- 17 Temmuz 2021
- 8.815
- 27.340
- 498
Ozel degilse esin neden doguma az zaman kala isten ciktiPaylaştım az önce , sorumsuz bir ana baba , üstüne dünya yansa umrunda olmayan bir koca . Ben ağlamayayım da kim ağlasın . Allah korusun ama zaten bi şey olsaydı, hepsinin dalağını ağzından çıkartırdım .
Ayy arkadaşım ben malım çünkü , aman kötü olunmasın araya soğukluk girmesin diye hep kendime yaptım . Özel de değil gayet güzel işi vardı mobing yapıyolar bilmem ne diye çıktı , 2 ay boştaydı ,sonra iki ay başka bi yerde çalıştı orda da yapamadı neymiş iş ağırmış , yine evde şu an . İş g*** yok derler bizim oralarda , tam olarak ondan . Kaç aylık oldum ben çöpçü bile olsan gocunmadan çalışman lazım daha iyisini bulana kadar, şu an şart çünkü yani .En fazla 8-9 hadi 10 hafta dahaa çalışayım ben nereye kadar destek olabilirim ki . Hala sinirlerim tepemde . Ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum .Ozel degilse esin neden doguma az zaman kala isten cikti
Baya risk almis
Durumunuzu bildikleri halde yardim teklif etmeyen kayinaileye neden gitmeye devam ediyorsun hala? Bosver yahu sanane koltuklarindan kiliminden onlarin
Onlara kiziyorsun ama gitmeye de devam ediyorsun kendine yapiyorsun resmen
Ben içmedim hiç , dilim damağıma yapışık bir şekilde bekledimKizlar yarin seker yuklemesi yaptiracagim.cok heyecanliyim.bi yandan cok kararsizim.hemsire 8 saat aclikla gel demisti.su icmemek de gerekiyor mu
Su icilmiyor ama agzin kuruduysa 1 yudum alabilirsin demislerdi bana daha onceKizlar yarin seker yuklemesi yaptiracagim.cok heyecanliyim.bi yandan cok kararsizim.hemsire 8 saat aclikla gel demisti.su icmemek de gerekiyor mu
Ah arkadasim yaAyy arkadaşım ben malım çünkü , aman kötü olunmasın araya soğukluk girmesin diye hep kendime yaptım . Özel de değil gayet güzel işi vardı mobing yapıyolar bilmem ne diye çıktı , 2 ay boştaydı ,sonra iki ay başka bi yerde çalıştı orda da yapamadı neymiş iş ağırmış , yine evde şu an . İş g*** yok derler bizim oralarda , tam olarak ondan . Kaç aylık oldum ben çöpçü bile olsan gocunmadan çalışman lazım daha iyisini bulana kadar, şu an şart çünkü yani .En fazla 8-9 hadi 10 hafta dahaa çalışayım ben nereye kadar destek olabilirim ki . Hala sinirlerim tepemde . Ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum .
