- 17 Temmuz 2021
- 8.960
- 27.622
- 498
Bende oglumun zibinlarini falan ayirdim simdiki bebegim kiz oldugu icin papyonlu olanlari vercem isteyenlereAy ne güzel alışverişler yapılmış bende ikinci bebe erkek ilki erkek herşey varmış gibi geliyor ne alacam ben yasepet beşik var anne yani kullanmıştım onu Park yatak almadım bebek arabası var ahşap yatak var kıyafet zaten birsuru var ne almalıyım ya bu gidişle birtek bez alacagim galiba
Bende bi onu duydum iyi diye, reflü yatağını da almadım dahaYatak olarak yataş twiny çok öneriliyor ama bi incele istersen. Ben onu da yaza doğru alırım diye erteledim ilk zamanlar reflü yatağı ile idare edeceğim
idare edilir heralde biraz bende emin olamadım . Reflü yatağı alacak mısınHiç düşünmemiştim kuzum ben içinden çıkan hediye edilenle bir süre isare ederim diye düşünüyordumm
Bana da idare edilir gibi geldi canım yaaidare edilir heralde biraz bende emin olamadım . Reflü yatağı alacak mısın
Ondan olmadı benim ki yaniBenim 3yas var ama bısey atmamisim herşey var birde şöyle bişey duydum ilk cocugun kiyafetlerini evde tutarsan cinsiyeti aynı olurmus eşimle dünden buna guluyoruz yaaa
Aynen bende karar veremedim, bazı bebekler sevmiyormuş. Biraz daha düşünelimBana da idare edilir gibi geldi canım yaa
Yataş Juno'dan bahsediyorsun demi ona da karar vermedimm
a a aayıpsın alırm bi bilezik o da yeterValla senin kadar teslim olan gormedim
Sirf iki laf edecekler diye omur boyu cocuguma o ismi yuklemem
Hani adina hanlar hamamlar kalacaksa cocuguma miras, o zaman dusunurum belki ama yok simarik adi farkli ondan falan deniyorsa cok da guzel agizlarinin payini veririm sahsen
Montessori yatak yaptırdım iki yaşından sonra yatağı yatsandan aldım 100x190 normal yaysiz yatakKızlarrr bugün en yoğun günümdü ve bugün grubun aktif olası gelmişben kıztoşun odasını sipariş vermiştim önümüzdeki haftalarda gelecek bebek arabası park yatağı vs aldık. Ufak tefek birkaç kıyafet oyuncak vs aldık tabi daha birsürü şey var. Göğüs pomapdı lansinoh giyilebilir aldım philips avent biberon seti ve braun ateş ölçer aldım. Park yatak için çarşaf önerisi ve büyük montessori yatak yaptıran varsa minder önerisi istiyorum
An itibariyle yeni bebeli kuzenler ile yaptığım istişare neticesinde reflü yatağına karar kıldımAynen bende karar veremedim, bazı bebekler sevmiyormuş. Biraz daha düşünelim
Aynen canım bende aynı mantıkla fisun babyden aldım. Ucuzu da pahalısı da aynı mantıkmışKızımın zamanında sevi bebenin reflü yatağı vardı düz mantık onu kullanırım diye düşünüyorum ben kızlar zaten çok uzun süre kullanılan bişey değilbu arada bu grubun canlanması benim çok hoşuma gidiyor bugün canlıyız baya
Bizde çarşamba günü çilekten aldık bebek odasınııı :) Sadece gardrop ve şifonyer olarak. Sepet beşiğim var bir de park yatak alıcam :) Bebek arabasını ne aldınız canımmKızlarrr bugün en yoğun günümdü ve bugün grubun aktif olası gelmişben kıztoşun odasını sipariş vermiştim önümüzdeki haftalarda gelecek bebek arabası park yatağı vs aldık. Ufak tefek birkaç kıyafet oyuncak vs aldık tabi daha birsürü şey var. Göğüs pomapdı lansinoh giyilebilir aldım philips avent biberon seti ve braun ateş ölçer aldım. Park yatak için çarşaf önerisi ve büyük montessori yatak yaptıran varsa minder önerisi istiyorum
Bakayım buna kuzum teşekkür ederimAn itibariyle yeni bebeli kuzenler ile yaptığım istişare neticesinde reflü yatağına karar kıldımAşağıdakini aldım canım. Juno da yan yatırma rahatsız oluyormuş. Reflü yatağında yan yatırma da olduğu için ilk emzirip koyma konusunda gazını çıkartamadığı zamanlarda ondan bunu aldım.
Fisun Baby Bebek Reflü Yatağı, Yıkanabilir Kılıflı Ortopedik Korumal - Fiyatı, Yorumları
Fisun Baby Bebek Reflü Yatağı, Yıkanabilir Kılıflı Ortopedik Korumal yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Aynen canım bende aynı mantıkla fisun babyden aldım. Ucuzu da pahalısı da aynı mantıkmış
Bizde çarşamba günü çilekten aldık bebek odasınııı :) Sadece gardrop ve şifonyer olarak. Sepet beşiğim var bir de park yatak alıcam :) Bebek arabasını ne aldınız canımm
Bebek arabasını taaa 2 ay önce falan kraft kobe aldım babymallde kampanyalıydı canım güzel gözüküyorAn itibariyle yeni bebeli kuzenler ile yaptığım istişare neticesinde reflü yatağına karar kıldımAşağıdakini aldım canım. Juno da yan yatırma rahatsız oluyormuş. Reflü yatağında yan yatırma da olduğu için ilk emzirip koyma konusunda gazını çıkartamadığı zamanlarda ondan bunu aldım.
Fisun Baby Bebek Reflü Yatağı, Yıkanabilir Kılıflı Ortopedik Korumal - Fiyatı, Yorumları
Fisun Baby Bebek Reflü Yatağı, Yıkanabilir Kılıflı Ortopedik Korumal yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Aynen canım bende aynı mantıkla fisun babyden aldım. Ucuzu da pahalısı da aynı mantıkmış
Bizde çarşamba günü çilekten aldık bebek odasınııı :) Sadece gardrop ve şifonyer olarak. Sepet beşiğim var bir de park yatak alıcam :) Bebek arabasını ne aldınız canımm
İyi yapmışsın canım kampanya yakalayıp almakla. Ben de dün indirmden leona 2 aldım 17.000 eBebek arabasını taaa 2 ay önce falan kraft kobe aldım babymallde kampanyalıydı canım güzel gözüküyor
Ooo aşırı düşmüş bileydim kasımı beklerdim çok acele etmişimİyi yapmışsın canım kampanya yakalayıp almakla. Ben de dün indirmden leona 2 aldım 17.000 e
Hayırlı olsun canım bende kararsız kaldım leonayla Chicco ONE4EVER lounge arasında ama Chicco yu aldım indirimde 21.250 ye geliyor çift yönlü kolay katlanabilir filan hoşuma gitti bakalım gelsin de birİyi yapmışsın canım kampanya yakalayıp almakla. Ben de dün indirmden leona 2 aldım 17.000 e
Kızlarrr hazır indirimler başlamışken neler aldınız üşenmeden yazmak isteyen bir kahraman olur mu
Burun aspiratörü
Şampuan
Deterjanlar
Islak mendil
Bebek bezi
Çarşaf vs
Gibi gibi şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?