- 1 Mayıs 2025
- 207
- 70
- 13
- 27
Kuzum kalbini ferah tut aynı bende senin gibi endiseliydim. Bugün tekrar gittim yani 6+1de bebeğimi gördük çok şükür kalp atışıda oluşmuş ama doktorum haftaya dinleriz dediMerhaba bugün bana da aynısı dendi 5+2 de gittim yolk sac ve kese göründü ama bebek yok haftaya gel dediler çok endişelendim ya
Çok teşekkür ederim ama kese 13mm dedi doktor 13 mm de genelde bebek görülmesi gerekiyor diyorlar çok karışık kafam sizin keseyi gördüğünüzde kaçtı ölçüsüKuzum kalbini ferah tut aynı bende senin gibi endiseliydim. Bugün tekrar gittim yani 6+1de bebeğimi gördük çok şükür kalp atışıda oluşmuş ama doktorum haftaya dinleriz dedi
Evet hatta bana 4.ayda dinlemenin daha iyi olacağını söylemişti doktorum ses dinlemek için sanırım cihazdan bebeğe ısı dalgası geçiyormuş biraz büyüsün dedi sağlıklı olsun da kalbini duymasam da olurKızlarımm ben bugün bebeğimi gördük çok şükür kalp atışıda oluşmuş ama doktorum daha yeni olduğu için şimdi dinleyemelim haftaya dinleyelim daha sağlıklı olur dedi bu şekilde başına gelen oldu mu?
Gerçekten öyle olasılıkların farkında olup telaş panik yaptırmadan konusmakda bir seçenekHaklısınız zaten hayat ihtimaller olasılıklardan ibaret ki 12. Hafta da yok 2 li tarama 20 oldumu detaylı tarama çocuk doğdu mu ateşi hastalığı vs olasılıklar yaşam boyu ve bunların hepsini göze alarak yaşıyoruz detaylara çok takılmamak lazım galiba
Benim doktorum da kısa dinletti, sıcaklık oluşmasın dedi. Atışı gözle gördüyse zaten vardır kalp atışıKızlarımm ben bugün bebeğimi gördük çok şükür kalp atışıda oluşmuş ama doktorum daha yeni olduğu için şimdi dinleyemelim haftaya dinleyelim daha sağlıklı olur dedi bu şekilde başına gelen oldu mu?
Canım genelde 7.haftada duyuluyor belki geç döllenme olmuştur6 haftaya uyumlu dedi benim sat a bakarak 8 hafta 2 günlüğüm başka bir hastaneye gittim yine duyulmadı
Hamişler size bir sorum olucak hamile olduğunuzu öğrenmeden önce ağzınizda metalik tat oldu mu? Daha hamilemiyim bilmiyorum yarın adet günümde yaşayan var mı?
Evet canim ben oyle tahmin etmistim 1 2 hafta o tat olduHamişler size bir sorum olucak hamile olduğunuzu öğrenmeden önce ağzınizda metalik tat oldu mu? Daha hamilemiyim bilmiyorum yarın adet günümde yaşayan var mı?
Hayirli olsun canim karindan mi baktirdinSelamlar herkese bugün çok şükür ki kalp atışı bile duyduminşallah bebişlerimizin kalpleri uzuuun uzun yıllar sağlıkla güzellikle atmaya devam etsin
aegamze kalp atışı 6+2
Sağlıkla gelsin bebeşinizEvet hatta bana 4.ayda dinlemenin daha iyi olacağını söylemişti doktorum ses dinlemek için sanırım cihazdan bebeğe ısı dalgası geçiyormuş biraz büyüsün dedi sağlıklı olsun da kalbini duymasam da olur
Yaa içimi fetahlattiniz teşekkür ederimmBenim doktorum da kısa dinletti, sıcaklık oluşmasın dedi. Atışı gözle gördüyse zaten vardır kalp atışı
Nerde yaziyo canım ultrason kağıdında ona göre bakayımÇok teşekkür ederim ama kese 13mm dedi doktor 13 mm de genelde bebek görülmesi gerekiyor diyorlar çok karışık kafam sizin keseyi gördüğünüzde kaçtı ölçüsü
Doktor bakarken söyledi ultrason kâğıdı yokNerde yaziyo canım ultrason kağıdında ona göre bakayım
Baktım canım şimdi 12mm benimkiDoktor bakarken söyledi ultrason kâğıdı yok
Keseyi gördüğünde mi bebeği gördüğünde mi 12Baktım canım şimdi 12mm benimki
Canlarım ben gelddiiiiiiim. Bugün kontrolüm vardı. Kesem gözüktüüüü ufak bir Yolk şeyini de gördü haftaya çarşamba tekrar çağırdı belki kalp atışını duyarız dediAllahım hepimize duymayı istediğimiz güzel haberleri duyurmayı nasip etsin inşallah
kalbini duyduğunda mı 12 di yoksa keseyi ilk gördüğün ultrasyonda mı 12Baktım canım şimdi 12mm benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?