Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Ay ben de bu diyetisyen işine girince acaba çocuk aç mı kalıyor büyümüyor mu diye endişe ettim çok az hissediyorum
Bence onceden sekerli seyler de yedigimiz icin daha cok hareket ediyordu onlari azaltinca belki de hareketler normale dondu ama biz az hissediyoruz gibi geldi ben oyle dusundum

Pinterestte cok guzel listeler var orda eksiksiz yaziyorlar bakmak isterseniz ben oyle yerlerden faydalanmistim cok da bisey almadim acikcasi zibin falan disinda birkac yenidogan birkac 3-6 ay birkac 6 + ay falan aldim oyle uyku tulumu tercih etmedim

Yatakta her döndüğümde o kadar çok ah vah ediyorumki eşim her seferinde uyanıp noldu diye soruyor :) Dönüyorum diyorum :)))
Ahaha bende her donusumde uykudan uyaniyorum resmen ve esimden destek aliyorum tutunarak donuyorum bi de hep yan yattigim icin bacaklarim agriyo artik ama duz de yatamiyorum nefesim kesiliyo

Belki de sadece uyuyorlar ve biz pimpirikli oldugumuzdan surekli durtup rahatsiz ediyoruz

Agdasiz gidince ne yapiyorlar acaba ay en buyuk korkum resmen cok utanirim o sekilde muayene olmaya ne tepki verdiler

Önceden pozisyonu belli değil miydi yani ters olduğunu biliyor muydunuz
Belliydi canım gece başladı benim sancılar ağrı eşiğim yüksek olduğu için geç farkettim doğum sancısı olduğunu şükür çocuk kanala girmeden sezeryana yetişebildim

Agdasiz gidince ne yapiyorlar acaba ay en buyuk korkum resmen cok utanirim o sekilde muayene olmaya ne tepki verdiler
Yuru git burdan pis pasakli diyorlar sdjrjrsjkd
Ben ebeye agdam yok diyordum o bana 3 cm aciklik var normal yap bak diyordu
Ben hayir hayir sezeryan olcam psikolojim hazir degil suyum geldi bi anda ben hazir degilim zaten agdam da yok diyordum
Ebe guluyor hahah biz burda neler gorduk sen agdam yok diyorsun kimse kilina tuyune bakmiyor rahat ol diyordu

Bence onceden sekerli seyler de yedigimiz icin daha cok hareket ediyordu onlari azaltinca belki de hareketler normale dondu ama biz az hissediyoruz gibi geldi ben oyle dusundum
Hahah olabilir gerçekten çikolata yemeyi o kadar özledim ki resmen burnumda tütüyor ben bir bağımlıyım resmen üniversite 1den beri sigara içiyorum pozitif testi gördüğüm an sigarayı bıraktım aklıma bile gelmedi ama şu çikolatayla olayım çok toksik

Kızlar çok teşekkür ederim açıklamalarınız için. Doktora gittim herşey yolunda ama bebek ters dönmüş ağrıların ondan dedi. Ters dönünce doğum pozisyonu mu alıyor ?

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…