Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77
Selam kızlar. Aslında şubat ayı hamişlerini takip ediyordum ama sanki ocak sonuda olabilecek gibi duruyor. Bugün 14+3 olduk. Fetal dna sonucu erkek olacağını öğrendik iki hafta önce. Bilgilerimi buraya da gireyim dedim.
İlk Çocuk
SAT: 29 Nisan
Kese: 4+6
Kalp Atışı: 7+0
Tahmini Doğum : 3 Şubat 2026
İsmi: Deniz
aegamze aegamze ekleyebilirsen çok sevinirim ❤️

çalışmasam hergün sağlık ocağına giderdim sanırım, rahat olmak istiyorum ama max 1-2 gün sonra başlıyorum yine :D
Ben de işe gitmeden uğrayacaktım ama sağlık ocağındaki hemşire benim komşum onu aradım 20. Haftadan sonra daha net duyulur şimdi kalp atışı duyulmaz sonra moralin bozulur dedi ben de gitmedim 🫠 ben karnımı elleyince bebek de hissetmiyorum sertlik akşamları yemeklerden sonra oluyor yani hiçbir şey anlamıyorum 😭

Aa niye kiz hani cuma gunu diyordun
Evet bugün başka hastaneden randevu almıştık doğum paketimi iptal edip ordan alalm diye ama hastanenin çocuk doktoru yenidoğan vs yokmuş sadece doğum var eski ekip yok oyuzden oraya gitmekten vazgeçtim muayne ücreti de fazlaymış zaten doğum paketi almiyacağim için gitmedik

Kızlar aranızda magnorm kullanan var mı? Suda eritilen magnezyum. Doktor bana sabah akşam 2 defa iç dedi ama bana fazla geldi. Size ne kadar önerdiler merak ettim

Sen 16 agustosta giderken bende 12 eylule randevu almis olucam o zaman bende sana iyisin derim🤣 bugun ciktiktan sonra 1 ay beklicem o da var😁 ama cinsiyet kesinlesir sanirim tam 16+1im
Ay bende ayda bir gidiyorum evet dediğin gibi olacak :D
Selam kızlar. Aslında şubat ayı hamişlerini takip ediyordum ama sanki ocak sonuda olabilecek gibi duruyor. Bugün 14+3 olduk. Fetal dna sonucu erkek olacağını öğrendik iki hafta önce. Bilgilerimi buraya da gireyim dedim.
İlk Çocuk
SAT: 29 Nisan
Kese: 4+6
Kalp Atışı: 7+0
Tahmini Doğum : 3 Şubat 2026
İsmi: Deniz
aegamze aegamze ekleyebilirsen çok sevinirim ❤️
BEnim de SAT 28 Nisan ama bugün 15+1 olduk sizde bebeğin boyuna göre revizyon mu yapıldı satta fazla farkımız var ya ondan dedim.

BEnim de SAT 28 Nisan ama bugün 15+1 olduk sizde bebeğin boyuna göre revizyon mu yapıldı satta fazla farkımız var ya ondan dedim.
Tam haftasında olması gerektiği gibi demişti 2 hafta önce doktor, sezeryan olursa diye ocak ayınıda takibe aldım. SAT a göre hesap yapan sayfalarda da bu şekilde gösteriyordu. Acaba sizinki mi önde gidiyor. Hiçte anlamıyorum bu hesaplardan :)

Tam haftasında olması gerektiği gibi demişti 2 hafta önce doktor, sezeryan olursa diye ocak ayınıda takibe aldım. SAT a göre hesap yapan sayfalarda da bu şekilde gösteriyordu. Acaba sizinki mi önde gidiyor. Hiçte anlamıyorum bu hesaplardan :)
senınkı ıcın baktım 14+4 hafta dıyor dogru yani

erken dollenme olmus olabılır senınki daydi:) 3 gun cok farketmıyor zaten cok onemlı degıl

Evet bugün başka hastaneden randevu almıştık doğum paketimi iptal edip ordan alalm diye ama hastanenin çocuk doktoru yenidoğan vs yokmuş sadece doğum var eski ekip yok oyuzden oraya gitmekten vazgeçtim muayne ücreti de fazlaymış zaten doğum paketi almiyacağim için gitmedik
Seninkini bugun ogrenemiycez yani🥲

hareketleri hıssetme evresine gecmeyi istiyorum. bazen s abah kalktıgımda karnım yumusak gıbı oluyor. sankı rahım bı yere saklandı gibi. bazen hıc hamıle gıbı olmuyorum karnım gunduz cok sısıyor sanarsınız 6+ aylık hamıleyım. daha 3 aylık degılken de karnım sısmıstı. 2. hamıllelıkte olur dedıler de sankı anormalmişi gibii.. kımıldasa yasadıgına orda olduguna gunde 1 de olsa emin olsam rahatlasam.. o kadar guzel olacak ki:S

erken dollenme olmus olabılır senınki daydi:) 3 gun cok farketmıyor zaten cok onemlı degıl

Benim IVF tedavisiyle oldu belki de ondan fark ediyordur :))

Kızlar bir şey soracağım benim karnım çok sert yani sabah uyandığımda yumuşak hiçbi şey yok gibi ama gün içinde dokunduğumda boydan boya çok sert oluyor karnım. Yani bebek çıkıntısı vs gibi bir sertlik değil tüm karnım sert oluyor. Bu kasılma falan mı acaba?

Back
X