Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
canım kaçıncı haftada kestiler yani ilaçlarını? benimkide tüp bebek 2 haziranda gideceğim muayeneye. sen neden tüp bebek doktoruna takipli değilsin ki ?

24 Mayıs 194
26 Mayıs 318
27 Mayıs 529

24 mayısta reglime 1 gün vardı.
Merak etmeyin benim 9 Mayıs 366 12 Mayıs 787 14 Mayıs 2709 çıktı normalde 2 günde 2 katı derler benim 3 günde 2 katına anca çıkmıştı sonra birden 4 e katlandı 2 gün sonra da 5400 küsürlerde keseyi gördüm 4+5 de belli bi eşikten sonra daha fazla artıyor sanırım

Yaaa çok sevindim sizin adınıza. 4+2 gibi en fazla benimki zannediyorum. Doktor da dedi zaten çok erken öğrenmişsin erken gelmişsin diye. Meraklandık be doktor dedim ne bilelim ilk bebek zır cahiliz

canım kaçıncı haftada kestiler yani ilaçlarını? benimkide tüp bebek 2 haziranda gideceğim muayeneye. sen neden tüp bebek doktoruna takipli değilsin ki ?
Benım özel sağlık sügortam var tup bebek doktorunda geçmiyor o yüzden brn direk perinataloga gıttım ama hataydı galıba kafam karıştı. Hepsini kesmedi buarada estrofem , progestan , progestan dex devam dedi. Prograf , zarzio , nidicard kes dedi.

Ayy aynısı benim de böyle oldu. Nasıl durum sizde şuan. Ovüye göre 7+2 bekliyordum 6+1 çıktı

bence ilk 2-3 ay tüp bebek doktorunda devam et kuzum sonra başka doktora geç. çünkü tüp bebek doktorları kadar hakim değiller sürece. bende bi önceki tüp bebek tedavimde pozitifi görünce başka bi özele geçtim kan sulandırıcıları bi kesti bi başlattı kanama alanın var dedi derken bebeğimin kalbi durdu. bilmiyorum belki sağlıklı bi gebelik değildi ama aklımda hep doktor değiştirmenin yanlış olduğu kaldı.
kaçıncı haftandasın tam ?

Kızlar 6+6 dün randevum vardı kalp atışını gördük çok şükür bebekle ilgili bi sıkıntı yok ama 10 milim kanama gördü ultrasonda.hemen ilaç başladık.moralim çok bozuldu daha yeni hamileliğe alışıyodum şimdi acaba devam etcekmi diye endişeliyim.ne yapmam lazım doktor çok ayakta kalma dedi sadece önerebilceğiniz bişey varmıı

Daha çok yeni benim 5+1 şimdi o doltorada gidince çok kafam karıştı ya çıldırıcam

Sizin doktorunuz kimdi ? Aslında benim gittiğim dr güvenilir maslak scıbademde . Perinatalog prof. Dr. Cem batukan ama yine de insan acaba mı diyor

Sizin doktorunuz kimdi ? Aslında benim gittiğim dr güvenilir maslak scıbademde . Perinatalog prof. Dr. Cem batukan ama yine de insan acaba mı diyor
benimki Ankara da Tolga Ecemiş. doğrudur ama ben daha önceki yaşadıklarımdan dolayı özellikle ilk 3 ay tüp bebek doktorumla devam etmeyi düşünüyorum. bende şuan 5+6yım canım. 2 haziranda gidicem doktoruma bıraktırdığı ilaçları söylerim sana da karşılaştırırız etkilemek istemiyorum ama senin yerinde olsam kesinlikle tüp bebek doktorumun dediği gibi yapardım

Ya işte başta öyle bi acele edip perinatalog ıyıdır dıyım gidince bu sefer tüp bebek druma donsem bu adama geri dönemicem öyle de bi girdap oldu çevremde ki en iyi doktor o gittiğim. Küstürmekten de korkuyorum ama aşırı tedirgınım oksoparları vuruşmaya devam edicem kendisine de mesaj attım zaten vurulucam diye. Olur çok sevinirim muayaneden sonra haber verirseniz. Sağlıklaa vaktınde kucağınıza alın inşalllah

E ebber34 burada var mısın bak senin grubun burası olmalı, kendi haftandaki arkadaşlarla daha rahat takip yapabilirsin

Kızım daha küçük,hesapta olmayan bir hamilelik ama kısmetolacağı vardı demekki.Benim hesabıma göre yani son adet tarihime göre 5+4 olması gerekiyor ama dün doktorum 6+2 dedi ve kalp atışı bile vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…