Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
Anladım teşekkür ederim bana da dua edin bende haftaya bebeği ve kalp atışını duyabileyim lütfen
Dualarım buradaki tüm güzel annelerle

Ben de dualarınızı bekliyorum Cuma bebeğimi ve kalp atışını görmek için randevumuz var

Şimdiden Allah razı olsun hepinizden

Canımm anlıyorum. Ben hep spa meditasyon müzikleri dinliyorum uyurken bile açıyorum çok iyi geliyor. Ben de aksine tavuk gibi erken uyuyorum. Sürekli uykum var.

İçimi rahatlattığın için teşekkür ederim
Asmr videoları bilir misin canım bende onlarla takılıyorum normalde baya işime yarıyordu yıllardır bu ara yine etki ediyor ama tam verimli değil işte birde bu müzikleri dinleyeyim asıl ben teşekkür ederim

Kızlar 4+4 dym bugün çok regl sancısı çektim normal olarak regl günüm bu ağrıyı çekmem normalmidir

Ayyy sorma bazen diyorum bu 9 ay nasıl bitecek daha 2 hafta işkence gibiydi ve sadece başlangıç

Selam kızlar, bende pazartesi gidip kalp atışını duydum çok şükür dilerim bekleyen herkese nasip olur
aegamze benide ekler misin tabloya
29 yaşındayım, 2. Gebeliğim
Sat 12 Nisan
Bat 10 mayıs'tı fakat ben adete 2 gün kala 438 beta değeriyle öğrendim
12 mayısta vajinal ultrasonla keseyi gördüm, 2 gün sonra karından baktığında gördü, kanamam var diye gitmiştim
26 mayısta kalp atışını duydum çok şükür. Rabbim bekleyen herkesin kucağını doldursun inşallah

Tahmini doğum günüde 17 ocak görünüyor eklemeyi unutmuşum :) mide bulantılarım fena halde, sabahları kusma oluyor sonrasında akşama kadar süren bir bulantı. Doktor ilaç verdi şimdilik onunla duruyorum, ilk gebeliğimde yoktu bu kadar ama acemilik dönemiymiş gerçekten

Gececekmis enerji patlaması olacakmış falan
Hayal gibi geliyor ama hemen o evreye geçmek istiyorum
Çünkü sürekli uyumak hayatımdan çalıyor sanki.
Ayrıca kendimi aşırı çirkin hissediyorum ya
Eşim tam tersi çok güzelleştin diyor ama ona saldırmayayim diye diyor olabilir. Çünkü su içme sesine bile tahammülüm yok şu sıralar

Ahahhahaha yaaaa zaten aklı olan şu dönemde bizimle zıt düşmez ben de hava çok sıcak diyorum özür dilerim hayatım diyor sanki o yapmış gibi şimdiden otomatik özür dilemeye alıştı ama evet ya kendime bakacak fırsatım olmuyor her fırsatı uyuyarak değerlendiriyorum

Ayy neredesiniz ben de Diyarbakır'dayım. Zaten herhalde yumurta rahmime yerleştiği günden beri uykuyu unuttum. Surekli uyuyorum ama gece uykumun kalitesi yoook. Zaten sıcak ayrı eziyet
Ay ben de Diyarbakırdayım çokk zor her şeyden nefret ediyorum şu dönemde zaten bir de sıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…