benimkide balık gibi yüzüyor sanki akşam net tekmeyi hissettim çok güzel canımBana bazen aniden tekme yemisim gibi geliyor
Bildigin buyuk insan vurmus gibi tekme hissi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkide balık gibi yüzüyor sanki akşam net tekmeyi hissettim çok güzel canımBana bazen aniden tekme yemisim gibi geliyor
Bildigin buyuk insan vurmus gibi tekme hissi
Çatlama biraz genetik işi ya ama kremlerin yanında bol su da işe yarıyorKızlar bi de ben biraz zayıf hamile kaldım vücudum birden kilo almaya alışık değil , öğrendiğim günden beri bio oil, lierac, hindistan cevizi yağı ve bebe yağı dönüşümlü 2 günde bir falan kullanıyorum ama şu son iki gündür kaşınmaya başladım çatlayacak gibiyim , şunu yapsan çatlamazsın dediğiniz bi şey var mı ? Yoksa çatlak kaçınılmaz son mu ?![]()
![]()
Çok fazla içtiğimde hala midem bulanıyorÇatlama biraz genetik işi ya ama kremlerin yanında bol su da işe yarıyor
Hamilton S1 var puset olmasın dersen oda baya güzel ve hafif bak.Fiyati da iyi gibi aklında bulunsunKraft Lima wb ve prego concorde çok beğendim ben ama fiyatları biraz fazla geldi o yüzden muadil ürün arıyorum ama ikisi de kabin boy değil maalesef![]()
Araç gereç askoo araba beşik falan iyi düşmüşEnglish Home Dorothy Çerçeve Gold - Fiyatı, Yorumları bu çerçeveden aldım canımm
Neylerde indirim var kıız?
Ben de hepsi buradadan siveno indirimi yakaladım kızlarr.
4 adet çamaşır deterjanı (Tanesi 120 tlye düştü)
1 adet bulaşık deterjanı
1 adet çamaşır suyuna kuponla birlikte 757 tl ödedim.
Ayyy gümüşü yok heralde üzüldüm şu an benim her şeyim gümüşEnglish Home Dorothy Çerçeve Gold - Fiyatı, Yorumları bu çerçeveden aldım canımm
Araç gerecclerde Şubat ayında çok indirim oluyor ebebekteKizlarrr e bebek de indirim var bilginize![]()
Muhtemelen Ocak ortası 20-25 gibi olur kuzuSelam kızlar nasılsınız benim son adet tarihim dr demesi ile 16 nisan sizce doğum ocağa mı denk geliyor kafam karışık daha önce buraya yazmıştım ama henüz dr görüşmesine gitmedim gittiğim de de sormayı unuttum desem yeridir![]()
Doğurduktan sonra alamam ben çok aceleciyim hahhahAraç gerecclerde Şubat ayında çok indirim oluyor ebebekte
oğlumda sadece Johnson's Bebek Yağı kullandım hiç çatlak olmadı canım ama bu biraz da genetik olabiliyorKızlar bi de ben biraz zayıf hamile kaldım vücudum birden kilo almaya alışık değil , öğrendiğim günden beri bio oil, lierac, hindistan cevizi yağı ve bebe yağı dönüşümlü 2 günde bir falan kullanıyorum ama şu son iki gündür kaşınmaya başladım çatlayacak gibiyim , şunu yapsan çatlamazsın dediğiniz bi şey var mı ? Yoksa çatlak kaçınılmaz son mu ?![]()
![]()
Aslinda çalışan kız Kasım'da da epey indirim oluyor demisrti ama güvenemiyorum zam gelirse diye fiyatlar malumAraç gerecclerde Şubat ayında çok indirim oluyor ebebekte
Yok pusetli bakıyorum ama buna da bi bakayım teşekkür ederim :)Hamilton S1 var puset olmasın dersen oda baya güzel ve hafif bak.Fiyati da iyi gibi aklında bulunsun
Bende de aynısı var o zaman aynı rutinden devam edeyim ben nasip artık gerisi :)oğlumda sadece Johnson's Bebek Yağı kullandım hiç çatlak olmadı canım ama bu biraz da genetik olabiliyor
O zaman buraya rahatlıkla yazabilirim şuan uygulama da 20+1 gözüküyorumMuhtemelen Ocak ortası 20-25 gibi olur kuzu
Evet canım bizdensin hoşgeldinnnO zaman buraya rahatlıkla yazabilirim şuan uygulama da 20+1 gözüküyorum
Dimi her şey hazır olmalı sjdbdbdDoğurduktan sonra alamam ben çok aceleciyim hahhah![]()
Elimden gelse her şeyini dizer , düzer hastane çantamı da hazırlar 39uncu haftaya kadar kafam rahat beklerimDimi her şey hazır olmalı sjdbdbd
Hoşbuldum canım süpriz olunca hesaplama zor oluyor biraz bilgi edinip öyle yazacaktım aslında dayanamadımEvet canım bizdensin hoşgeldinnn![]()
ah e bebeğin stokke bebek arabasına aşığım ama kendi puseti yok o yüzdnkafamı çok karıştırıyor maaleseefAraç gereç askoo araba beşik falan iyi düşmüş
Var var kız olmaz mı 3-4 ebat boyu var gümüşleri de varr. Kendi sitesinden de bak trendyoldan da bak fiyatı hangisinde uygunsa öyle alırsınAyyy gümüşü yok heralde üzüldüm şu an benim her şeyim gümüşGüle güle kullan bebişin güzel pozlar versin inşallah :)
Ben büyük şeyleri kasıma bıraktım mesela beşik, bebek arabası ve süt pompası kızlar Kasımda trendyol ve hepsi de çok indirim oluyor.Aslinda çalışan kız Kasım'da da epey indirim oluyor demisrti ama güvenemiyorum zam gelirse diye fiyatlar malum![]()