Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bana 14haftalikken kız dedi bacak arasinida gorduk ama bn hala inanamiyorum değişir felan diye bidahaku gittiğimde gene kız derse tamamdirKızlar selam. Israr ettim doktor kemik yapısına göre kız dedi. Sizce aileye söylemek için erken mi? Değişen var mı? 11 hafta 2 günlük.
Bana da 12de kiz dedi 16.haftayi bekliyorum netlestirmek icinKızlar selam. Israr ettim doktor kemik yapısına göre kız dedi. Sizce aileye söylemek için erken mi? Değişen var mı? 11 hafta 2 günlük.
Peki vitamin ne kullanıyorsunuzBenim doktorum omegayi ayrı verdi haftada 3 kez kullan fazlasına gerek yok dedi
Bende 16 ya kadar bekledim vallaKızlar selam. Israr ettim doktor kemik yapısına göre kız dedi. Sizce aileye söylemek için erken mi? Değişen var mı? 11 hafta 2 günlük.
Dün gittim yüzde yüz dedi pıntışınıda gördüm 12 haftada erkek demişlerdi kızçemeKızlar selam. Israr ettim doktor kemik yapısına göre kız dedi. Sizce aileye söylemek için erken mi? Değişen var mı? 11 hafta 2 günlük.
Deniz ürünleri yasak diye biliyorum amahamıleyken marketlerde satılan donduruulmus ahtapot karıdes falan yenır mı hıc doktoruna danısan var mı ?
Ya böyle hikayeler de çok duydum. O yüzden beklemek en iyisi :)Dün gittim yüzde yüz dedi pıntışınıda gördüm 12 haftada erkek demişlerdi kızçeme![]()
ne bıleyım japonlar ciğ bile yıyor. her yemeklerı denız urunu. acaba bızım ulkedekıler mı kötü?Deniz ürünleri yasak diye biliyorum ama
Eşimde bacak arasında yumru gördüm diyor anlamadım. Bende kadın doğumcu daha iyi bilir diyorum. Sizin bacak arasına mı yorum yaptılar?Bana da 12de kiz dedi 16.haftayi bekliyorum netlestirmek icin
Siz erkek mi istiyordunuz ?Valla bana 14haftalikken kız dedi bacak arasinida gorduk ama bn hala inanamiyorum değişir felan diye bidahaku gittiğimde gene kız derse tamamdir![]()
11de kiza benziyor dedi doktorumEşimde bacak arasında yumru gördüm diyor anlamadım. Bende kadın doğumcu daha iyi bilir diyorum. Sizin bacak arasına mı yorum yaptılar?
Civa orani yuksek diye onermiyorlarne bıleyım japonlar ciğ bile yıyor. her yemeklerı denız urunu. acaba bızım ulkedekıler mı kötü?
Sizinki kesin kız. Devlete gittik, foto alcaktım. Sonra unuttuk. Şurdan bir şey çıkar mı? 10. haftalıkken. Sanki nubu belli gibi11de kiza benziyor dedi doktorum
12+2de bacak arasina da bakti bostu yuzdeyuz kiz dedi aslinda
Ben yinede 16yi bekliyorum son kez sorcam doktoruma
Usg var mi bakalim
Yook kız istiyorum bu benim 3.gebeligim diğerleri erkek, değişirse felan diye üzülmemek icn kendmi kaptırmak istemiyorumSiz erkek mi istiyordunuz ?![]()
Bacak arasını gördüyseniz kesin kızdır sizinki.Çok sevindimYook kız istiyorum bu benim 3.gebeligim diğerleri erkek, değişirse felan diye üzülmemek icn kendmi kaptırmak istemiyorum![]()
Evet gördüm ama haftaya gel tekrar bakalım netlestirelim dediği icnde suphede kaldım bnBacak arasını gördüyseniz kesin kızdır sizinki.Çok sevindim![]()