Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Aynen canim ben oglumdayken de yine zam gelcekti biz 17 odemistik ocakta 23 olmustu
2 yildaki farka bak

O his fena ya ben son bir haftadı yukarılarda hissediyorum 28+2 yim inşallah vaktinde doğururuz he gece rüyamda erken doğurduğumu görüyorum Allah korusun

Maalesef herşeye olduğu gibi buna da zam geliyor muayene ücretleri ne kadar biz 2050 tl ödüyoruz.
1850 tl simdilik
Oglumu dogum yaptigimda 350 tl idi 2 ay sonra kontrole mi gitsem diye dusunmustum 1200 tl olmustu diye ertelemistim falan doktoru ziyaret edeyim diyordum hevesim kacmisti

Hayda bu nasıl dr Ben zorunlu sezeryan yaptım gerçekten zor. Normal doğumda zor biri öncesinde biri sonrasında. Ama vücudumuz normal doğum için elverişliyse ben normali seçerdim. Sadece ilk hamileliğimde alttan çok dikişim olur korkusu yaşıyordum başkada korkulcak yanı yok her ikisinde de bebişine kavuşuyorsun ve tüm acılar 7-10 gün arası geçiyor

Seam kızlar,dünden beri benkm 2 ayağım da şişdi.Öncesinde sağ ayağımda bir az şişlik vardı,şimdi solda da var,doktor tansiyonumu ölçdürdü,çok yüksek olmadığı için ilaç yazdı.İlk gebeliğimde soma kadar sadece sağ ayağımda olmuşdu.Bu durum beni korkutuyor,aranızda bpyle olan varmı?Öğretmen olduum için ayakta çok kalıyorum,eve de gelip yemek,ev işi yapınca böyle oldum.

Şafak bey mi söyledi bunu canım

1850 tl simdilik
Oglumu dogum yaptigimda 350 tl idi 2 ay sonra kontrole mi gitsem diye dusunmustum 1200 tl olmustu diye ertelemistim falan doktoru ziyaret edeyim diyordum hevesim kacmisti
Olsun bir nebze iyi yine benimkinden
Şafak bey mi söyledi bunu canım
Yok yok kuzum değil merak etme. Ben özel bir kliniğe de gidiyorum arada o öyle söyledi. Şafak beyle hiç konuşmadık daha doğum hakkında senin bir sonraki kontrolün ne zaman 18 inde gideceğim ben

Rahatladim vallahi eşimin kuzeninin eşi de normal doğum düşünüyordu bugün sezeryana kadar vermişler Şafak beye gidiyor oda acaba doktor mu öyle istiyor dedim de değil ozaman demek ki. Çünkü normali destekliyor diye biliyorum. 25 inde gideceğim canım ben ozaman 30. Hafta olacağız Allah'ın izniyle. Hayırlısıyla bak bakalım bebiş ne yapıyor

Nolur tansiyonunuzu ihmal etmeyin, preeklamsi öyküleri çok sinsi ilerleyebiliyor , imkanınız oluyorsa teneffüslerde ya da molalarınızda ayağınızın altına bi tabure alıp ayaklarınızı kaldırarak oturun. Aşağı çok sallamayın istirahat halindeyken . Hatta evde tansiyon aleti varsa ara ara bakın mutlaka . Çok geçmiş olsun

O his fena ya ben son bir haftadı yukarılarda hissediyorum 28+2 yim inşallah vaktinde doğururuz he gece rüyamda erken doğurduğumu görüyorum Allah korusun
Oyyy maşallah canım sizler yani doğumu ocak başında olanlar bizden önce doğum yapacaksınız bize de heyecan olacak.

Benim de 2 haftadır böyle ayakları aşağıda o yüzden hareketleri sanki dışarı çıkacakmış gibi hissediyorum baskı yapıyor rahatsızlık ve korku veriyo ama herhangi başka ağrı sancı kasılma kanama olmadığı için normal olarak düşünüyorum ve dönmesini bekliyorum açıkçası. Kontrolüm de 10 gün önceydi o zaman da zaten doktor söylemişti ayaklar aşağıda diye

Bestiron. Kesinlikle kabızlık yapmıyor. Bulantı baş ağrısı yapmıyor. Tavsiye ederim

Benim de öyle oluyordu gebeliğin başından beri. Ayaklarım 2 numara büyüdü ve baya kilo aldım. 11 12kg kadar. Doktorum varis çorabı önerdi. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…