115 bin güncel paket fiyatı , tamamlayıcı sağlık sigortam var para ödemiyorumKizlar ozelde dogum yapacaklar dogum fiyatini ogrendiniz mi?
Aynen canim ben oglumdayken de yine zam gelcekti biz 17 odemistik ocakta 23 olmustuYaaa çok iyiymiş sabitleme olayı. Çünkü bizimki de 2025 fiyatı 2026 da kesin zam geliir. 25 aralık 35 haftalık oluyor o zaman öderiz belki bizde kabul ederlersee. Benim de aklımdaydı çünkü ücretler tam çıkacak biz doğum yapıcaz diyee
Maşallah115 bin güncel paket fiyatı , tamamlayıcı sağlık sigortam var para ödemiyorum
Maalesef herşeye olduğu gibi buna da zam geliyorAynen canim ben oglumdayken de yine zam gelcekti biz 17 odemistik ocakta 23 olmustu
2 yildaki farka bak
O his fena ya ben son bir haftadı yukarılarda hissediyorum 28+2 yim inşallah vaktinde doğururuz he gece rüyamda erken doğurduğumu görüyorum Allah korusunMerhabalar kizlar dün 24+5 şeker yükleme yaptık, bebek aşağıda pozisyondan dolayı çok aşağıda hissediyorum tekme felan aşırı baskı oluyor aşağıdan çıkacak gibi 10 15gundur böyle ya nezaman pozisyon değiştirir yukarı çıkar bu bebişbu durumda alttan baskı oldukça erken açilma felan olur mu ki otururken kalkarken yatarken felan çok skntı Ağrı oluyor, 2.oglumda 36haftada lekelenme ve açılma başlamıştı doğumlarım sezeryen ama bundada sanirim daha erken olacak gibi gibi geliyor bana
1850 tl simdilikMaalesef herşeye olduğu gibi buna da zam geliyormuayene ücretleri ne kadar biz 2050 tl ödüyoruz.
Hayda bu nasıl drYa canım kıymetli değildir acı eşiğim yüksektir hatta çatı muayenesi olmadım ama şartlar uygun olursa çatır çatır da doğuracağımı düşünüyorum ama gel gelelim ki aklımda deli sorular. 2 doktora tkipliydim birisi de dedi hatta sezaryen yap hiç uğraşma geldi mi gelcek mi yok sabaha karşı olur haftasonu olur ebe bilmediğin planlamadığın biri denk gelir, doğumda nefessiz kalma durumları da göüyoruz sıkıntı falan diye konuştu kafamı da karıştırdı benim.
50-60 bin arası can hastanesiKizlar ozelde dogum yapacaklar dogum fiyatini ogrendiniz mi?
Ya canım kıymetli değildir acı eşiğim yüksektir hatta çatı muayenesi olmadım ama şartlar uygun olursa çatır çatır da doğuracağımı düşünüyorum ama gel gelelim ki aklımda deli sorular. 2 doktora tkipliydim birisi de dedi hatta sezaryen yap hiç uğraşma geldi mi gelcek mi yok sabaha karşı olur haftasonu olur ebe bilmediğin planlamadığın biri denk gelir, doğumda nefessiz kalma durumları da göüyoruz sıkıntı falan diye konuştu kafamı da karıştırdı benim.
