Ben de yeni güzel pozlar alırız yüzünü görürüz diye çok hevesli ve heyecanlı gittim ama elinin birini çenesine koydu , biriyle de yüzünü kapattı asla göremedik , hüsranla döndümBenim de günlerde bir değişiklik oldu canım. Perşembe günü tam 25 haftalıkken şeker yüklemesi ve 2. doz aşımı olacağım aynı gün de kontrolüm var çok heyecanlıyım :))
Canım açık renk bence alma benimkiler kan falan olmuştu ne olacağı belli olmuyor hastane ortamındaBen de bi şey sorayım o zaman , normalde benim crocs terliklerim var ama lacivert , hastanede hep giydiğim terlikler , sabahlığın altına da bu pamuklu gibi olanlardan almayı düşünmüyorum , ağzı yüzü bi tarafa kayıyor sonradan çok kullanışsız oluyor . Onun yerine şöyle bi şey alsam sonra evde de giyerim diye düşündüm . Var mı terlik alanınız ?
Beyond Unisex Beyaz Homey İçi Yumuşacık Yünlü Su Geçirmez Kışlık Ev Terliği 3cm BYNDHFAY01 - Fiyatı, Yorumları
Beyond Unisex Beyaz Homey İçi Yumuşacık Yünlü Su Geçirmez Kışlık Ev Terliği 3cm BYNDHFAY01 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ankarada ama haziran ayinda sormustum istedigim hastane buydu acilcasi ama fiyattan oturu paketi almadimBu hangi Memorial ? Benim de doktorum memorialde acaba hepsinde mi doğum fiyatı budur
Ay hem devlete hem özele o gün randevum. İlla birinden biri denk gelir herhaldee diye düşünüyorum biri 08:30'da biri 16:45'de o günBen de yeni güzel pozlar alırız yüzünü görürüz diye çok hevesli ve heyecanlı gittim ama elinin birini çenesine koydu , biriyle de yüzünü kapattı asla göremedik , hüsranla döndümİnşallah güzel olur her şey :)
Bende de açık pembe ve siyah crocs var. Siyahı aslında hastane için bu yaz almıştım ama yine aynı numara almışım keşke diyorum bir beden büyük alsaydım. Ama her türlü olur diye düşünüyorum ya. Bende iki terliğimi de götürücem. Ama attığın model de güzelmişBen de bi şey sorayım o zaman , normalde benim crocs terliklerim var ama lacivert , hastanede hep giydiğim terlikler , sabahlığın altına da bu pamuklu gibi olanlardan almayı düşünmüyorum , ağzı yüzü bi tarafa kayıyor sonradan çok kullanışsız oluyor . Onun yerine şöyle bi şey alsam sonra evde de giyerim diye düşündüm . Var mı terlik alanınız ?
Beyond Unisex Beyaz Homey İçi Yumuşacık Yünlü Su Geçirmez Kışlık Ev Terliği 3cm BYNDHFAY01 - Fiyatı, Yorumları
Beyond Unisex Beyaz Homey İçi Yumuşacık Yünlü Su Geçirmez Kışlık Ev Terliği 3cm BYNDHFAY01 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben de lacivert crocsları hastanede yürürken giyip çekim için taç ve beyaz terliklerden aldım. Aslında geçen sene almıştım çekim için ama kullanamadım yataktan kalkıp hazırlanmak çok zor geldi bu sene yapabilirim belki diye götüreceğim. Bir de ben geçen sene evde de gelenlerin yanında da beyaz lohusa terliği giyerim diye 1 tane daha almıştım onu da evde 1 ay giydim yumuşacıktı lohusayken iyi de geldi ama dediğin gibi kullanım süresi uzun olmuyorBen de bi şey sorayım o zaman , normalde benim crocs terliklerim var ama lacivert , hastanede hep giydiğim terlikler , sabahlığın altına da bu pamuklu gibi olanlardan almayı düşünmüyorum , ağzı yüzü bi tarafa kayıyor sonradan çok kullanışsız oluyor . Onun yerine şöyle bi şey alsam sonra evde de giyerim diye düşündüm . Var mı terlik alanınız ?
