- 29 Haziran 2024
- 1.803
- 2.398
- 53
Bana da öyle geliyo ama ortalarda yokSjhdsjdsj ceylin sabah 9a almistir kesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da öyle geliyo ama ortalarda yokSjhdsjdsj ceylin sabah 9a almistir kesin
Ben aslında yoğummSjhdsjdsj ceylin sabah 9a almistir kesin
Aa niye kiz hani cuma gunu diyordunBen aslında yoğummbugün gitmiyorum ya benm hastane işleri karışık
Ben de işe gitmeden uğrayacaktım ama sağlık ocağındaki hemşire benim komşum onu aradım 20. Haftadan sonra daha net duyulur şimdi kalp atışı duyulmaz sonra moralin bozulur dedi ben de gitmedimçalışmasam hergün sağlık ocağına giderdim sanırım, rahat olmak istiyorum ama max 1-2 gün sonra başlıyorum yine![]()
Evet bugün başka hastaneden randevu almıştık doğum paketimi iptal edip ordan alalm diye ama hastanenin çocuk doktoru yenidoğan vs yokmuş sadece doğum var eski ekip yok oyuzden oraya gitmekten vazgeçtim muayne ücreti de fazlaymış zaten doğum paketi almiyacağim için gitmedikAa niye kiz hani cuma gunu diyordun
Amiin ama sanki buda erkek gibi öyle olmasa bacak arası boş olmasına rağmen niye nub cikintisindan şüphelensin bilemedm erkek diye düşünüyümde sonra erkek derse fazla uzulmeym kıza alismaym bnBana da öyle geliyo ama ortalarda yokİnşallah 3. kızdır
![]()
Ay bende ayda bir gidiyorum evet dediğin gibi olacakSen 16 agustosta giderken bende 12 eylule randevu almis olucam o zaman bende sana iyisin derimbugun ciktiktan sonra 1 ay beklicem o da var
ama cinsiyet kesinlesir sanirim tam 16+1im
BEnim de SAT 28 Nisan ama bugün 15+1 olduk sizde bebeğin boyuna göre revizyon mu yapıldı satta fazla farkımız var ya ondan dedim.Selam kızlar. Aslında şubat ayı hamişlerini takip ediyordum ama sanki ocak sonuda olabilecek gibi duruyor. Bugün 14+3 olduk. Fetal dna sonucu erkek olacağını öğrendik iki hafta önce. Bilgilerimi buraya da gireyim dedim.
İlk Çocuk
SAT: 29 Nisan
Kese: 4+6
Kalp Atışı: 7+0
Tahmini Doğum : 3 Şubat 2026
İsmi: Deniz
aegamze ekleyebilirsen çok sevinirim
![]()
Tam haftasında olması gerektiği gibi demişti 2 hafta önce doktor, sezeryan olursa diye ocak ayınıda takibe aldım. SAT a göre hesap yapan sayfalarda da bu şekilde gösteriyordu. Acaba sizinki mi önde gidiyor. Hiçte anlamıyorum bu hesaplardan :)Ay bende ayda bir gidiyorum evet dediğin gibi olacak
BEnim de SAT 28 Nisan ama bugün 15+1 olduk sizde bebeğin boyuna göre revizyon mu yapıldı satta fazla farkımız var ya ondan dedim.
senınkı ıcın baktım 14+4 hafta dıyor dogru yaniTam haftasında olması gerektiği gibi demişti 2 hafta önce doktor, sezeryan olursa diye ocak ayınıda takibe aldım. SAT a göre hesap yapan sayfalarda da bu şekilde gösteriyordu. Acaba sizinki mi önde gidiyor. Hiçte anlamıyorum bu hesaplardan :)
erken dollenme olmus olabılır senınki daydi:) 3 gun cok farketmıyor zaten cok onemlı degılAy bende ayda bir gidiyorum evet dediğin gibi olacak
BEnim de SAT 28 Nisan ama bugün 15+1 olduk sizde bebeğin boyuna göre revizyon mu yapıldı satta fazla farkımız var ya ondan dedim.
Seninkini bugun ogrenemiycez yaniEvet bugün başka hastaneden randevu almıştık doğum paketimi iptal edip ordan alalm diye ama hastanenin çocuk doktoru yenidoğan vs yokmuş sadece doğum var eski ekip yok oyuzden oraya gitmekten vazgeçtim muayne ücreti de fazlaymış zaten doğum paketi almiyacağim için gitmedik
Eveet maalesef benimde canım skldı bu hastane işine ortada kalmış ortalık kişi gibiyimSeninkini bugun ogrenemiycez yani![]()
senınkı ıcın baktım 14+4 hafta dıyor dogru yani
erken dollenme olmus olabılır senınki daydi:) 3 gun cok farketmıyor zaten cok onemlı degıl
Benim IVF tedavisiyle oldu belki de ondan fark ediyordur :))senınkı ıcın baktım 14+4 hafta dıyor dogru yani
erken dollenme olmus olabılır senınki daydi:) 3 gun cok farketmıyor zaten cok onemlı degıl
Sordum 137 çıktı zaten yazıyormuş ordaUltason kagidini chatgpt ye atarsan yaziyo
Ben 3 bin kusur fiyat aldim ama cok yer aradim hastane klinik vs en uygunu 3 tuKizlar detayliyi ozelde yaptiracak var mi? Ucretler nasil
Sizler kartınızın neresinde hissediyorsunuz bebeği kasiklarinizdami göbek deliğine yakın yerdemi kizlarben sag kasigima d
ben sag kasigima yakin hissediyorumSizler kartınızın neresinde hissediyorsunuz bebeği kasiklarinizdami göbek deliğine yakın yerdemi kizlar
erko sizinSordum 137 çıktı zaten yazıyormuş orda