Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
Benim ilk hamileliğimde 14.haftaya kadar sürmüştü canım evde yemek yapamıyordum mutfağa giremiyordum

Benimde yemek yedikten sonra bulantım oluyor iki kaşık yemek yesem dünyaları yemişim gibi sisiyorum bir saat sonra sanki hiç yemek yememisim gibi acikiyorum. Ama böyle hep hafif bulantili geçiyor hiç rahat değilim kizlar sizde durumlar nasıl

Başka bir doktora daha gitseydin canım.kac mm dedi kese foto falan veriyirlarmi devlette hiç gitmedim bilmiyorum .varsa fotosunu atar mısın canım
Başka bir doktora gittim sata göre 8. Hafta bugun 6+3 çıktı bebek göründü kalp atışını dinlettiler çok şükür ama 10 günlük fatk var haftasıyla bidahaki gidişimde sat tarihini değiştircez dedi

Kızlar birkaç gündür buraya girmemiştim bir sürü kişi güzel haberler vermiş endişeli haberler vermiş hepsini okudum bazı kişiler semptomlarından bahsetmiş tek tek alıntılayıp cevap veremedim ama genel olarak ben de yaşadıklarımı yazmak istiyorum.

En son 5+1'de 19 Mayıs'ta Biz keseyi gördük bu cumartesi yani 31 Mayıs'ta da kalp atışı için karar verdiğimiz doktora gideceğiz o gün doğum paketini de satın alacağız her şey yolunda gider inşallah. Bugün uygulamaya göre 6+3'teyim.

Hala regli sancısı gibi ara ara sancılarım oluyor.
İlk zamanlar iştahım bayağı fazlaydı ama bu birkaç gün iştahım azalmaya başladı benim de.
Gün içinde biraz midem bulanıyormuş gibi hissediyorum ama hiç istifra etmedim.
Benim şu an en büyük sorunum rahat rahat büyük tuvaletimi yapamıyorum yani var gibi hissediyorum ama yok gibi aynı zamanda. Ve karnım bayağı şiş yani. Birkaç gün daha yapamazsam suyun içinde bekletilmiş kuru kayısı falan yiyeceğim.
Aynı zamanda göğüslerim hala çok acıyor uçları da acıyor.
Bir de normalde ben aynı anda iki üç işi birden yapabilen biriyim ama şu an tek iş bile bana zor geliyor çok yorgun hissediyorum ve saat 8-9 gibi uyuma isteğim oluyor çoğu günlerde o saatlerde uyuyorum. Masa başı bir işte çalışıyorum beyaz yakalıyım gün içinde de aşırı halsizlik ve uyku bastırıyor.

Sanırım çoğumuzda bu durumlar mevcut bir an önce hamileliğin balayı diye adlandırılan o enerjik döneme geçmek için sabırsızlanıyorum.

Ay resmen aynıyız bende cuma günü kalp atışı için gideceğim, iştahım aşırı açık midem kazınıyo bunun bir an önce geçmesini istiyorum gerçekten bide çok erken uyuyorum geceleri sürekli uyanıyorum

Canım bende ateşleniyorum bir anda terliyorum nefesim batıyor derin derin nefes almaya çalışıyorum ama yarıda kalıyor bende bunu yaşaya. var mı diye merak ediyordum :)
Nefesle ilgili bi sıkıntım yok ama inanılmaz ayak tabanı yanması bacaklarıma dopru ve genel vücut ısısında artış var. Bu gece yine kalktım kaç kere ayaklarımı yıkamaya

Ya evet ama tansiyon aleti ve ates olcer en yakin arkadasimiz olacak herhalde bu 9 ayda. Evde bulunmali. Ayaklarda yanma fıtıktan da olabiliyor vucutta enfeksiyon varsa da olabiliyor emin olmak icin bi kan verin derim
Güneydoğu bölgesindeyiz ve buralar gerçekten felaket sıcak üç beş gündür. Gerçekten üzülüyorum. Dopru düzgün uyuyamadığım halde sabah çok erken uyanmaya başladım. Herkes uyuyorum diyor

