Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Benim durumumda fetal vs hiçbir şey yapılamıyor yapılsa içim rahatlayacak ama maalesef. süreç boyunca muhtemelen kendimizi yiyip bitireceğiz ama umarım sonu iyi olur

Evet dört doktor gezdim toplamda, hepsi alanında çok iyi isim yapmış kişiler ancak riskli olduğu için kimse tavsiye vermek veya işlemi yapmak istemiyor. Herkes birbirine atıyor topu. Umarım bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza alırız

Kaç ünite vuruyorsun canım

Gözün aydın güzelim , çok sevindimmm

Kızlar bi kaç gündür gergin ve üzüntülü bi süreçten geçiyorum. Ağlamaktan kendimi alamıyorum. Bugün akşam bebeğin hareketlerini hiç hissetmedim nerdeyse kafayı yiyodum. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın çok şükür az önce bi kaç tepik hissettim de rahatladım yoksa hastane yolu görünmüştü

Benim 50lik yüklemese 194 çıktı kendimi nerelere vurayım salı günü ikili yükleme yapılacak
Kaç çıktı acaba sizin en yüksek benim galiba ilk yüklemede 194 çıktı

Benim 50lik yüklemese 194 çıktı kendimi nerelere vurayım salı günü ikili yükleme yapılacak

Kaç çıktı acaba sizin en yüksek benim galiba ilk yüklemede 194 çıktı
75gr yükleme 1.saat tokluk 199 ben İnsülnle yeni yeni düzeliyor diyet de pek ise yaramadı

75gr yükleme 1.saat tokluk 199 ben İnsülnle yeni yeni düzeliyor diyet de pek ise yaramadı
Umarım en kısa sürede işe yarar takip yapıyor musunuz doktor diyet işe yaramayınca hemen insulin mi veriyor sürec nasıl yani ne kadar süre diyet yaptırıyor

Çok sevindim hissetmene çok şükür benim de ailevi sağlık durumlarından kaynaklı hamileliğimin çoğu ağlayarak ve üzülerek geçiyor inşallah sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım bebişlerimizi

Amin canım hayırlısıyla hepimiz inşallah

Amiiiinnn inşallah, çok korkunç bi his

Gözün aydın güzelim , çok sevindimmm
Çok sağolasın canım hatırlarsın çerçeve almıştık birlikte ama içini doldurmak kısmet olmamıştıı
Kuzum bugün doktor kontrolüm vardı ya tam 25 haftaydı. Doktorumun söylediklerni söyliyim size de belki başına gelen başka arkadaşlar da olabilir

-Tansiyonun 14-9 görürse geliyorsun.
-Vücudun her yeri kaşınmaya başlarsa geliyorsun.

Bebek gün içinde 3 saat kadar uyuyabilr sıkıntı yok ama 3 saatten fazla hareketsiz kalırsa geliyorsun dedi.

Bir de bu haftalardan sonra yalancı kasılmalar başlayabilir gün içinde 3 - 4 kez karnın sertleşip sancı girebilir bu normaldir. Doğumu başlatmaz ancak 5-10 dkda bir olmaya başlarsa bunlar gerçek sancılardır hemen geliyorsun dedi.

Arkadaşlarımın da aklında bulunsun diye yazmak istedim.

Ay kaşıntı niye acaba. Kaşıntı lafını duyunca kaşınıyorum

Yani o zaman koyduğunuz ismi değil de esprili bi cevap verin. Size göre komik gelen bi isim mesela. Kimlik çıkınca da söyleyecek laf kalmaz zaten

Kızlar bu sıralar göğüs kafesinde ağrı hisseden var mı? Tam göğsümün ortası ağrıyor. Sanırım bebiş sıkıştırıyor.

Umarım en kısa sürede işe yarar takip yapıyor musunuz doktor diyet işe yaramayınca hemen insulin mi veriyor sürec nasıl yani ne kadar süre diyet yaptırıyor

10 gün kadar diyetle takip ettik düzeşmeyince insülin basladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…