• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Off ama hamileliğimden beri ilk günden beri deli gibi su menü için yanıp tutuşuyorum 😍 balığın çıkmasını bekliyorumum dışarda yedim beğenmedim :( bu arada mantıyı aldık yarın yicem 🫣😂
Manticilar iyi kazandi bugun🤣
Balik da haftaya cikiyor dayan😁
Disardakiler zaten buzluk ciftlik baligi oluyor simdi taze taze cikar
Havuc tarator yapariz uzerine zeytinyagi ceviz serperiz
Pancar haslayip rokali salata yapariz
Yanina da salgam suyu acariz
Su an aseriyorum😁🤣

Manticilar iyi kazandi bugun🤣
Balik da haftaya cikiyor dayan😁
Disardakiler zaten buzluk ciftlik baligi oluyor simdi taze taze cikar
Havuc tarator yapariz uzerine zeytinyagi ceviz serperiz
Pancar haslayip rokali salata yapariz
Yanina da salgam suyu acariz
Su an aseriyorum😁🤣
En iyisi yarın çarşıya inip şalgam içeyim manyak ettin beni bu saate ahshsshhssj iyi ki adanadayim su an ha yoksa fena olurdu 🤣

Doğum sonrası düşünüyorum ben heyet raporu almayı bende öğretmenim ve bence doğum sonrası inanılmaz ihtiyaç ya anneanne babaanne yoksa hele tanımadık birine 3 aylık bebek bırakmak imkansız
Yani daha doğuma en az 4 5 ayımız var. Allah nasip ederse annem babam gelecek. Onun haricinde de bakıcı istesem komşularım var. Ama yine de okula gitmek ister miyim gönlüm ister mi kestiremiyorum çünkü o anki psikolojim nasıl olur. Üç dört saatliğine okula gitmek tam tersi iyi mi hissettirir. Çok aradayım. Hiç tanımadığım birine bakıcı olarak emanet etmek istemezdim ama

İnstagramda karşıma çıkana bakın. Sunu story atıp kaynanamı etiketleme fikri çık aklımdan ahahahshah

Eklentiler

• Screenshot_20250828_005050_Instagram.webp
    Screenshot_20250828_005050_Instagram.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 37
Canım kızlarrrr günaydın, ben bu sabah bebeğimin hareketini dışardan görebildim😍 öyle gözlerim doldu ki anlatamam size, zaten dün tüm gün hissedememiştim ilaç gibi geldi.
Yaaa nasıl bir şeydi tekme miydi neresinde hissettin tüm detayları istiyorum çok heyecanlııı 🙈🙈🙈

Kızlar benim dün düz uzanırken birden çok hafif kasık ağrısı olup sol tarafımda şişlik ve sertlik oldu 2-3 dk sonra geçti ama internette kasılma diyor çok erken haftadayım ilk 14. Haftada sonra 17de şimdi 19da hissettim randevum salı günü ama beklemesem mi

Kızlar benim dün düz uzanırken birden çok hafif kasık ağrısı olup sol tarafımda şişlik ve sertlik oldu 2-3 dk sonra geçti ama internette kasılma diyor çok erken haftadayım ilk 14. Haftada sonra 17de şimdi 19da hissettim randevum salı günü ama beklemesem mi
Geçmiş olsun canım, bende de batma oluyor ama sadece uykuda birden dönersem sol kasığıma sanki bıçak saplanıyor, son 1 haftada olmaya başladı.

Ağrı anlıksa bence endişelenme, inşallah sağlıkla büyüyordur içerde bebiton 🤗

Valla ben olmaz sanıyordum😅 sırt üstü uzandım karnımı açtım sonrası mucize gibi 🙈
En yakın zamanda hepimizin bu duyguyu tatması dileğimle 🤗
Dört gözle bekleyen annesini daha fazla merakta bırakmamış sürpriz yapmış akıllı bebekk yerim 😍😍 ay amin amiinn şu an oynuyor benimki de segirmeli bakalım dışarıdan ne zaman olur 🥹

Back
X