- 26 Haziran 2024
- 354
- 200
- 23
canım kaçıncı haftada kestiler yani ilaçlarını? benimkide tüp bebek 2 haziranda gideceğim muayeneye. sen neden tüp bebek doktoruna takipli değilsin ki ?Herkese merhabalar tekrar konusmalari okuyorum ama bazen atliyor sayfa cabuk ilerliyor masallah herkese guzel haberler saglikli evlatlar diliyorumm
Benimde
22mayis 170
24 mayis 683
26 mayis 2188 cikmisti bugun perinatalogta muayane oldum cok sukur kese ve yolk kese gozuktu.
Ama hoca ilaclarimi kesti o yuzden korkuyorum cok tup bebekle oldu ilaclarla oldu yani simdi onlari kesmek beni korkutuyor.
Boyle birden ilaclari kesilenler olmus muydu
Merak etmeyin benim 9 Mayıs 366 12 Mayıs 787 14 Mayıs 2709 çıktı normalde 2 günde 2 katı derler benim 3 günde 2 katına anca çıkmıştı sonra birden 4 e katlandı 2 gün sonra da 5400 küsürlerde keseyi gördüm 4+5 de belli bi eşikten sonra daha fazla artıyor sanırım24 Mayıs 194
26 Mayıs 318
27 Mayıs 529
24 mayısta reglime 1 gün vardı.
Yaaa çok sevindim sizin adınıza. 4+2 gibi en fazla benimki zannediyorum. Doktor da dedi zaten çok erken öğrenmişsin erken gelmişsin diye. Meraklandık be doktor dedimMerak etmeyin benim 9 Mayıs 366 12 Mayıs 787 14 Mayıs 2709 çıktı normalde 2 günde 2 katı derler benim 3 günde 2 katına anca çıkmıştı sonra birden 4 e katlandı 2 gün sonra da 5400 küsürlerde keseyi gördüm 4+5 de belli bi eşikten sonra daha fazla artıyor sanırım
Benım özel sağlık sügortam var tup bebek doktorunda geçmiyor o yüzden brn direk perinataloga gıttım ama hataydı galıba kafam karıştı. Hepsini kesmedi buarada estrofem , progestan , progestan dex devam dedi. Prograf , zarzio , nidicard kes dedi.canım kaçıncı haftada kestiler yani ilaçlarını? benimkide tüp bebek 2 haziranda gideceğim muayeneye. sen neden tüp bebek doktoruna takipli değilsin ki ?
Şey zaten takip ediyormuşumuzm.ebeayse sayfamı takip edebilirsinz
Ayy aynısı benim de böyle oldu. Nasıl durum sizde şuan. Ovüye göre 7+2 bekliyordum 6+1 çıktıBaşka bir doktora gittim sata göre 8. Hafta bugun 6+3 çıktı bebek göründü kalp atışını dinlettiler çok şükür ama 10 günlük fatk var haftasıyla bidahaki gidişimde sat tarihini değiştircez dedi
bence ilk 2-3 ay tüp bebek doktorunda devam et kuzum sonra başka doktora geç. çünkü tüp bebek doktorları kadar hakim değiller sürece. bende bi önceki tüp bebek tedavimde pozitifi görünce başka bi özele geçtim kan sulandırıcıları bi kesti bi başlattı kanama alanın var dedi derken bebeğimin kalbi durdu. bilmiyorum belki sağlıklı bi gebelik değildi ama aklımda hep doktor değiştirmenin yanlış olduğu kaldı.Benım özel sağlık sügortam var tup bebek doktorunda geçmiyor o yüzden brn direk perinataloga gıttım ama hataydı galıba kafam karıştı. Hepsini kesmedi buarada estrofem , progestan , progestan dex devam dedi. Prograf , zarzio , nidicard kes dedi.
uzm.ebeayse sayfamı takip edebilirsinz
Ben de takip ediyormuşum. Nasıl denk geldi buŞey zaten takip ediyormuşum
Daha çok yeni benim 5+1 şimdi o doltorada gidince çok kafam karıştı ya çıldırıcambence ilk 2-3 ay tüp bebek doktorunda devam et kuzum sonra başka doktora geç. çünkü tüp bebek doktorları kadar hakim değiller sürece. bende bi önceki tüp bebek tedavimde pozitifi görünce başka bi özele geçtim kan sulandırıcıları bi kesti bi başlattı kanama alanın var dedi derken bebeğimin kalbi durdu. bilmiyorum belki sağlıklı bi gebelik değildi ama aklımda hep doktor değiştirmenin yanlış olduğu kaldı.
kaçıncı haftandasın tam ?
Sizin doktorunuz kimdi ? Aslında benim gittiğim dr güvenilir maslak scıbademde . Perinatalog prof. Dr. Cem batukan ama yine de insan acaba mı diyorbence ilk 2-3 ay tüp bebek doktorunda devam et kuzum sonra başka doktora geç. çünkü tüp bebek doktorları kadar hakim değiller sürece. bende bi önceki tüp bebek tedavimde pozitifi görünce başka bi özele geçtim kan sulandırıcıları bi kesti bi başlattı kanama alanın var dedi derken bebeğimin kalbi durdu. bilmiyorum belki sağlıklı bi gebelik değildi ama aklımda hep doktor değiştirmenin yanlış olduğu kaldı.
kaçıncı haftandasın tam ?
benimki Ankara da Tolga Ecemiş. doğrudur ama ben daha önceki yaşadıklarımdan dolayı özellikle ilk 3 ay tüp bebek doktorumla devam etmeyi düşünüyorum. bende şuan 5+6yım canım. 2 haziranda gidicem doktoruma bıraktırdığı ilaçları söylerim sana da karşılaştırırızSizin doktorunuz kimdi ? Aslında benim gittiğim dr güvenilir maslak scıbademde . Perinatalog prof. Dr. Cem batukan ama yine de insan acaba mı diyor
Ya işte başta öyle bi acele edip perinatalog ıyıdır dıyım gidince bu sefer tüp bebek druma donsem bu adama geri dönemicem öyle de bi girdap oldu çevremde ki en iyi doktor o gittiğim. Küstürmekten de korkuyorum ama aşırı tedirgınım oksoparları vuruşmaya devam edicem kendisine de mesaj attım zaten vurulucam diye. Olur çok sevinirim muayaneden sonra haber verirseniz. Sağlıklaa vaktınde kucağınıza alın inşalllahbenimki Ankara da Tolga Ecemiş. doğrudur ama ben daha yaşadıklarımdan dolayı özellikle ilk 3 ay tüp bebek doktorumla devam etmeyi düşünüyorum. bende şuan 5+6yım canım. 2 haziranda gidicem doktoruma bıraktırdığı ilaçları söylerim sana da karşılaştırırızetkilemek istemiyorum ama senin yerinde olsam kesinlikle tüp bebek doktorumun dediği gibi yapardım
canım kalp için 7+2 yazar mısınŞey zaten takip ediyormuşum
Bulursan bana da söyleAnkarada olan hamisler hangi doktora gidiyorsunuz hala doktor bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?