Benim durumumda fetal vs hiçbir şey yapılamıyor yapılsa içim rahatlayacak ama maalesef. süreç boyunca muhtemelen kendimizi yiyip bitireceğiz ama umarım sonu iyi olurMerhaba, benim bebeğimde de kalpte parlaklık çıktı. Doktorum orta Asya kökenli bebeklerde bu parlaklık olabileceğini ve daha sonra geçtiğini söyledi. Ben zaten fetal yaptığımda risk çıkmadığı için önemsemedim. Aynısı arkadaşımda da meydana geldi ve çok sağlıklı bir bebeği oldu. Endişelenmeyin derim. Biz amniyosentez yaptırmadık.
Evet dört doktor gezdim toplamda, hepsi alanında çok iyi isim yapmış kişiler ancak riskli olduğu için kimse tavsiye vermek veya işlemi yapmak istemiyor. Herkes birbirine atıyor topu. Umarım bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza alırızCanın doktor fetal ekoyu seçenek olarak söyledi yani ailede kalp rahatsızlığı varsa yaptırabilirsin dedi sanırım önce onu sonra amniyosentezi yapıyorlar. Ben yaptırmadım doğuma kadar geçmesini bekleyeceğim yani doktorun tutumu da önemli benim doktorum bu kaybolur gider ya dedi. Çoğul gebelikler için fikrim yok canım. İçin rahat etmiyorsa başka bir doktora daha gitsene. Biz burda hep okuyoruz biliyorsun her doktor ve makine farklı sonuçlar verebiliyor
Kaç ünite vuruyorsun canımİnsallahhh şeker yüklemesi yaptırdıgım gün suyu üst sonırda fazla diyemem ama artabilir dendi sonraki kontrolde normal denildi diyetle vs düzeldi sanırım ama diyete rağmen şekerim düşmedi maaleser artık ne yiyeceğimi şaşırdım
Sabah öğle akşam 4 ünite gece yatmadan 8 üniteKaç ünite vuruyorsun canım
Gözün aydın güzelim , çok sevindimmmKızlarr bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım
Açlık 92
1. Saat 147
2. Saat 122 çıktı şükür atlattık bunu da
Cocişim 800 gram olmuşş haftalardır boş duran çerçevem için de güzel bir poz verdi annesine
Benim 50lik yüklemese 194 çıktı kendimi nerelere vurayım50lik şeker yükleme testi yapti 159 çıktı 75 Lik yapacagiz dedi bende çekindim biraz ailede şeker geçmişi var ne yazikki hiç tatli da yemem ama beyaz ekmek ve hareketsizlik de şekeri yuksekltiyormus henüz yaptırmadım ikinci yüklemeyi diyet yapıyorum iki haftaya karar verecegim
Kaç çıktı acaba sizin en yüksek benim galiba ilk yüklemede 194 çıktıKızlar gebelik şekeri çıktı ve diyetle düşmedi maalesefİnsülin e başladım ama ciddi manada psikolojim bozuldu yemek yemek bile istemiyorum sürekli bebeğime bişey olacak korkusu var 26+1 de gittiğimde suyu normal ama bebek 2 hafta öndeydi böyle bi durum yaşayan daha önceli gebeliklerinde veya etrafından bilen var mı nolur biraz içimi rahatlatın
75gr yükleme 1.saat tokluk 199Benim 50lik yüklemese 194 çıktı kendimi nerelere vurayımsalı günü ikili yükleme yapılacak
Kaç çıktı acaba sizin en yüksek benim galiba ilk yüklemede 194 çıktı
Benim ilk aylardan beri ağrıyor doktorum normal dedi ama sizin başka sorununuz olabilir benim midem sorunluKarin kasik agrisi yasayanlar doktora sormus muydunuz normal miymis bugun basladi benim de.bi de her gun akintim oluyor
Umarım en kısa sürede işe yarar takip yapıyor musunuz doktor diyet işe yaramayınca hemen insulin mi veriyor sürec nasıl yani ne kadar süre diyet yaptırıyor75gr yükleme 1.saat tokluk 199ben İnsülnle yeni yeni düzeliyor diyet de pek ise yaramadı