Baya net görmüştüm ben burayada bi atmıştım hatta ama sonrası hep sırtını izliyoruz beyefendininBen en son gordugumde 22 haftalikti kasi gozu agzi belliydi ama tam gelisme asamasinda olduklari icin hafif uzayli gibiydi ahahah
30.haftadan sonra daha bi belli oluyo suratlari mimikleri
Benimde gorus gunu yarin
28+3 bugünMasallah kac haftalik
Ölçüm için vajinal daha kesin sonuç veriyor rahim ağzı uzunluğuna bakıyorlarKızlar detaylı ultrasonda vajinal ultrason istediler mi sizden? Bana plesenta biraz altta gözüküyor dedi de
Kıyamıyorum bi yandan , çok severek evlendim , evet son girdiği yerde işi ağırdı ama yenisini bulmaya çabası da yok öyle olunca valla kendimi kurup kurup duruyorum . Hayırlısı olsun ama inşallah yakın zamanda herkesi birbirine katıp köşeye geçip izleyecekmişim gibi bi his var içimdeAh arkadasim ya
Calismaya gonlu olmayan erkek zor cidden
Sende hala ailesiyle sogukluk olmasin diye ugras dur iste
Bak 5 yillik evliyim eskiye donup baktigimda bende cok malliklar yaptim kendimden odun verdim ama gec de olsa akillandim
Beni dusunmeyeni ben hic dusunmuyorum artik
Kıyamıyorum bi yandan , çok severek evlendim , evet son girdiği yerde işi ağırdı ama yenisini bulmaya çabası da yok öyle olunca valla kendimi kurup kurup duruyorum . Hayırlısı olsun ama inşallah yakın zamanda herkesi birbirine katıp köşeye geçip izleyecekmişim gibi bi his var içimde
Kızlar detaylı ultrasonda vajinal ultrason istediler mi sizden? Bana plesenta biraz altta gözüküyor dedi de
Anlamaya çalışıyorum , üzülsün de istemiyorum ama napıcam bilmiyorumAh canım benim ya eşinin ailesini hiç bir zaman değiştiremezsin onu bir geçelim..... Geçen hafta bana bir farkındalık geldi. Sebepsizce küsüp her şeyime laf söyleyip eleştirmelerinden bıktım usandım sıkıldım ve çok ağladım sonra dedim ki ya ben bu insanları değiştiremem o zaman yok sayıyorum ve yok hükmüne aldım kendilerini elveda yani onlara.. Eşine gelince acaba o da psikolojik bir bunalım içinde olabilir mi? Sonuçta böyle bir insan değilmiş sonradan olmuş belki de geçici bir durumdur.
Hep yuvalar bu kayinaileler yuzunden yikiliyor malesef belki esini seviyorsun ama onlarin hareketleri yuzunden esinden cikiyor sinirin bi de ustune esin de onlari savunan duskun bi tipse iyice sinirleniyor insan bizde de benzer durumlar var. Bi de ozellikle hamilelik doneminde ebeveynler zaten hassasken neden iyice her seyi goze sokarlar anlamam sanki kendileri hic bu yollardan gecmemisler gibi dusuncesizler bugun benimde sinir olacagim bu durum yasandi destekle alakali ama sonra dedim ki kimin parasini neye harcayacagini kontrol edemezsin bari kendini ve bebegini sinir etme. Demek ki onlar da bu kadarlik insanlarmis napalim elaleme anlatinca bile herkes ayipliyor bu hareketlerini ama kendilerince cok normaller hatta cogu seyi iyi niyetle yapiyorlar da ben fesat algiliyorum . Esimle sevgiliyken hic kavga etmezdim ne zaman isler ciddilesti aileler dahil olmaya basladi kavgalar basladi benim ailem de melek degil onlar da ortalik karistiriyor arada ama iki tarafin da yuzunden kotu olan biz oluyoruz. Bosansan yine calismak evladina bakmak ayaklarin uzerinde durmak zorundasin yani bosanmak uzerinden bu yuku almis olmayacak ki bence en iyisi ailesiyle gorusmemen ya da minimuma indirmen ve kendi cekirdek ailenin huzuruna odaklanman yoksa insani sinir hastasi ederlerAnlamaya çalışıyorum , üzülsün de istemiyorum ama napıcam bilmiyorum
