Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Sagolun kizlar
Kizlar gecen hafta saglik ocaginda kan vermistim degerlerime bakilsin diye
Anlayan bakabilir mi?
Haftaya doktor randevum var o zaman gostericem kendisine

Crp yükselmiş idrar da bakıldı mı? İdrar yolu enfeksiyonun olabilir. Bir de demir çok düşük kullanıyor musun? Kullanıyorsan demir ilacını değiştirebilir.

Sagolun kizlar
Kizlar gecen hafta saglik ocaginda kan vermistim degerlerime bakilsin diye
Anlayan bakabilir mi?
Haftaya doktor randevum var o zaman gostericem kendisine
Crp hafif yğksek ama antibiyotik vs gerektirmez kolestrol değerleri gebeliğe bağlı yükseliyor onlar hepimiz de yüksek ama demir ve demir bağlama kapasiten düşüşte takviye kullanmıyorsan verilir kullanıyorsan yükseltilebilir bazı doktorlar uygun gördüğü taktirde demir yüklemesi yapabiliyor tek büyük sorun tsh ın gibi tiroitlerin fazla aktif gebelikte olası sorunlardan biri maalesef diğer tiroid tahlillerine bakmak isteyebilir onlarda problemi çıkarsa ilaç başlarlar çarpıntı vs gibi sorunlar yapabilir sende hipertrodi varsa geçmiş olsunnn

Crp yükselmiş idrar da bakıldı mı? İdrar yolu enfeksiyonun olabilir. Bir de demir çok düşük kullanıyor musun? Kullanıyorsan demir ilacını değiştirebilir.
Idrar bakilmadi canim
Arada idrar yanmasi yasiyorum
Az su iciyorum ondan sanirim:/
Demir ilaci kullanmiyorum
Demirim hep dusuk benim
Hic ekstra takviye al diyen doktor olmadi
Dogumdan sonra saclarim cok dokuluyordu o zaman b12 vurunmustum o iyi gelmisti ama demir ekstra almadim

Tsh oglumda da boyle yerlerdeydi
Doktor normal demisti
Arada carpinti hissediyorum son 1 haftadir

Bence aile hekimine git yarın idrar baktır. Bu aralar baktırmak lazım. Ben de daha bugün verdim idrarı. Aile hekimim aylık baktır diyor bana. Bir de demir ilacı iste. Ben her gece Gynofer alıyorum her sabah Femifer alıyorum iki tane demir ilacım var.

Tsh oglumda da boyle yerlerdeydi
Doktor normal demisti
Arada carpinti hissediyorum son 1 haftadir
Lab teknisyeniyim yani normalde tsh bu değerler çok düşük kabul edilir ama gebelikte parametreler değişebiliyor bulunduğun haftaya göre bile farklılık gösteriyor o yüzden net bi yorum yapamıyorum doktorlar daha iyi bilir tabi sadece bu değerler çok çarpıntı vs yapar onu net söyleyebilirim

Ahahah olsun demek ki ne kadar acisa da ikinciye cesaret edebilmissin

Grupta ilk doguracaklardan biri de sensin gibi duruyor ama tabi hic belli olmaz masallah bebisine
Yok valla cesaret değil benim eşimin olmuyor diye biliyorduk eşimin de testi vardı olmazdı yani ama ben iki ay üst üste hamile kaldım. İlk bebeğimizi kaybettik regli olmadan bir daha hamile kaldım sonuçları mı yanlış çıktı hastaneden nedir anlamadım.

Evet çok az kalmış oluyor çünkü her bebekte 40’ı beklemiyor bakalım nasıl olacak seninde inşallah gönlüne göre olur. Benim doktorum beklemezdi sezeryan olacak olsam seninki iyiymiş.
Bebek duruyorsa anne karnında ki bir gün bile çok kıymetli

Gece içtiğim yüksek dozlu bir şey. sabah içtiğim daha düşük aslında onu sürekli içiyorum. Gece içtiğimi tahlil sonucuma göre ekleyip çıkarıyor. Gece içtiğimi seninki gibi düşük çıkarsa ekliyoruz yüksek olursa tek ilaç içiyorum. Doğumda kan kaybedeceğiz sonra bebek emzireceğiz. Demir lazım.

