Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Merhaba kızlar yaşım 37 ikinci gebeliğim. Geçen hafta cımartesi günü gittiğimde 6+3 demişti doktor. Kalp atışlarını çok zayıf duyuyorum dedi karından bir hafta sonra tekrar gelin dedi bugün gittik ultrasın kağıdında 6+4 yazıuor aradan yaklaşık 7 gün geçmesine rağmen. Kalp atışı hala zayıf dedi moralide bozuldu gibi sanki. Vajinal baktı yine zayıf duydu. Normalde 7+2 olmam lazım. Geç yumurtlama olmış olabilir dedi dr ama ovulasyonla yumurtlamamo takip etmiştm zamanındaydı. İş yerimde aşırı stresli resmen mobinge uğruyprum ne yiyip ne içebildim kaç gündür. Aranızda benzer durumu yaşayan varmı? Olumlu olumsuz nasıl sonuçlandı

Ben de tam olarak sizinle aynı gündeyim ve benzer bir hikaye yaşıyoruz , dün bende de 6+5 çıktı ve cumartesi gittiğimde de aynı sizin gibi 6+3 demişti, ancak tek fark biz de kalp atımlarında sıkıntı yok, ama dün geç döllenmeden bize de bahsetti pazartesi günü tekrar çağırdı, sizi ne zaman çağırdı tekrar?

Arkadaslar aranizda idrar yolu enfeksiyonu yasayan var mi ? Doktor ilac yazmiyo haklı tabi ama sadece su icerek de olmuyor.. çalışıyorum ve gerçekten cok zorlaniyorum artik..Dut kurusu suyu vs icsek bi zarari olur mu aceba ya da onerebileceginiz baska bir sey

bende şüpheleniyorum enfeksiyondan siz nasıl anladınız ?

o zaman geç yerleşmiştir bebişin içini ferah tut. benim 6haftalıkken kalbi durmuştu 1-2 hafta takip ettik hiç gelişme olmadı hep aynı haftada kaldı. Sağlıklıca kucağına alırsın inşallah
6 haftalıkken kalbi durmuştu diyorsunuz ya peki kalbi durduktan sonra mı yine de takip ediliyor?

6 haftalıkken kalbi durmuştu diyorsunuz ya peki kalbi durduktan sonra mı yine de takip ediliyor?
hayır maalesef.
6haftalıkken duymuştuk kalp atışını. 8.hafta kontrole gittiğimde 6.haftada kalbinin durduğunu ve gelişmediğini öğrendim. 2 gün daha takip edip gelişme olmayınca kürtaj olmak zorunda kaldım

Beni arefe günü çağırdı. Sizin durumunuz benden daha iyi görünüyor. Biz kalp atışlarını duyduk ama çok zayıf

Selam kızlar
Benim sat 30 Nisan
Battan 2 gün sonra kaset test pozitif çıktı.
Ertesi Gün kan testi verdim 1547 çıktı beta
2,5 gün sonra 4.050 beta( bu arada kese göremedi) alttan baktı var yok gibi bişey dedi. Sat a göre 5+4 de ultrasonda görünmedi.
Bugün doktor yeniden istedi kan.
Bugün itibari ile 6+0 görünür mü.
Beta değerim nasıl. Daha öncede 2 boş 1 kimyasal yaşadım korkular içindeyim

Canim sat 30 Nisan yazmışsın o tarihe göre bugün 4+1 oluyor sen 6+0 yazmışsın ama

umudunuzu yitirmeyin, benim ilk gebeliğimde de doğum tarihimi 1 hafta ileri alarak güncellemişti, belki gittiğiniz doktorun ultrason aleti çok kaliteli değildir? acaba farklı bir hastane de mi kontrol ettirseniz?

Kizlar ben 6+3 oldum ozellikle aramizda tecrubeli anneler ya da durumu yasayanlar varsa sormak istiyorum sabah sirt ustu yatarken aniden bi hapsirik geldi tutamadim ve kasiklarima 2-3 saniye cok siddetli agri girip gecti bebegime bir sey olur mu cok korktum

Kalp atışı duyduktan sonra tekrar ne zaman kontrole gidilmeli? Ne zaman cagrildiniz? Kafam çok karışık, sık ultrasona girmek zararlı olur diyorlar. 1ay sonramı gitmek gerekir

Kanama alanın çok küçükmüş canım endişe etme hiç ilaçlarınızı al dinlen iş yapma ağır kaldırma bol su için geçer çok yaygın görülen bir şey bende de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…