu bir varyasyon muhtemelen eşinizde ya da sizde de böyle dedi. Fetal DNA yaptırmıştık zaten temizdi. Ben hiçbir test yaptırmadım başka. Çocuğum şu an 9 aylık mini mini bir kız :) Umarım sağlıkla doğumunuzu yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…