- 5 Ekim 2020
- 15.248
- 42.273
- 598
- 37
- Konu Sahibi Matmazel -
-
- #14.681
Sagolun kizlar
Kizlar gecen hafta saglik ocaginda kan vermistim degerlerime bakilsin diye
Anlayan bakabilir mi?
Haftaya doktor randevum var o zaman gostericem kendisine
Crp hafif yğksek ama antibiyotik vs gerektirmez kolestrol değerleri gebeliğe bağlı yükseliyor onlar hepimiz de yüksek ama demir ve demir bağlama kapasiten düşüşte takviye kullanmıyorsan verilir kullanıyorsan yükseltilebilir bazı doktorlar uygun gördüğü taktirde demir yüklemesi yapabiliyor tek büyük sorun tsh ın gibi tiroitlerin fazla aktif gebelikte olası sorunlardan biri maalesef diğer tiroid tahlillerine bakmak isteyebilir onlarda problemi çıkarsa ilaç başlarlar çarpıntı vs gibi sorunlar yapabilir sende hipertrodi varsa geçmiş olsunnnSagolun kizlar
Kizlar gecen hafta saglik ocaginda kan vermistim degerlerime bakilsin diye
Anlayan bakabilir mi?
Haftaya doktor randevum var o zaman gostericem kendisine
Idrar bakilmadi canimCrp yükselmiş idrar da bakıldı mı? İdrar yolu enfeksiyonun olabilir. Bir de demir çok düşük kullanıyor musun? Kullanıyorsan demir ilacını değiştirebilir.
Tsh oglumda da boyle yerlerdeydiCrp hafif yğksek ama antibiyotik vs gerektirmez kolestrol değerleri gebeliğe bağlı yükseliyor onlar hepimiz de yüksek ama demir ve demir bağlama kapasiten düşüşte takviye kullanmıyorsan verilir kullanıyorsan yükseltilebilir bazı doktorlar uygun gördüğü taktirde demir yüklemesi yapabiliyor tek büyük sorun tsh ın gibi tiroitlerin fazla aktif gebelikte olası sorunlardan biri maalesef diğer tiroid tahlillerine bakmak isteyebilir onlarda problemi çıkarsa ilaç başlarlar çarpıntı vs gibi sorunlar yapabilir sende hipertrodi varsa geçmiş olsunnn
Idrar bakilmadi canim
Arada idrar yanmasi yasiyorum
Az su iciyorum ondan sanirim:/
Demir ilaci kullanmiyorum
Demirim hep dusuk benim
Hic ekstra takviye al diyen doktor olmadi
Dogumdan sonra saclarim cok dokuluyordu o zaman b12 vurunmustum o iyi gelmisti ama demir ekstra almadim
Lab teknisyeniyim yani normalde tsh bu değerler çok düşük kabul edilir ama gebelikte parametreler değişebiliyor bulunduğun haftaya göre bile farklılık gösteriyor o yüzden net bi yorum yapamıyorum doktorlar daha iyi bilir tabi sadece bu değerler çok çarpıntı vs yapar onu net söyleyebilirimTsh oglumda da boyle yerlerdeydi
Doktor normal demisti
Arada carpinti hissediyorum son 1 haftadir
Yok valla cesaret değil benim eşimin olmuyor diye biliyorduk eşimin de testi vardı olmazdı yani ama ben iki ay üst üste hamile kaldım. İlk bebeğimizi kaybettik regli olmadan bir daha hamile kaldım sonuçları mı yanlış çıktı hastaneden nedir anlamadım.Ahahah olsun demek ki ne kadar acisa da ikinciye cesaret edebilmissin
Grupta ilk doguracaklardan biri de sensin gibi duruyor ama tabi hic belli olmaz masallah bebisine
Bebek duruyorsa anne karnında ki bir gün bile çok kıymetliEvet çok az kalmış oluyor çünkü her bebekte 40’ı beklemiyor bakalım nasıl olacak seninde inşallah gönlüne göre olur. Benim doktorum beklemezdi sezeryan olacak olsam seninki iyiymiş.