Beyaz sabahlıklı bi şeyler alırım diye altına lacivertler çok sırıtacak , çekim falan yaparız ümidiyle düşünüyorum da her şey yolunda olursa tabi :)Canım açık renk bence alma benimkiler kan falan olmuştu ne olacağı belli olmuyor hastane ortamında
Güzel kızım anca geçen ay detaylıda böyle bi tane poz verdi , onu da hiç kaçırmadan koydum çerçeveyeAy hem devlete hem özele o gün randevum. İlla birinden biri denk gelir herhaldee diye düşünüyorum biri 08:30'da biri 16:45'de o gün
ÇErçevem hala boş nigizliceeee
Genel olarak kasık ağrım var benim geçmiyor kronikleşti, ben de kabullendim galibaVajina kemiklerinde agri yasayan var mi ozellikle cok oturunca veya uykudan uyaninca
Ben son zamanlarda sık gittim sire canım. 41. haftamda gelmişti benim bebiş. Suyum çişim geldi zannedip lavobaya gittiğim sırada geldi ama tuvalete yetişememiştim bacaklarımdan süzülmüştü. Su olduğunu anlayıp duşa girmiştim arkasından. Bakalım bunda nasıl olcak.Bende sacimi fonlu hayal ediyordum sacimin en kotu hali ve agdasiz bir sekilde gitmistim travmaydi
Hemen uzerimi degistirdim ped taktim ciktik ama nasil bi su gelmek siril siril ya crocs terliklerime dolmustu sular berbatti ya :/
Fön falan hic dusunemedim o an
Ama agdami cok kafaya takmistim
Planlanan dogumuma 1 hafta vardi daha
Ikincide daha relaxim ama
41.hafta miBen son zamanlarda sık gittim sire canım. 41. haftamda gelmişti benim bebiş. Suyum çişim geldi zannedip lavobaya gittiğim sırada geldi ama tuvalete yetişememiştim bacaklarımdan süzülmüştü. Su olduğunu anlayıp duşa girmiştim arkasından. Bakalım bunda nasıl olcak.
İyiyim canım geceleri saymazsak. Yıkayıp kıyafetlerini yerleştireyim diyorum artık. Erken olucak biliyorum ama küçük odam doldu taştı her yer her yerde o görüntü ortadan kalksın diyorum.Anladım canım haber verirsen bana da çok sevinirimm. Bakalım bu hafta yapırıcam ieker yüklemesini haber veirrim :)
Bence benimki de içeride organlarla falan kavga halinde. Bu kadar hareketin başka açıklaması olamaz çünkü.
Ben 23 eylülde 21+5 te oldum. Perşembe günü de 2. dozu olacağım. 2-3 gün kolumu yukarı kaldırırkan hafif kastı o kadar.
Canım çok sevindim senin adınaaŞükür sonuçlarında çok iyi gelmişş. Tam kaç haftalıktın bugüün. Benimde 18 inde randevum varr.
Şükür iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyorr
Evettt benim kız yerini sevmiş. Doktor cuma günüydü hiç unutmuyorum daha da gelmezse dedi haftasonunu kastederek pazartesi sezeryana alayım dedi bizde herkese haber verdik doktordan çıkınca pazartesi sezeryan oluyorum diye. Aynı gün akşamına suyum geldi cumartesi sabahı da bebişim.41.hafta mi
Maşallah
Canım önce zıbınlardan başlayabilirsin ben öyle yapmıştım zıbınları da 3 ay aldım hep aldığım setlerin içinden de yenidoğan boyda çıktı hep yenidoğan almama gerek kalmadı zıbınları. Uyku için 1.0 tog uyku tulumu aldım. Evimizin içinden ayarlayabiliyoruz evin ısısını 24 derece oluyor genellikle yeterli olur dedik 1.0 tog.Yaa resmen cinsiyeti ne olacak hareketi ne zaman hissedicez diye diye nerdeyse 3. Trimestere gireceğiz hatta aramızda orda olanlar varo zaman keyifli bir konu açmak isterim, bebişlere kıyafet olara neler aldınız hangi ay aldınız uykuda ne giyecekler ne yapıcaz ben çok acemiyim dün ilk defa eşimle alışverişe gittik adeta ne alacağımı bilemeden saçma sapan pembe pembe bissürü şey alıp çıktım
Tamamdır öyle yapayım ben de aslında çocuğun odası gelsin diye bekliyorum direkt yerlerine yerleştiririm böyle ortalıklarda durunca gözüme batıyorAlırken genellikle 50 cm yazanları çok tercih etme bulunsun elinde ama bir kaç tane çünkü ilk iki hafta giyebiliyorlar çabuk büyüyorlar.Mauvee
Ay maşallah maşallaah cimcimeye inşallah bende artık güzel bir poz istiyorum perşembe günü :)Güzel kızım anca geçen ay detaylıda böyle bi tane poz verdi , onu da hiç kaçırmadan koydum çerçeveyeAlırız bi maşallahınızı
Sizden de güzel çerçeveli pozlar bekliyorum bakalımmm
Oh maşallah canım olur tabi neden olmasın yavaştan başla nasılsa olacak şeyler. Bende anneme dedim kasım 15 gibi gelirsin diye 29-30 haftalık olmuş olucamİyiyim canım geceleri saymazsak. Yıkayıp kıyafetlerini yerleştireyim diyorum artık. Erken olucak biliyorum ama küçük odam doldu taştı her yer her yerde o görüntü ortadan kalksın diyorum.
Heyecanla bekliyoruum , doktor bana şeker yüklemesinden sonra bi şeyler ye bi kahve iç bi daha bakalım dedi naptıysak olmadıAy maşallah maşallaah cimcimeye inşallah bende artık güzel bir poz istiyorum perşembe günü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?