Çok sevindim hissetmene çok şükürKızlar bi kaç gündür gergin ve üzüntülü bi süreçten geçiyorum. Ağlamaktan kendimi alamıyorum. Bugün akşam bebeğin hareketlerini hiç hissetmedim nerdeyse kafayı yiyodum. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın çok şükür az önce bi kaç tepik hissettim de rahatladım yoksa hastane yolu görünmüştü
Evet dört doktor gezdim toplamda, hepsi alanında çok iyi isim yapmış kişiler ancak riskli olduğu için kimse tavsiye vermek veya işlemi yapmak istemiyor. Herkes birbirine atıyor topu. Umarım bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza alırız
Amiiiinnn inşallah, çok korkunç bi hisÇok sevindim hissetmene çok şükürbenim de ailevi sağlık durumlarından kaynaklı hamileliğimin çoğu ağlayarak ve üzülerek geçiyor inşallah sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım bebişlerimizi
Çok sağolasın canım hatırlarsın çerçeve almıştık birlikte ama içini doldurmak kısmet olmamıştııGözün aydın güzelim , çok sevindimmm
Kuzum bugün doktor kontrolüm vardı ya tam 25 haftaydı. Doktorumun söylediklerni söyliyim size de belki başına gelen başka arkadaşlar da olabilirKızlar bi kaç gündür gergin ve üzüntülü bi süreçten geçiyorum. Ağlamaktan kendimi alamıyorum. Bugün akşam bebeğin hareketlerini hiç hissetmedim nerdeyse kafayı yiyodum. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın çok şükür az önce bi kaç tepik hissettim de rahatladım yoksa hastane yolu görünmüştü
Ay kaşıntı niye acaba. Kaşıntı lafını duyunca kaşınıyorumÇok sağolasın canım hatırlarsın çerçeve almıştık birlikte ama içini doldurmak kısmet olmamıştıı
Kuzum bugün doktor kontrolüm vardı ya tam 25 haftaydı. Doktorumun söylediklerni söyliyim size de belki başına gelen başka arkadaşlar da olabilir
-Tansiyonun 14-9 görürse geliyorsun.
-Vücudun her yeri kaşınmaya başlarsa geliyorsun.
Bebek gün içinde 3 saat kadar uyuyabilr sıkıntı yok ama 3 saatten fazla hareketsiz kalırsa geliyorsun dedi.
Bir de bu haftalardan sonra yalancı kasılmalar başlayabilir gün içinde 3 - 4 kez karnın sertleşip sancı girebilir bu normaldir. Doğumu başlatmaz ancak 5-10 dkda bir olmaya başlarsa bunlar gerçek sancılardır hemen geliyorsun dedi.
Arkadaşlarımın da aklında bulunsun diye yazmak istedim.
Yani o zaman koyduğunuz ismi değil de esprili bi cevap verin. Size göre komik gelen bi isim mesela. Kimlik çıkınca da söyleyecek laf kalmaz zatenay ne güzel isim konusun benim cinnetim resmen. Eşimin tarafı sağolsun başından beri isim konusu dışında bir şey sordukları yok. Lina ismini beğendik onu koymayı düşünüyoruz. Sürekli bi dalga geçme modundalar asla çocuğun bir ihtiyacı var mı diye soran yok hep isim isim. Sabrımın son demlerindeyim çok az kaldı patlamaya
Ay kaşıntı niye acaba. Kaşıntı lafını duyunca kaşınıyorum
Umarım en kısa sürede işe yarar takip yapıyor musunuz doktor diyet işe yaramayınca hemen insulin mi veriyor sürec nasıl yani ne kadar süre diyet yaptırıyor
10 gün kadar diyetle takip ettik düzeşmeyince insülin basladıkUmarım en kısa sürede işe yarar takip yapıyor musunuz doktor diyet işe yaramayınca hemen insulin mi veriyor sürec nasıl yani ne kadar süre diyet yaptırıyor
Gebelik zehirlenmesinin belirtileri tansiyon yükselmesi ve vucutta kaşınma...Hiç bilmiyorum valla kaşınmıyorum nasılsa diye sormadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?