• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Mutlaka haberiniz olur durur muyum hiç 😂

Akşam hareketlendi baya günün acısını da çıkardı ama benim şekerim 200 oldu sonra hızla indi akşam. Artık bakıcaz nolcak. Kaç güne toparlıyıcak acaba. Bende şöyle 35-36yı görsem çok rahatlıyıcam 34ü atlasak en azından
Haberdar ediyoruz işte birbirimizi napalım 🤣

Oh sefam olsun demiş çocuk işte yaranılmıyor sanada 🤭
Yürüyüş iyi geldi bana ya, sabah vizite gelenlerde dahiliyeye bi danışıcaklarmış. 3 aylık şeker ortalama testini istesi bide, haftasonu çalışamıyorlarmış onun için kan alıcaklar falan.
Dün gece o kadar atıştırdım bişey çıkmayınca içim rahatladı birazda sanırım.
Ay bugün çıkarım diyordumda sanırım yarına kaldım. Neyse.
Bende bi 36yı göreyim diye düşünüyorum en azından. İlk hedef 36, sonra 37 diye yavaş yavaş gideriz 🤭

Peki aranızda puset yerine direk otokoltuğu alan var mı? Çok kararsızım uzun vadeli bi harcama yapıcaksam otokoltuğu almalıyım. 6 ay sonra değiştireceğim puseti almak içimden gelmiyor
Canım ben oto koltuğu aldım. Ama şöyle bişeyde var aldığım bebek arabasının puseti var extra. Hangisini kullansam bilmiyorum 🤷‍♂

Teşekkür ederim canım.Son haftalar olduğu için tedirgin oluyorum bir az.Son 3-4 haftamızı da sağlıcakla atlatsak rahatlayacağız inşallah.
.

Teşekkürler kızlar,ben Avente emzik için bakıyorum,biberon almak fikrim yok,eczaneden alacağım,anne sütü vereceğim inşallah,paramı o yönde harcamak istiyorum.
Kesinlikle, son 3 4 hafta ama gel bide bize sor 🥺
Çok zor geçiyor. Hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah 🙏

Aranızda evcil hayvanı olan var mı 🥲 doğum sonrası bu süreci nasıl yürütmeyi düşünüyorsunuz varsa bi kedim var asla birine veremem sahiplendiremem ama biraz hırçın ve özellikle bana aşırı düşkün sürekli üzerimde yanımda yatmak istiyor bebekten sonra depresyona girmesinden yada zarar vermesinden korkuyorum nasıl alıştırabilirim sizce
Canım merhaba benim de kedim var British. Genel itibariyle çok uysal bir kedi ve yılışıklıktan falan da hoşlanmaz yani kendi istediği zaman gelir yüzüne yüzüne miyavlar kafa atar eline sev beni diye. Onun haricinde kendin sevmek istediğin zaman kucağına almaya kalk hemen mi inceden miyaaağğvv. Rahatı bozuluyor prensesin. Hatta kucağına almadan göz teması kur 5 saniye falan anlayıp o zaman da yine inceden bi miyaaağğv :D Ben açıkçası korkmuyorum hiç pati atma huyu da yok hele ki yüze. Eşim o kadar sıkıştırarak sefer ama yüze pati atmaz ısırması desen ısırmak değil patiler desen ağır ağır. Kanı ağır akıyor derler ya onun gibi oysa ki daha 2 yaşında olmadı :D Ama şeyden biraz çekiniyorum tam oyun hareketliliğinde o anakucaklarında ki aksesuarlar veya hışırtılı kıtaplar toplar için hamle yapıp da çocuğa gelir mi ona dikkat etmek lazımm. Aslında yazarken aklıma geldi kediler için silikon tırnaklar var ya acaba kediye rahatsızlık vermiycekse pek; çocuk eve geldiği ilk zamanlar onlardan da takabiliriz.
Gece yatmadan magnezyum aldım gece iyiydi ama 1 saattir ayaktayım 4-5 kasılma geçirdim bile 😂 yoldayım şu an kontrole gidiyorum haberler getiririm
Muhakkak haberdaar et canım bizi de. Birşey çıkmıycak Allahın izniyle

Maxi cosi spinel 360• gibi bişeydi Kasım indirimlerinden aldık yenidoğandan itibaren 36 kg kadar kullanılabiliyor ben çok araştırmadım açıkçası eşim daha çok araştırdı özelliklerini güvenlik sertifikalarını vs en iyi o geldi sanırım fiyat performans olarak o zaman da uygun bi fiyata denk gelmişti
Bende çok duydum onu ama bizimki biraz küçük Doğucak, kraftla joie in 2 modelinin yenidoğan pedleri çok güzel geldi gözüme ondan sordum

Haberdar ediyoruz işte birbirimizi napalım 🤣

Oh sefam olsun demiş çocuk işte yaranılmıyor sanada 🤭
Yürüyüş iyi geldi bana ya, sabah vizite gelenlerde dahiliyeye bi danışıcaklarmış. 3 aylık şeker ortalama testini istesi bide, haftasonu çalışamıyorlarmış onun için kan alıcaklar falan.
Dün gece o kadar atıştırdım bişey çıkmayınca içim rahatladı birazda sanırım.
Ay bugün çıkarım diyordumda sanırım yarına kaldım. Neyse.
Bende bi 36yı göreyim diye düşünüyorum en azından. İlk hedef 36, sonra 37 diye yavaş yavaş gideriz 🤭
Valla çok şükür 113 gördüm sabah açlık şekerini sabahta beyfendi benle birlikte kalktı acısını çıkarıyor 2 günün 😂