Aa anladim valla kordon baglatip hamile kalan bile var bebisin gelecegi ve nasibi varmis demek ki. Kimisinin de hicbir sorun olmamasina ragmen olmuyor falan Allahin isi iste

Arkadaşım dün kontrole gittiğinde 36 da dönmüştü normal doğum şekline. Her bünye farklı sonuçlar belki sizinde 36 dan sonra dönebilir, beklemek için 32 erken bence
Mesajını yeni gördüm kusura bakma öncelikle
İlki sezeryan olunca çoğu doktor riske atmak istemiyor maalesef. Bunuda koca istanbulda sadece zeynep kamil yapıyor. Artık vazgeçtim, yapıcak bişey yok. Sağlıklı olalımda gerisi mühim değil
Kesinlikle canım. Şikayet ettimde ne oldu gerçi, doktor haklıymış. Peki dedim kapattım telefonu
Bu durum hem beni gerdi, hem extra şekeri yükseltti hemde eşimle birbirimize girdik resmen.
Şu son ayı hayırlısıyla atlatalım artık başka bişey istemiyorum gerçekten ‍♂
Şu 4 5 günde bana iyi öğreten tek şey nst oldu sancılarda 40 50 yi gördüğüm oldu canım ama bebeğin kalp atışları iyiyse diğerlerini sorun etmiyorlar. Soruyor ağrı vs var mı diye hissetmiyordum genelde. Ha bazen belim vs çok ağrı yapıyordu mesela onda da sancı çıkmıyordu ‍♂

Canım demir ilacı doğumdan sonra da bir süre kullanılacakmış sen doktoruna sor istersen

Ben gibi grip olma fobisi yasayan var mi son aya girdim kendim evden cikmiyorum pek insan icine zaten hastane gibi ortamlarda da maske kullaniyorum ne bileyim annemlere gidip geleceksem arayip saglikli olduklarini teyit ediyorum falan ahaha ama esim ise gidip geliyo isi de hastalarla o getirir diye odum patliyor bi manyak ben miyim bu konuda merak ettim. Zaten hamileligin basindan beri ilac alamadigim icin hapsirik tiksirik cekiyorum alerjim yuzunden bi de uzerine bu eklenince ekstra kotu oluyorum hapsirmaya oksurmeye tahammulum yok asiri rahatsiz oluyorum bi de korkuyorum dogum aninda grip olursam dogurabilir miyim diye agzim yuzum akarken dogum yaptigimi canlandiramiyorum kafamda o kadar video izledim hic hastayken dogum yapan da denk gelmedi korktugum basima gelmese bari ahsjsjsj

Ayy dün akşam yatış geldi yanıma, malum doğumhanede yatırıyorlardı beni
11 gibi falan geldi kadın, acilden yatış vermişler. Sabahtan beri ne yediysem çıkarttım, nstde bebeğin kalp atışlarıda düzensiz olunca yatıralım demişler. Neyse bu geldi direk nst bağlandı hala düzensiz geçmiş olsun vs dedim işte.
38+3 haftalık, acilden gönderdiler bebeğin kalp atışları düzensizmiş ama inanmıyorum açıkçası, sezeryan yada suni sancıda istemiyorum erken daha bebeğin gelmesi içinde kalp atışı düzene girsin sabah taburcu olurum dedi direk.
Sonra bu kadına serum taktılar, uyuyamadım bende gece bi sağa bi sola dönüyorum. Gelip gidio kadını muayene ediyorlar falan.
ben bi ara uyumuşum, kadın hemşireleri çağırıyor doğuruyorum diye. Hemşire geldi yok daha doğurmuyorsun falan dedi gitti. Aradan 15 dk falan ya geçti ya geçmedi, kadın bir bağırmaya başladı. Geliyor diyor sadece, bütün hemşireler toplandı başına.
Arada perde var sadece olan ne varsa duyuyorum yani.
Neyse kadının açıklığı 9 10 cm dedi asistan, hemen doktoru çağırın burada doğurucaz. Başkası burası olmaz doğum odasına almamız lazım. Kadına ıkınma diyorlar o şekilde sandalyeye alıp doğum odasına götürdüler.
Aradan en fazla 5 dk geçmiştir doğurdu hemen. Lovely35
İnşallah sende, normal bekleyen bütün annelerde su gibi geçirir doğumu kadın bile şaşırdı doğurmayı düşünmüyodum, sabah taburcu olacaktım ben diye dedim çaktırmadan suni vermişler sana

Bi çok kişi bu durumdan muzdarip ya. Kiminle konuşsam altta ki dikiş felaket diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…