Bu arada ben kendi ailemle de onun ailesiyle de gorusmeyi minimuma indirdim cunku ne zaman gitme gelme olsa sinir edecekleri bisey cikiyo ve strese giriyorum onceden en gec haftada bir gorusulurdu simdi belki ayda bir o da bi cay icip kacmalik. Artik anlarlar anlamazlar bilmem de bence uzerine bir sey alinan yok hareketler duzelmedigine gore. Ama telefondan bile sinir etmeyi basarabiliyorlar bintelefon aramasi geliyo delleniyorum bi de cete gibiler ogullariyla whatsapptan mesajlasiyorlar gizli gizli olaylari bende arada acip bakarsam iste sinirleniyorumHep yuvalar bu kayinaileler yuzunden yikiliyor malesef belki esini seviyorsun ama onlarin hareketleri yuzunden esinden cikiyor sinirin bi de ustune esin de onlari savunan duskun bi tipse iyice sinirleniyor insan bizde de benzer durumlar var. Bi de ozellikle hamilelik doneminde ebeveynler zaten hassasken neden iyice her seyi goze sokarlar anlamam sanki kendileri hic bu yollardan gecmemisler gibi dusuncesizler bugun benimde sinir olacagim bu durum yasandi destekle alakali ama sonra dedim ki kimin parasini neye harcayacagini kontrol edemezsin bari kendini ve bebegini sinir etme. Demek ki onlar da bu kadarlik insanlarmis napalim elaleme anlatinca bile herkes ayipliyor bu hareketlerini ama kendilerince cok normaller hatta cogu seyi iyi niyetle yapiyorlar da ben fesat algiliyorum . Esimle sevgiliyken hic kavga etmezdim ne zaman isler ciddilesti aileler dahil olmaya basladi kavgalar basladi benim ailem de melek degil onlar da ortalik karistiriyor arada ama iki tarafin da yuzunden kotu olan biz oluyoruz. Bosansan yine calismak evladina bakmak ayaklarin uzerinde durmak zorundasin yani bosanmak uzerinden bu yuku almis olmayacak ki bence en iyisi ailesiyle gorusmemen ya da minimuma indirmen ve kendi cekirdek ailenin huzuruna odaklanman yoksa insani sinir hastasi ederler
Hep yuvalar bu kayinaileler yuzunden yikiliyor malesef belki esini seviyorsun ama onlarin hareketleri yuzunden esinden cikiyor sinirin bi de ustune esin de onlari savunan duskun bi tipse iyice sinirleniyor insan bizde de benzer durumlar var. Bi de ozellikle hamilelik doneminde ebeveynler zaten hassasken neden iyice her seyi goze sokarlar anlamam sanki kendileri hic bu yollardan gecmemisler gibi dusuncesizler bugun benimde sinir olacagim bu durum yasandi destekle alakali ama sonra dedim ki kimin parasini neye harcayacagini kontrol edemezsin bari kendini ve bebegini sinir etme. Demek ki onlar da bu kadarlik insanlarmis napalim elaleme anlatinca bile herkes ayipliyor bu hareketlerini ama kendilerince cok normaller hatta cogu seyi iyi niyetle yapiyorlar da ben fesat algiliyorum . Esimle sevgiliyken hic kavga etmezdim ne zaman isler ciddilesti aileler dahil olmaya basladi kavgalar basladi benim ailem de melek degil onlar da ortalik karistiriyor arada ama iki tarafin da yuzunden kotu olan biz oluyoruz. Bosansan yine calismak evladina bakmak ayaklarin uzerinde durmak zorundasin yani bosanmak uzerinden bu yuku almis olmayacak ki bence en iyisi ailesiyle gorusmemen ya da minimuma indirmen ve kendi cekirdek ailenin huzuruna odaklanman yoksa insani sinir hastasi ederler
