Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
1 ay sonra bile o dikişlerin acısı bişeyle tetikleniyor ama. 3 sene geçti üstünden bu hamilelikte de bazen dikişleri de ağrı hissediyorum. Arkadaşıma da o kesilerden atıldı 1 hafta sonra tamamen normaldi. Hiçbir sağlık sorunu da yok. Ama doktor kontrolsüz yırtık konusunda da haklı. Kontrolsüz yırtığı tamir etmektense kontrollü dikişi iyileştirmeler daha kolay ve konforlu. Bana kalırsa sezaryen hiç konforlu bi doğum şekli değil. Bende ayaktaydım mecburdum bi noktada bebek için ama bu acı çekmediğim anlamına da gelmiyor. Sırf o dikişler sebebiyle sezaryen istiyorsan sezaryen dikişlerinle bunu istediğin için pişman olacağını söyleyebilirim. Rahme kadar kesiliyorsun. İlk 4 saat kalkamıyorsun. Üstelik ameliyatın etkisiyle rahimde kana kesilmesin pıhtılaşma olmasın diye o 4 saatin içinde 4 kere bakıma temizliğe geliyorlar. Göbeğinden bi bastırıyor dünyan dönüyor. İlk günler tuvalete gidince için çekiliyomuş gibi oluyo hissi bastıramıyosun. Ayrıca basur da oluştu. 1 ay sonra korse takmak istedim ilk günlerdeki gibi dikiş ağrısı çekince bırakmak zorunda kaldım. Yanlış anlaşılmasın hemen ayakldım, hemen toparlanan gecesine diğer binaya yürüyebilecek kadar iyi durumdaydım. Ama bu sezaryenin bi ameliyat olduğunu ve herkes aynı şekilde seyretmeyeceği gerçeğini değiştirmiyor. Ama varsa başka bi sebebi o konuda yorum yapamam. Sadece dikiş ve bakım karşılaştırması yaptım. O sancıyı çekmek istememekte bi seçenek tabi kimse kararlarınızı sorgulayamaz ama başınızda en az 15-20 gün size gerçekten destek olcak kimse yoksa bu seçim bi eziyete dönüşebilir. Yalnızken olcak iş değil

Cidden alisveris secenekleri cok az her yerde ayni tarzin degisik desenlileri cikiyor karsima yani cok sacma ve ben kucukken hamileler cok guzel giyinirdi belden oturtmali tunikler falan cicili bicili seyler gorurdum simdi kendime bulamiyorum nereye baksam cuval gibi kiyafetleri hamile giyim diye satiyorlar tamam bollugu iyi hos da goruntusu guzel degil ki kendim iicinde sirin hissetmek istiyorum zaten kilo aliyoruz

Hii ped olacagini dusununce mantikli geldi olmazsa bi tane de oyle bir sey alayim
Yani sonradan kullanabilirsin ben elbiseyi hiç kullanmadım sonradan mesela ama altını hala kullanıyorum artık yırtıldı nerdeyse o incecik penye kumaş 3 sene dayandı sadece elbisenin işte bi avantajı hastanede bakım ve kontrolde rahatlık sağlaması

O kadar haklısın ki

Bende bazen hareketleri cok derinlerde hissediyorum yani onden gobegim oynamiyo ama icerde bi gupurtu oluyo ve makata dogru baski oluyor degisik sekilde heralde arkasi donukken tekmeliyo falan diyoorum

Elbiseyi evde giyerim artik zaten evim iyi isiniyor usumem diye dusunuyorum kucagimda da hep bebegim olacagini hayal ederekten bi tane de degisik takim bakayim

Miss Dünya Lissa Önden Düğmeli Ayarlanabilir Bel Kol ve Paça Fırfır Detaylı Hamile ve Lohusa Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
Bunu aldım kumaşı çok güzel geldi hem yumuşak hem bi tık kalın , tabi daha kullanmadım kullanınca ne olur bilmiyorum .
Doğum konusunda da 21.hafta kontrolümde doktorum sordu ne düşünüyosun diye , aksi bi durum olmadığı sürece normali bekleyelim dedim , anlayışla karşıladı . Aksi durumdan kasıt bebeğin suyunun azalması , fazla olması , pozisyon anomalileri , kordon dolanması vb risk olmadığı sürece normal doğumu bekliycez bakalım :)

Kesinlikle o sana aciklama yapar canim icin rahat olsun:)
Bende haftaya gidicem belki karsilasiriz

Gule gule kullan bu kumaslarin pamuklanma ve diz yapma gibi sorunlari oluyor ama zaten dogum sureci ve lohusalik icin aldigin icin sorun yasamazsin sicak tutuyor ustelik
Ben oglumda kisa kollu gecelik almistim sonrasinda da yururken giymeye polarli gecelik almistim baya kalindi ama o battaniyeyle geziyormusum gibiydi usuyordum tabi iyi olmustu Bebe Mavi Mini Dotted Desenli Önden Düğmeli Peluş Polar Pijama Takımı Önden Düğmeli Pijama Takımı Pijamaevi sundan almistim

Kuzum benim normal gittiğim prof bir doktorum var bu özel bir kliniği olan evime yakın el altında dursun özledikçe giderim dediğim bir doktor. Doğum yaptırmıyor zaten. Bahsettiğim yorumu yapan asıl doktorum değil :)
Dediğin gibiyse mantıklı canım alman güzelmiş de modelleri
Doğru diyorsun canım umarım vakti zamanında en güzel şekilde olur :))

Güvenilir bi sayfa mı bu arada ben bilmediğim yerden alışveriş yapamıyorum

Yilbasinda zam gelcekmis ben sordum 55bin dedi ocakta 65olcak dediler ama 32.haftadan sonra ucreti odeyip sabitleyebiliyormusuz canim
Yaaa çok iyiymiş sabitleme olayı. Çünkü bizimki de 2025 fiyatı 2026 da kesin zam geliir. 25 aralık 35 haftalık oluyor o zaman öderiz belki bizde kabul ederlersee. Benim de aklımdaydı çünkü ücretler tam çıkacak biz doğum yapıcaz diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…