Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Kızlar öyle bir bel bacak ağrısı yaşıyorum ki artık ağrısına dayanamıyorum dün doktora gittim hiçbir çözümü yokmuş yürüyemiyorum hiç
Magnezyum almiyomusun canim egzersizler oluyormus hafifletenb bende yarın danisip basliyacagim 35. Haftadayim

Aksiyon yaşatmaktan zevk alıyorlar galiba

Kemikte ağrı yok bende sadece bacak aram ağrıyor korkutuyor beni
O bacak arası ağrısı neredeyse 26-27. haftadan beri var bende canım. Magnezyumla biraz hafifliyor bebeğin kafasının baskı yaptığını söyledi doktorum.

Yatağa girdiğimden beri, bir saattir sancılarım başladı. Hem kasık hem bel ağrısı, sıklaştı da. Çok rahatsız edici olmaya başladı, uyuyamıyorum. Uyuyup rahatlayabilsem diye dua ediyorum. Bir yandan da korkuyorum. Doğum sancılarına benziyor. Dün de yatağa girince rahatsız olmuştum ama bugün fazla.

Canım panik yapma kaçıncı haftadasın?

Canım panik yapma kaçıncı haftadasın?
31+2 şu an. İnşallah soğuktan falandır. En azından kanama yok diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. Ama ağrım çok fazla. Bi yarım saat daha geçmezse acil doğumhaneye giderim. Erken doğum hikayem var önceki gebelikten.

Canım şimdi nasılsın iyi misin yolundadır umarım her şey

Günaydın kızlar yine uyuyamadığım için pes edip buralarda geziyorum annemler geldi şehir dışından bebek odası yerleştirmeye başladık gelmişken de hastane çantasını hazırlayalım diye konuştuk o yüzden son ihtiyaçları toparlıyorum. Bugün randevum var aşırı heyecanlıyım 32+3teyim hala her randevuya heyecan ve gerginlikle gidiyorum inşallah her şey yolundadır sizde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…