Benim 10mm di. 5+3te gördükKızlar kese ve yolk sacı gördüğünüzde kese boyutu kaç mm di
Dualarım buradaki tüm güzel annelerleAnladım teşekkür ederim bana da dua edin bende haftaya bebeği ve kalp atışını duyabileyim lütfen
Asmr videoları bilir misin canım bende onlarla takılıyorum normalde baya işime yarıyordu yıllardır bu ara yine etki ediyor ama tam verimli değil işte birde bu müzikleri dinleyeyim asıl ben teşekkür ederimCanımm anlıyorum. Ben hep spa meditasyon müzikleri dinliyorum uyurken bile açıyorum çok iyi geliyor. Ben de aksine tavuk gibi erken uyuyorum. Sürekli uykum var.
İçimi rahatlattığın için teşekkür ederim
Bende cuma günü kalp atışı için gideceğim. Mutlu bir şekilde döneriz inşallahDualarım buradaki tüm güzel annelerle
Ben de dualarınızı bekliyorum Cuma bebeğimi ve kalp atışını görmek için randevumuz var
Şimdiden Allah razı olsun hepinizden
Gerçekten çok uzun ama doktor prilam vermişti bulantı için o biraz iştahı da düzenliyor kokuya da alışıyoruz 14.haftadan sonrası çok güzel14 hafta çok uzun ya bir çözümü yok mu bu işin
Belirtileri regl ile çok benzer bence kanama olmadığı sürece normal tabi doktorunuz en iyisini bilirKızlar 4+4 dym bugün çok regl sancısı çektim normal olarak regl günüm bu ağrıyı çekmem normalmidir
Ayyy sorma bazen diyorum bu 9 ay nasıl bitecek daha 2 hafta işkence gibiydi ve sadece başlangıçGaziantepteyiz. Valla perşembe gününden beri rezil bi haldeyim. Bi de bende nezle var. Kan tahlilinde de enfeksiyon çıkmış biraz. Hapşır Allah hapşır. Sonra burnum tıkanıyor. Diyorum hani üç günlük bebe bunları yapıyor. İleride ne yapcam ben
Yok cnm kanama falan yok sadece birebir cidden ağrılarBelirtileri regl ile çok benzer bence kanama olmadığı sürece normal tabi doktorunuz en iyisini bilir
Amin canımmm inşBende cuma günü kalp atışı için gideceğim. Mutlu bir şekilde döneriz inşallah
Soğan suyu gebelikte çok önerilmiyor dikkat et bencemutlaka denicem teşekkür ederim :)
Tahmini doğum günüde 17 ocak görünüyor eklemeyi unutmuşum :) mide bulantılarım fena halde, sabahları kusma oluyor sonrasında akşama kadar süren bir bulantı. Doktor ilaç verdi şimdilik onunla duruyorum, ilk gebeliğimde yoktu bu kadar ama acemilik dönemiymiş gerçektenSelam kızlar, bende pazartesi gidip kalp atışını duydum çok şükür dilerim bekleyen herkese nasip olur
aegamze benide ekler misin tabloya
29 yaşındayım, 2. Gebeliğim
Sat 12 Nisan
Bat 10 mayıs'tı fakat ben adete 2 gün kala 438 beta değeriyle öğrendim
12 mayısta vajinal ultrasonla keseyi gördüm, 2 gün sonra karından baktığında gördü, kanamam var diye gitmiştim
26 mayısta kalp atışını duydum çok şükür. Rabbim bekleyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Ayy geleceğimi görür gibi oldum. Şu anda aşırı istahliyim dipsiz kuyu gibi mideme ne atsam yetmiyor yani. Ama bu yorgunluk çok kötü. Her zaman yaptığım işleri yapamamak zoruma gidiyor. hem de çok eli hızlı pratik biri olarak birkaç işi birden yapardım şimdi 1 tane yapip 1 saat uyuyorum ve bu tembellik hali beni çok bunalima itiyor. Kendimi işe yaramaz üretemeyen boş hissediyorum geçecek değil mi bu da
Alışma süresi diyorum ben buna. Her gün farklı belirti çıkıyorAyyy sorma bazen diyorum bu 9 ay nasıl bitecek daha 2 hafta işkence gibiydi ve sadece başlangıç
Ahahhahaha yaaaa zaten aklı olan şu dönemde bizimle zıt düşmezGececekmis enerji patlaması olacakmış falan
Hayal gibi geliyor ama hemen o evreye geçmek istiyorum
Çünkü sürekli uyumak hayatımdan çalıyor sanki.
Ayrıca kendimi aşırı çirkin hissediyorum ya
Eşim tam tersi çok güzelleştin diyor ama ona saldırmayayim diye diyor olabilir. Çünkü su içme sesine bile tahammülüm yok şu sıralar
Ahahahha gerçekten öyleAlışma süresi diyorum ben buna. Her gün farklı belirti çıkıyor
Ay ben de Diyarbakırdayım çokk zor her şeyden nefret ediyorum şu dönemde zaten bir de sıcakAyy neredesiniz ben de Diyarbakır'dayım. Zaten herhalde yumurta rahmime yerleştiği günden beri uykuyu unuttum. Surekli uyuyorum ama gece uykumun kalitesi yoook. Zaten sıcak ayrı eziyet
Hiç sormaa bi de buranın sıcağı değişik pis bir sıcak. Akdenizli olduğum için asla alisamayacagim kupkuru bir sıcak resmen çölAy ben de Diyarbakırdayım çokk zor her şeyden nefret ediyorum şu dönemde zaten bir de sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?