Olsun bir nebze iyi yine benimkinden1850 tl simdilik
Oglumu dogum yaptigimda 350 tl idi 2 ay sonra kontrole mi gitsem diye dusunmustum 1200 tl olmustu diye ertelemistim falan doktoru ziyaret edeyim diyordum hevesim kacmisti
Yok yok kuzum değil merak etme. Ben özel bir kliniğe de gidiyorum arada o öyle söyledi. Şafak beyle hiç konuşmadık daha doğum hakkında senin bir sonraki kontrolün ne zaman 18 inde gideceğim benŞafak bey mi söyledi bunu canım
Rahatladim vallahi eşimin kuzeninin eşi de normal doğum düşünüyordu bugün sezeryana kadar vermişler Şafak beye gidiyor oda acaba doktor mu öyle istiyor dedim de değil ozaman demek ki. Çünkü normali destekliyor diye biliyorum. 25 inde gideceğim canım ben ozaman 30. Hafta olacağız Allah'ın izniyle. Hayırlısıyla bak bakalım bebiş ne yapıyorOlsun bir nebze iyi yine benimkinden
Yok yok kuzum değil merak etme. Ben özel bir kliniğe de gidiyorum arada o öyle söyledi. Şafak beyle hiç konuşmadık daha doğum hakkında senin bir sonraki kontrolün ne zaman 18 inde gideceğim ben
Ya hepimiz farklı şehirlerdeyiz, elbette daha büyük şehirlerde olanlarımız da vardır . Sizin fiyatlara bakınca ben de acaba bi hastane mi değiştirsem diye düşünmedim değilMaşallah
Nolur tansiyonunuzu ihmal etmeyin, preeklamsi öyküleri çok sinsi ilerleyebiliyor , imkanınız oluyorsa teneffüslerde ya da molalarınızda ayağınızın altına bi tabure alıp ayaklarınızı kaldırarak oturun. Aşağı çok sallamayın istirahat halindeyken . Hatta evde tansiyon aleti varsa ara ara bakın mutlaka . Çok geçmiş olsunSeam kızlar,dünden beri benkm 2 ayağım da şişdi.Öncesinde sağ ayağımda bir az şişlik vardı,şimdi solda da var,doktor tansiyonumu ölçdürdü,çok yüksek olmadığı için ilaç yazdı.İlk gebeliğimde soma kadar sadece sağ ayağımda olmuşdu.Bu durum beni korkutuyor,aranızda bpyle olan varmı?Öğretmen olduum için ayakta çok kalıyorum,eve de gelip yemek,ev işi yapınca böyle oldum.
Oyyy maşallah canım sizler yani doğumu ocak başında olanlar bizden önce doğum yapacaksınız bize de heyecan olacak.O his fena ya ben son bir haftadı yukarılarda hissediyorum 28+2 yim inşallah vaktinde doğururuz he gece rüyamda erken doğurduğumu görüyorum Allah korusun
Benim de 2 haftadır böyle ayakları aşağıda o yüzden hareketleri sanki dışarı çıkacakmış gibi hissediyorum baskı yapıyor rahatsızlık ve korku veriyo ama herhangi başka ağrı sancı kasılma kanama olmadığı için normal olarak düşünüyorum ve dönmesini bekliyorum açıkçası. Kontrolüm de 10 gün önceydi o zaman da zaten doktor söylemişti ayaklar aşağıda diyeMerhabalar kizlar dün 24+5 şeker yükleme yaptık, bebek aşağıda pozisyondan dolayı çok aşağıda hissediyorum tekme felan aşırı baskı oluyor aşağıdan çıkacak gibi 10 15gundur böyle ya nezaman pozisyon değiştirir yukarı çıkar bu bebişbu durumda alttan baskı oldukça erken açilma felan olur mu ki otururken kalkarken yatarken felan çok skntı Ağrı oluyor, 2.oglumda 36haftada lekelenme ve açılma başlamıştı doğumlarım sezeryen ama bundada sanirim daha erken olacak gibi gibi geliyor bana
Normal 45 sezaryen 47 Kocaeli İzmitKizlar ozelde dogum yapacaklar dogum fiyatini ogrendiniz mi?
Bestiron. Kesinlikle kabızlık yapmıyor. Bulantı baş ağrısı yapmıyor. Tavsiye ederimMerhabalar,
Demir takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz acaba ? Ben bir süredir Ferrum kullandım ama ciddi bir kabızlık yarattı, onun yerine ocean microfer önerildi bunu kullanan oldu mu acaba ? Evet her bünyedeki etkileri farklı bu takviyelerin ama yine de kabızlık konusunda sıkıntı yaratmayacak bir ürün bulmaya çalışıyorum.
Bunun haricinde de doktorlarınızın rutin durumlar için önerdiği ekstra takviyeler oldu mu acaba ?
Benim de öyle oluyordu gebeliğin başından beri. Ayaklarım 2 numara büyüdü ve baya kilo aldım. 11 12kg kadar. Doktorum varis çorabı önerdi. Tavsiye ederim.Seam kızlar,dünden beri benkm 2 ayağım da şişdi.Öncesinde sağ ayağımda bir az şişlik vardı,şimdi solda da var,doktor tansiyonumu ölçdürdü,çok yüksek olmadığı için ilaç yazdı.İlk gebeliğimde soma kadar sadece sağ ayağımda olmuşdu.Bu durum beni korkutuyor,aranızda bpyle olan varmı?Öğretmen olduum için ayakta çok kalıyorum,eve de gelip yemek,ev işi yapınca böyle oldum.
1 ocağı görmeyi çok istiyorum ama aralıkta doğuracak gibiyimOyyy maşallah canım sizler yani doğumu ocak başında olanlar bizden önce doğum yapacaksınız bize de heyecan olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?