Benim de aynı sürekli bulantı var şuan bile. Ama allahtan kusma vs.yok

Güneydoğu bölgesindeyiz ve buralar gerçekten felaket sıcak üç beş gündür. Gerçekten üzülüyorum. Dopru düzgün uyuyamadığım halde sabah çok erken uyanmaya başladım. Herkes uyuyorum diyor
Ayy neredesiniz ben de Diyarbakır'dayım. Zaten herhalde yumurta rahmime yerleştiği günden beri uykuyu unuttum. Surekli uyuyorum ama gece uykumun kalitesi yoook. Zaten sıcak ayrı eziyet

Ayy geleceğimi görür gibi oldum. Şu anda aşırı istahliyim dipsiz kuyu gibi mideme ne atsam yetmiyor yani. Ama bu yorgunluk çok kötü. Her zaman yaptığım işleri yapamamak zoruma gidiyor. hem de çok eli hızlı pratik biri olarak birkaç işi birden yapardım şimdi 1 tane yapip 1 saat uyuyorum ve bu tembellik hali beni çok bunalima itiyor. Kendimi işe yaramaz üretemeyen boş hissediyorum geçecek değil mi bu da

Ayy neredesiniz ben de Diyarbakır'dayım. Zaten herhalde yumurta rahmime yerleştiği günden beri uykuyu unuttum. Surekli uyuyorum ama gece uykumun kalitesi yoook. Zaten sıcak ayrı eziyet
Gaziantepteyiz. Valla perşembe gününden beri rezil bi haldeyim. Bi de bende nezle var. Kan tahlilinde de enfeksiyon çıkmış biraz. Hapşır Allah hapşır. Sonra burnum tıkanıyor. Diyorum hani üç günlük bebe bunları yapıyor. İleride ne yapcam ben

Kızlar

Karnımın alt sağ tarafına kramp ağrı giriyor bazen. Dün ani bi hareket yapıp ayak ucumla orta sehpayı kendime çekmiştim hamile olduğumu unutarak acaba ondan mı oldu dicem ama bilemiyorum. Kasık ağrısı kas ağrısı karışık sanırım. Benimle aynı durumda olan var mı?

Kanamam yok lekelenme yok akıntı yok hiç bişe yok bunun dışında. İştahım gayet iyi sadece çabuk yoruluyorum bacaklarım sızlıyor ayakta az dursam, bir de hep uykum var.

O bende de oluyor gece aniden girdi mesela yatıyordum bişey de yapmamıştım yani normal bu tarz ağrılar kanama vs yoksa sıkıntı yok bence ara ara olacak bu tarz ağrılar batmalar falan.
Bende çabuk yoruluyorum hiç bir şey yapamıyorum evi bir anda temizleyen ben şimdi bir mutfağı bile toplayamayacak hale geldim moralim bozuluyor bu duruma ama sağlık olsun da bunlar zamanla çözülür yani.
En büyük sorunum uyku gece çok geç yatıyorum kaç kere uyaniyorum ona rağmen sabah erken kalkıyorum zaten hormonlar tavan gerginlik var iyice asabileşiyorum uyku sorunum yüzünden

Bir de bir şey sormak istiyorum 7. Haftamdayım ve hala kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum var mı böyle olan ne mide bulantısı ne iştahsızlık, neysem oyum yani tek fark gün boyu yorgun ve uykuluyum
Ben de öyleyim canım ama göğüs hassasiyeti hat safhada.

Canımm anlıyorum. Ben hep spa meditasyon müzikleri dinliyorum uyurken bile açıyorum çok iyi geliyor. Ben de aksine tavuk gibi erken uyuyorum. Sürekli uykum var.

İçimi rahatlattığın için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…