Ya benim annem babam zaten başka şehirde , çok uzak değiliz bi saat mesafemiz var ama ben zaten gurbetteyim ne olursa olsun . İyi kötü bi destek bekliyor insan , hele ki gerçekten gebelik bambaşka bi dönem herkesi boğasım geliyor bu ara . Anası babasıyla ben mesafe koysam çat diye arayıp sizi özledik diye çıkıp gelmeye kalkıyolar , ben de onlar gelmesin diye gitmeyi yeğliyorum ne yalan söyleyeyim . Mümkün mertebe hiç bi şeye müdahale ettirmemeye çalısıyorum . Benim evim , benim param , benim hesabım. Eşim çok ailesinin ağzına bakan bi insan değil aslında . Ama işler böyle olunca doğumdan sonra nasıl olur diye de düşünmeden edemiyorum . Haa baktım yine işler rayından çıkıyor , mesafe koyalım biraz isterseniz oğlunuz sizle görüşebilir demeyi planlıyorum yani , inşallah iş o noktaya kadar gelmezHep yuvalar bu kayinaileler yuzunden yikiliyor malesef belki esini seviyorsun ama onlarin hareketleri yuzunden esinden cikiyor sinirin bi de ustune esin de onlari savunan duskun bi tipse iyice sinirleniyor insan bizde de benzer durumlar var. Bi de ozellikle hamilelik doneminde ebeveynler zaten hassasken neden iyice her seyi goze sokarlar anlamam sanki kendileri hic bu yollardan gecmemisler gibi dusuncesizler bugun benimde sinir olacagim bu durum yasandi destekle alakali ama sonra dedim ki kimin parasini neye harcayacagini kontrol edemezsin bari kendini ve bebegini sinir etme. Demek ki onlar da bu kadarlik insanlarmis napalim elaleme anlatinca bile herkes ayipliyor bu hareketlerini ama kendilerince cok normaller hatta cogu seyi iyi niyetle yapiyorlar da ben fesat algiliyorum . Esimle sevgiliyken hic kavga etmezdim ne zaman isler ciddilesti aileler dahil olmaya basladi kavgalar basladi benim ailem de melek degil onlar da ortalik karistiriyor arada ama iki tarafin da yuzunden kotu olan biz oluyoruz. Bosansan yine calismak evladina bakmak ayaklarin uzerinde durmak zorundasin yani bosanmak uzerinden bu yuku almis olmayacak ki bence en iyisi ailesiyle gorusmemen ya da minimuma indirmen ve kendi cekirdek ailenin huzuruna odaklanman yoksa insani sinir hastasi ederler
Sence bu Türkiye gibi bir yerde mumkun mu arkadasimHaa baktım yine işler rayından çıkıyor , mesafe koyalım biraz isterseniz oğlunuz sizle görüşebilir demeyi planlıyorum yani ,
Sen gitmedigin halde cat kapi gelirlerse de bisey uydurursun bende tam cikiyodum keske arasaydiniz falan dersin ya da surat asarsin duzgun agirlamazsin anca oyle anlarlar heralde . Aslinda en iyisi en basindan bu rahatligi vermeyecek mesafede kalmak . Yuz verdikce daha ilerisini yapiyorlar cunku ben onu fark ettim bi ara kayinvalidem aramalarini bile goruntulu sekilde yapmaya baslamisti yani musait oldugum oluyordu olmadigim oluyordu habire onu eyleyemem sonucta. Bende acmamaya basladim biseyler uydurmaya basladim sonra kesti bu hareketini neyse ki . Evime hele hic cat kapi gelmeye cesaret edemediler cok sukur ki gelseler onun da hemen onunu keserdim yoksa cidden tepene cikiyorlar yani bir iki seferlik olacak olaylar degil bakiyolar tepki verecek mi susacak mi diye ona gore hareketlerine devam ediyorlar ya da bulasmiyorlarYa benim annem babam zaten başka şehirde , çok uzak değiliz bi saat mesafemiz var ama ben zaten gurbetteyim ne olursa olsun . İyi kötü bi destek bekliyor insan , hele ki gerçekten gebelik bambaşka bi dönem herkesi boğasım geliyor bu ara . Anası babasıyla ben mesafe koysam çat diye arayıp sizi özledik diye çıkıp gelmeye kalkıyolar , ben de onlar gelmesin diye gitmeyi yeğliyorum ne yalan söyleyeyim . Mümkün mertebe hiç bi şeye müdahale ettirmemeye çalısıyorum . Benim evim , benim param , benim hesabım. Eşim çok ailesinin ağzına bakan bi insan değil aslında . Ama işler böyle olunca doğumdan sonra nasıl olur diye de düşünmeden edemiyorum . Haa baktım yine işler rayından çıkıyor , mesafe koyalım biraz isterseniz oğlunuz sizle görüşebilir demeyi planlıyorum yani , inşallah iş o noktaya kadar gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?