Daha dün baktım bir kaç çeşit kıyafet vardı bugün mü girmiş acaba? Hemen bakayım belki astronotta bulurum.Kızlar Trendyol hm de 1000 tl ye 200 tl indirim var kod HM200 indirimli bebiş kıyafetleri de var eksiği planın aklında bulunsunnnn
Sağol canım sağlıkla gelsinde bu saatten sonra haftamız iyi ne zaman isterseAhahah olsun demek ki ne kadar acisa da ikinciye cesaret edebilmissin
Grupta ilk doguracaklardan biri de sensin gibi duruyor ama tabi hic belli olmaz masallah bebisine
Mont tulum çok göremedim detaylı da bakmadım açıkçası kuponu görünce haber edeyim dedim inşallah vardırDaha dün baktım bir kaç çeşit kıyafet vardı bugün mü girmiş acaba? Hemen bakayım belki astronotta bulurum.
Niye 2 taneBence aile hekimine git yarın idrar baktır. Bu aralar baktırmak lazım. Ben de daha bugün verdim idrarı. Aile hekimim aylık baktır diyor bana. Bir de demir ilacı iste. Ben her gece Gynofer alıyorum her sabah Femifer alıyorum iki tane demir ilacım var.
Niye 2 tane
Aa anladim valla kordon baglatip hamile kalan bile var bebisin gelecegi ve nasibi varmis demek ki.Yok valla cesaret değil benim eşimin olmuyor diye biliyorduk eşimin de testi vardı olmazdı yani ama ben iki ay üst üste hamile kaldım. İlk bebeğimizi kaybettik regli olmadan bir daha hamile kaldım sonuçları mı yanlış çıktı hastaneden nedir anlamadım.
Mesajını yeni gördüm kusura bakma öncelikleArkadaşım dün kontrole gittiğinde 36 da dönmüştü normal doğum şekline. Her bünye farklı sonuçlar belki sizinde 36 dan sonra dönebilir, beklemek için 32 erken bence
Kesinlikle canım. Şikayet ettimde ne oldu gerçi, doktor haklıymış. Peki dedim kapattım telefonuİşlerine geldiği gibi davranıyorlar, bi soruya cevap vermek ne kadar zor gelmiş… şikayet etmen iyi olmuş canım.
Ben haftalar önce kurdum, üzerini örttüm tozlanma falan olmaz. Psikolojik olarak daha rahat hissediyorum öyle köşede kurulu görünce her şeyi hazır olunca.
Ben hepsini Sebamed aldım, şampuan+bebek yağı+losyon+pışık önleyici
Bebek bezi: Molfix premium (2paket) aldım
Islak mendil: Unibaby yenidoğan ve Sleepy yenidoğan (toplam 30 paket) aldım
Şu 4 5 günde bana iyi öğreten tek şey nst olduKızlar bugün kontrol vardı 35+3 deyiz 2.800 olmuş minnakım doktor pazartesi alttan muayene yapalım duruma göre doğuma karar veririz dedi artık sezeryan mı normal mi bebek başı aşağıda 3 gündür düzensiz kasık ağrılarım ve baskı vardı nstde 27 30ları gördük ara sıra beni bir korku sardı yaaapazartesi olmaz bana artık
Canım demir ilacı doğumdan sonra da bir süre kullanılacakmış sen doktoruna sor istersenIdrar bakilmadi canim
Arada idrar yanmasi yasiyorum
Az su iciyorum ondan sanirim:/
Demir ilaci kullanmiyorum
Demirim hep dusuk benim
Hic ekstra takviye al diyen doktor olmadi
Dogumdan sonra saclarim cok dokuluyordu o zaman b12 vurunmustum o iyi gelmisti ama demir ekstra almadim
Ayy dün akşam yatış geldi yanıma, malum doğumhanede yatırıyorlardı beniSenin ikinci olucak canım, gördüğüm ve duyduğum kadarıyla ikinciler üçüncüler daha kolay doğuyorlarmış. İnşallah seninde öyle olur su gibi akar gider doğumun yani hepimizin öyle olur inşallah :)
Bi çok kişi bu durumdan muzdarip ya. Kiminle konuşsam altta ki dikiş felaket diyorBen ilk hamileliğimde ekim anneleri grubunda hastaneden bir canlı yayın açmadığım kalmıştı. İyimişim demekki doğumdan sonra yamuldum ama korkutmak gibi olmasın o alttaki dikişler canımdan can almıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?