Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Benim 6 yaş var ilkiyle. Hiç ikinciyi düşünmediğim için dağıtmışım herşeyini birde ilki kızdı bebeğim erkek başa sardım yani
Aynı durumdayım kızım 5 yaşında şimdi oğlum olacak her şeyi dağıtmıştım al al bitmiyor şu an

Aynen bende karar veremedim, bazı bebekler sevmiyormuş. Biraz daha düşünelim
Ben juno aldım kızımda başka bir reflü yatağı kullanmıştım reflü yatağında gece uyuyunca içim rahat ediyordu hani kusarsa boğazına kaçma vs olmaz diye kendimi teskin ediyordum o mantıkla bunda yataş alayım dedim bakalım inşallah sever

Biberon karar veremedim tecrübeli anneler help me :) süt kaşığı mı yoksa biberon mu philips avent mı doctor brown mu bir de yenidoğan biberon setine gerek var mı boy boy yoksa bir küçük boy tamam mı :)
Kaşıklı olan kesin al derim uygundu fiyatı baya zaten başlangıçta meme reddi olmaması açısından lazım olursa kullanılır bende aldım yeniden biberonda ilk bir tane al belki hiç kullanmayacaksın o markayı kabul etmeyecek çöp olmasın. Avent, comotomo, lansinoh genelde meme reddi yapmadıkları yönünde övülüyor biberonun içine su koyup ters çevirdiğinde akıyorsa ondan uzak dur

Tamam canım çok teşekkürler bu bilgiler ışığında tekrar inceliyorum şimdi biberonları :)

Ooo aşırı düşmüş bileydim kasımı beklerdim çok acele etmişim güle güle kullanın canımm bol bol gezin
Azıcık öyle olmuş ama olsunn canım sağlıkla kullanalım inşallah önemli olan oo. 7-11 kasım indirimlerini beklemedim bende daha da düşmez diyee
Hayırlı olsun canım bende kararsız kaldım leonayla Chicco ONE4EVER lounge arasında ama Chicco yu aldım indirimde 21.250 ye geliyor çift yönlü kolay katlanabilir filan hoşuma gitti bakalım gelsin de bir
Benimki de daha gelmedi kuzum kuzenimde de aynısı vardı rengi değişik sadece o çok memnun diye fazla araştırmadım ben. Bizim doktor sana nst ile ilgili birşey soyledi mi hiç beim randevu 15 kasımda 29. Haftamda. 32 de başlatıyor mu acaba nstyi
Kızlarrr hazır indirimler başlamışken neler aldınız üşenmeden yazmak isteyen bir kahraman olur mu
Burun aspiratörü
Şampuan
Deterjanlar
Islak mendil
Bebek bezi
Çarşaf vs
Gibi gibi şeyler
Kuzu ben çoğu şeyi tamamladımm.
Bebek odası boyandı
Mobilya alındı
Perde tül
Beşik
Nebülizatör
Ateş ölçer
Burun aspiratörü
Süt sağma pompası
Bez
Alt açma örtüsü
Islak mendil
Pamuk
Pamuk koymak için kutu
Müslinler 4 katlı ve tek katlı
Astronot tulum
Kıyafetler
Göğüs kalkanı
Anne sütü kaşığı
Anne bebek çantası
Bebek arabası
Kamera
Reflü yatağı
Ana kucağı
Göğüs ucı kremi
Emzik
Philips ve comotomo biberon
Kendime külot bez
Vs kuzum aklıma gelenler bunlar
Biberon karar veremedim tecrübeli anneler help me :) süt kaşığı mı yoksa biberon mu philips avent mı doctor brown mu bir de yenidoğan biberon setine gerek var mı boy boy yoksa bir küçük boy tamam mı :)
Ben biberon philips ve comotomo aldım canım ama hastanede eğer sütüm gelmezse şırıngayla beslemeyi düşünüyorum alışmaması için

Aldıklarıma ek olarak ;
Siveno deterjan
Pureesed bebek şampuanı kremi yapı vs 6 lımset almıştım
Küvet takımı
Puset örtüsü
Taraf seti
Tırnak törpüsü
Sıcaklık nem ölçer oda içn
Xiaomi nemlendirici
Ağız mendilleri
Emzik askısı
Süt poşetleri
Mama termosu
Suluk

Ohh mis bir şey kalmamışş.
Burun aspiratörü, bez ve kamera olarak neleri tercih ettin canım

S
Soylemedi 30. Haftaydi gittiğimde 2 hafta sonra gel dedi ama nts lafını yapmadı hiç. Tansiyon problemi çıkınca ona ağırlık verdi sanırım o yüzden 10 gün sonra gidicem işte bakalım ne yapacak

