Bunu soyelyen doktorAyyy benim sağ yumurtam çatlatmıştı doktor öyle demişti kız miii geliyoooo yoksaaaa
Olabilir canim hayırlısıAyyy benim sağ yumurtam çatlatmıştı doktor öyle demişti kız miii geliyoooo yoksaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu soyelyen doktorAyyy benim sağ yumurtam çatlatmıştı doktor öyle demişti kız miii geliyoooo yoksaaaa
Olabilir canim hayırlısıAyyy benim sağ yumurtam çatlatmıştı doktor öyle demişti kız miii geliyoooo yoksaaaa
Ay onu bende anlamadım ki şok oldum zaten.Perinatalog farkı diye bişey var gerçekten yaİkiz gebeliği kendi doktorunuz nasıl görmedi ben onu anlamadım
benim de sabah bulantım çok oluyordu bugün ben söylemeden yazdı öğlen aç karnına yuttum ve rahat bir şeyler yedim şükür. bence mutlaka söylemelisinKızlar ara ara mide bulantılarım oluyor öğürme geliyor hiç kusmadım ama sizce ilac yazdırsam mı doktora
Maalesef son kontrolde 7+4olmasi gerekirken 6+5 ölçüldü ve kese 24mm bebek 5mm de kalmış ve sağlıksız kalp atımı durmuş dedi.dusuk bekliyorum şuan.20gun içinde olmazsa kürtaj olucam.insallah sizin olumlu olur.ne dedi size doktorMerhaba sizinle aynı durumdayım. Kese gelişmiş yolk sacı oluşmuş ama kalp duyulmadı 6+4 haftalık. Sizin son durumunuz ne inşaallah hayırlısı ile duymuşsunuzdur kalp atışını
Ayyy canım benim gözün aydın gerçekten hiç bir şeye benzemiyor o ankızlar merhaba, bugün bebişi gördükkalp atışını da duyduk çok şükür değişik bir andı hiç duygulanacağımı düşünmemiştim ama ağladım direkt
“aa anne oluyorum.” farkındalığı şimdi daha yüksek
herkesin güzel haberler aldığı bir hafta olsun inşallah
![]()
Merhaba sizinle aynı durumdayım. Kese gelişmiş yolk sacı oluşmuş ama kalp duyulmadı 6+4 haftalık. Sizin son durumunuz ne inşaallah hayırlısı ile duymuşsunuzdur kalp atışonıKizlar çok kötüyüm.az önce Dr dan çıktık.karindan baktı bebeği göremedi.vajinal baktı bebek ve yolk saç göründü ama kalp atışı hiçbir şekilde duyulmadı.6+1 ölçtü günü.birkac gün daha bekleyelim bebek yolk saç dan ayrılmamış henüz dedi.ama ben çok yıkıldım ağlamaktan helak oldum.benim gibi olup sonradan duyan varmı
Çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda kucağınızı doldursun. Banada 18 mm kese 2,47 bebeği ölçü. Kalp atışını duyamadık. Daha yeni gelişmiş haftaya birdaha bakalım. Sorun yok gibi gözüküyor dedi. Ama burda kimde bu tarz birşey okuduysam kürtajla sonuçlanmışMaalesef son kontrolde 7+4olmasi gerekirken 6+5 ölçüldü ve kese 24mm bebek 5mm de kalmış ve sağlıksız kalp atımı durmuş dedi.dusuk bekliyorum şuan.20gun içinde olmazsa kürtaj olucam.insallah sizin olumlu olur.ne dedi size doktor
Amin canım teşekkür ederim.Bana da bir hafta bekleyelim duyabiliriz demişti ama böyle sonuçlandı.tabi benim bekleyelim dediğinde 4.5mm di bebek.4mm de duyuluyormus genelde .seninki daha küçük o yüzden duyulmamış tır canım korkma stres yapma %90 olumlu olur senin duyarsinMerhaba sizinle aynı durumdayım. Kese gelişmiş yolk sacı oluşmuş ama kalp duyulmadı 6+4 haftalık. Sizin son durumunuz ne inşaallah hayırlısı ile duymuşsunuzdur kalp atışonı
Çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda kucağınızı doldursun. Banada 18 mm kese 2,47 bebeği ölçü. Kalp atışını duyamadık. Daha yeni gelişmiş haftaya birdaha bakalım. Sorun yok gibi gözüküyor dedi. Ama burda kimde bu tarz birşey okuduysam kürtajla sonuçlanmış
Benim bir kızım var onda 5+2 de keseyi gördük bir hafta sonra 6+2 de kalbi duymuştuk. Bunda 5+2 de keseyi gördük kese boştu 10 gün sonra 6+4 te kalbi duyarız diye düşünmüştüm ama duyulmadı. Dış gebelik ve 2 düşüğüm var öyle olunca stres oluyorumAmin canım teşekkür ederim.Bana da bir hafta bekleyelim duyabiliriz demişti ama böyle sonuçlandı.tabi benim bekleyelim dediğinde 4.5mm di bebek.4mm de duyuluyormus genelde .seninki daha küçük o yüzden duyulmamış tır canım korkma stres yapma %90 olumlu olur senin duyarsin
Selam kızlar
Benim sat 30 Nisan
Battan 2 gün sonra kaset test pozitif çıktı.
Ertesi Gün kan testi verdim 1547 çıktı beta
2,5 gün sonra 4.050 beta( bu arada kese göremedi) alttan baktı var yok gibi bişey dedi. Sat a göre 5+4 de ultrasonda görünmedi.
Bugün doktor yeniden istedi kan.
Bugün itibari ile 6+0 görünür mü.
Beta değerim nasıl. Daha öncede 2 boş 1 kimyasal yaşadımkorkular içindeyim
Olmamıştır ya evet korkuyoruz ama her şey yolundaysa daha doğrusu bebek sağlam tutunmuşsa hemen düşmez bende bazen geceleri uzanırken esniyorum hemen ağrıyor vücut hassaslaşıyor ondandırOff bu banada oldu aynı şekilde yatakta sırt ustu… normalde agrimazdi bu kadar. Tutamadım yazmişsin ama bence zaten tutmamalısın![]()
sağol canım çok şükür yaAyyy canım benim gözün aydın gerçekten hiç bir şeye benzemiyor o an![]()
Merhaba açlık gerekiyor diye biliyorum çünkü kan şekerine de bakılıyor.İsterseniz yanınıza bir şeyler alın kan verdikten sonra yersiniz evine uzak mı sağlık ocağısağlık ocağına bidirdiniz mi? doktor verdiği testler için sağlık ocağına yönlendirdi. Kan vermek için aç olmak şart mı? aç bir şekilde dışarı çıkabileceğime dair inancım 0 ... mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum , hatta aç olduğum için uyanıyorum direkt :') Testleri veren biri bilgi verebilirse çok sevinirim :')
Başka bir doktora da göründünüz mü bazı ultrason cihazları net bilgi vermiyorAmin canım teşekkür ederim.Bana da bir hafta bekleyelim duyabiliriz demişti ama böyle sonuçlandı.tabi benim bekleyelim dediğinde 4.5mm di bebek.4mm de duyuluyormus genelde .seninki daha küçük o yüzden duyulmamış tır canım korkma stres yapma %90 olumlu olur senin duyarsin
Hayırlı olsunKızlar bugün kalp atışını duydum çok şükür. Ölçümlere göre 6+4 takvime göre 6+6.aegamze . Ama küçük milimetrik bir kanama alanı var düşük riskin olabilir dedi doktor. Şubat ayında düşük yaptığım için şuan çok korkuyorum.
Teşekkür ederimHayırlı olsunhiç stres yapma korku yok bende de 7. Haftadan beri kanama alanı var geçmiyor dinleniyorum sürekli raporluyum çoğu gebelikte görünen bir durum 12. Haftaya doğru azalır inşallah yorma kendini iş vs yapma uzan dinlen ilacını kullan bol su iç geçer inşallah
![]()