Canım ben oto koltuğu aldım. Ama şöyle bişeyde var aldığım bebek arabasının puseti var extra. Hangisini kullansam bilmiyorum 🤷‍♂
Ne aldın? Varsa pusetle arabaya indir bindir yapmak daha kolay tabiki ama yokken ve zaten bi pusetsiz yenidoğandan itibaren kullanılan bi bebek arabamız varken tekrar puset almak mantıklı gelmiyo. Arabanın pusetini alsam 2 bin, oto koltuğu alırsam 12-15 bin masraf yapıcam masrafında değilim yani hangisi mantıklı bilemiyorum

ayyy yarın kontrolum var 3te:) belkı dr gun verır sezaryene belki de haftaya gel bı bakalım der bılemedım. sezaryen gunu kac gun onceden konuluyor? ılk cocugumda planlı olmayınca 2 gun sonraya gun vermıstı. ne guzel stress bıle olamadan dogurdum gitti:)) sımdı 10 gun gun saydırmaz ınsallah :)

ayyy yarın kontrolum var 3te:) belkı dr gun verır sezaryene belki de haftaya gel bı bakalım der bılemedım. sezaryen gunu kac gun onceden konuluyor? ılk cocugumda planlı olmayınca 2 gun sonraya gun vermıstı. ne guzel stress bıle olamadan dogurdum gitti:)) sımdı 10 gun gun saydırmaz ınsallah :)
Ayyy ne kadar az kalmış canım ocağın sonunu bekleyenler için yani benim için daha var.

Bende çok duydum onu ama bizimki biraz küçük Doğucak, kraftla joie in 2 modelinin yenidoğan pedleri çok güzel geldi gözüme ondan sordum
Canım ben Maxi Cosi Pebble 360 Pro Slidetech aldım. Tam yatış olabilmesi ve 0-13 kg olması beni cezbetti. Araştırmaların neticesinde de en uzun süre kullanılan pusetlerden biri hem de oto koltuğu olarak emniyet kemeri ile de kullanılabiliyor.

Ne aldın? Varsa pusetle arabaya indir bindir yapmak daha kolay tabiki ama yokken ve zaten bi pusetsiz yenidoğandan itibaren kullanılan bi bebek arabamız varken tekrar puset almak mantıklı gelmiyo. Arabanın pusetini alsam 2 bin, oto koltuğu alırsam 12-15 bin masraf yapıcam masrafında değilim yani hangisi mantıklı bilemiyorum
Bende aynı şeyi düşündüm açıkçası. Oto koltuğunu aldıktan sonra bebek arabasını aldığım için hiç düşünmemiştim onu açıkçası. Ben 2. El aldığım için hiç hatırlamıyorum canım, ama britax Römerdı sanırım, 0 - 36 ay arası kullanımı. Bebek arabasıda elele markası, travel istemiyordum ama eşim beğenince yine 2. El denk gelince aldım açıkçası

Of hastanede olmasaydım benimde bugün kontrolüm vardı 😢
Verirler diye düşünüyorum artık, kaç haftalıktın bu arada?
35den sonra verirler diye düşünüyorum 😊

Kızlar bizde herşey yolunda ölçümleri 36 yla uyumlu suyu rahim ağzı vs iyi ancak kafa yapısından dolayı normal doğuma çok sıcak bakılmadı zaten kardiyoloji dr da önermedi ama gün vermedi 29 unda tekrar çağırdı 37.haftaya girdiğimde ben gün versin istiyorum şimdi nst ve tahlil için giricem odaya gün istesem verir mi ki ya

Vermedi bana bugün günle ilgili bişey demedi 35+1 im🥲
Seninde mi sezeryan olucak canım? Devlet hastanesi verir diye düşündüm ben hep. Hastaneden çıkınca haftaya görüneceğim bende 36 falan oluyorum bakalım ne diyecek o zamana.
2 hafta önce gittiğim aç gelseydin tahlilleri vs yapardık demişti, ondan kesin verirler gibisinden düşünmüştüm 😮

Kızlar bizde herşey yolunda ölçümleri 36 yla uyumlu suyu rahim ağzı vs iyi ancak kafa yapısından dolayı normal doğuma çok sıcak bakılmadı zaten kardiyoloji dr da önermedi ama gün vermedi 29 unda tekrar çağırdı 37.haftaya girdiğimde ben gün versin istiyorum şimdi nst ve tahlil için giricem odaya gün istesem verir mi ki ya
CAnım sor istersen bi en azından aklında kalmasın. Normale sıcak bakmıyorsa zaten illa en azından şu şu tarihler arasında biri olabilir der seçersin. Bana bile 32 de gittiğimde sezaryen olacak olursan 19 Ocaktan sonra istediğin zaman olabilir dedi.

Back
X