Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
Merhaba bugün bana da aynısı dendi 5+2 de gittim yolk sac ve kese göründü ama bebek yok haftaya gel dediler çok endişelendim ya
Kuzum kalbini ferah tut aynı bende senin gibi endiseliydim. Bugün tekrar gittim yani 6+1de bebeğimi gördük çok şükür kalp atışıda oluşmuş ama doktorum haftaya dinleriz dedi

Kızlarımm ben bugün bebeğimi gördük çok şükür kalp atışıda oluşmuş ama doktorum daha yeni olduğu için şimdi dinleyemelim haftaya dinleyelim daha sağlıklı olur dedi bu şekilde başına gelen oldu mu?

Kuzum kalbini ferah tut aynı bende senin gibi endiseliydim. Bugün tekrar gittim yani 6+1de bebeğimi gördük çok şükür kalp atışıda oluşmuş ama doktorum haftaya dinleriz dedi
Çok teşekkür ederim ama kese 13mm dedi doktor 13 mm de genelde bebek görülmesi gerekiyor diyorlar çok karışık kafam sizin keseyi gördüğünüzde kaçtı ölçüsü

Kızlar kese ve yolk sacı gördüğünüzde kese boyutu kaç mm di

Evet hatta bana 4.ayda dinlemenin daha iyi olacağını söylemişti doktorum ses dinlemek için sanırım cihazdan bebeğe ısı dalgası geçiyormuş biraz büyüsün dedi sağlıklı olsun da kalbini duymasam da olur

Gerçekten öyle olasılıkların farkında olup telaş panik yaptırmadan konusmakda bir seçenek

Benim doktorum da kısa dinletti, sıcaklık oluşmasın dedi. Atışı gözle gördüyse zaten vardır kalp atışı

Hamişler size bir sorum olucak hamile olduğunuzu öğrenmeden önce ağzınizda metalik tat oldu mu? Daha hamilemiyim bilmiyorum yarın adet günümde yaşayan var mı?

Hamişler size bir sorum olucak hamile olduğunuzu öğrenmeden önce ağzınizda metalik tat oldu mu? Daha hamilemiyim bilmiyorum yarın adet günümde yaşayan var mı?
Evet canim ben oyle tahmin etmistim 1 2 hafta o tat oldu

Kızlar mide bulantım yok çok şükür ama yemeklere karşı hassasiyet oluştu ya sizde de var mı? Sabah yumurta yedim şu an onu yediğimi düşündükçe midem bulanıyor. Geçen gün mantı yemiştim aklıma geldikçe aynı şekilde midem bulanıyor. Sadece çorbalara karşı rahatım birde sebze yemekleri. Ne zamana geçer acaba doktorum evde yemek pişirme, komşu akraba arkadaş ziyaretini bol yap onlarda yemek ye, tencere tava ile çok alakadar olmak iştahını keser demişti ama her gün de birine gitmek mümkün değil ki

Baktım canım şimdi 12mm benimki
kalbini duyduğunda mı 12 di yoksa keseyi ilk gördüğün ultrasyonda mı 12

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…