Aynen bende karar veremedim, bazı bebekler sevmiyormuş. Biraz daha düşünelim
Ben reflu yataginj ebebekten aldim juno kadar yuksek degil tabi ama besikteki yatak 5 cm oldugu icin onu desteklesin icine koyayim diye dusundum zaten kisa sure kullanacak sirf marka diye yuksek paralar vermek istemedim umarim kullanisli olur

Ohh mis bir şey kalmamışş.
Burun aspiratörü, bez ve kamera olarak neleri tercih ettin canım
Kamera xiaomi c301 aldık kuzum. Bez sleepy bio natural. Burın aspiratörü wee baby manuel aldım kuzum. Bide uzaman ebe ayşenin serum fizyolojik yaparken burnuna kullandığı silikon uçlardan aldım. Şırınganın ucuna takılan
S

Soylemedi 30. Haftaydi gittiğimde 2 hafta sonra gel dedi ama nts lafını yapmadı hiç. Tansiyon problemi çıkınca ona ağırlık verdi sanırım o yüzden 10 gün sonra gidicem işte bakalım ne yapacak
Senin tansiyon için 2 haftada bire döndü o zaman kuzu. Normalde ne zaman dönüyor acaba

Kızlarrr hazır indirimler başlamışken neler aldınız üşenmeden yazmak isteyen bir kahraman olur mu
Burun aspiratörü
Şampuan
Deterjanlar
Islak mendil
Bebek bezi
Çarşaf vs
Gibi gibi şeyler
Günaydın herkese.
Ben birkaç çorap dışında henüz hiçbir şey almadım. Çok kararsızım da, giysi grubunu halletmek kolay ancak anne yanı beşik, oto koltuğu gibi konularda hâlâ araştırıyorum. Birkaç olumsuz yorum gördüğümde hemen soğuyorum. Bebek arabasını şimdilik almayı düşünmüyorum, kışı çok karlı geçen bir yerde yaşadığım için sadece evde kalabalık eder. Baharda inşallah. Ona da karar vermiş değilim, hem travel sistem olup hem kabin boy gibi katlanan birkaç model var, belki öyle düşünürüm. Ya da doğrudan kabin boy alırım, seyahatler için.
Sağlık ürünleri ile ilgili de Braun kulaktan ateş ölçer ile uygun bir alından ateş ölçer düşünüyorum. İlk 6 hafta emzik ve biberon önerilmediği için ilk etapta sadece hastanede lazım olabilir diye kaşık biberon alacağım. Sonra comotomo alırım biberonu. Philips avent ile meme reddi yaşayanlar olmuş. Bebek bezi konusunda molfix ile sleepy arasında kaldım, muhtemelen yeni doğan zamanı için Molfix alacağım. Şampuan ve losyonlar için mustela düşünüyorum. İlk aşamada granül sabunla yıkayacağım sıfır eşyaları ama sonrasında siveno deterjan alabilirim, bu aralar indirime de giriyorlar. Burun aspiratöründe birkaç marka işaretledim. En kararsız olduğum konu ise anne bebek çantası. Hafif, büyük ve çok gözlü bir şey istiyorum, omuz çantası şeklinde. MCD bagin çok güzel çantaları var ama deri çoğu ve ağır olurlar diye düşünemiyorum. İleride de kullanılabilir duruyorlar ancak daha uygun çantalara da bakacağım. Instagram'da birkaç sayfa gördüm, ama instagram üzerinden alışveriş yapmak da güven vermiyor.
Malum Kasım indirimleri başladı, herkese iyi alışverişler şimdiden.

Canım hastaneden ana kucağı olmadan bebişler çıkartılmıyor yasak haberin olsun.
Ben anne bebek çantasını elele aldım bir bak istersen çok beğendim

Burun aspiratörü
Şampuan
Deterjanlar
Islak mendil
Bebek bezi
Çarşaf vs
Gibi gibi şeyler
Ben şampuan ecowell almaya karar verdim, deterjanları siveno . Bebek bezi ilk etapta molfix pure and safe alıcam sonra ilerde mavi pakete geçerim belki daha kolay bulunuyor ve biraz daha uygun. Islak mendilde molfix izotonik alıcam.

Burun aspiratörü
Şampuan
Deterjanlar
Islak mendil
Bebek bezi
Çarşaf vs
Gibi gibi şeyler
Şampuan ve deterjan siveno aldım ama şampuanda puressed stoğu olsa onu alabilirdim ıslak mendil kullanmıyorum pamuk alıyorum ebebekten onuda indirime girince alacağım beklemedeyim bez amazon indiiriminden prima aktif 200 lü 1 numara aldım günde en az 10 bez değişiliyor ilk zamanlar ancak yeter
Çarşafı unutmuşum şimdi bakcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…