• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Üstteki konuşmalarda detaylı liste paylaşan arkadaşlar var , istersen onlara bakabilirsin :)
Aa görmemiştim çok teşekkür ederimm bakayım hemen bir de konu açılmışken sorayım bebek arabası cybex alan kullanan yada araştıran varsa bahsedebilirse çok sevinirim çok kararsız kaldımm

Aa görmemiştim çok teşekkür ederimm bakayım hemen bir de konu açılmışken sorayım bebek arabası cybex alan kullanan yada araştıran varsa bahsedebilirse çok sevinirim çok kararsız kaldımm
Ben çok araştırdım da gereksiz pahalı buldum , sonuçta max 2, hadi en fazla 3 yaşa kadar kullanılacak bi arabaya o kadar para vermek yerine başka bi ihtiyacını alırım diye düşünüyorum . Ama özellik bakımından donanımlı bi araba , kendi kendine sallanma özelliği falan var pusetliyken hatta

Ben 19+4üm bugün , hala hareketini hissetmiyorum , en son 3 hafta önce gittim kontrole kendimi de evhamlandırmak istemiyorum ama meraktan da ölüyorum , inşallah yolundadır gerçekten 🙏🏻
19+6 ve bende hissetmiyorum. Ya da sanırım içerdeki hareketleri biz karın gurultusu falan sanıyor olabiliriz.Belki de büyük bi tekme gibi bişey bekliyoruz.Yani diyeceğim o ki biz büyük ihtimalle hareketleri anlamıyoruz😆 yani endişe etme.Herşey olacağına varır herşey yolundadır inşallah🌸

Ben çok araştırdım da gereksiz pahalı buldum , sonuçta max 2, hadi en fazla 3 yaşa kadar kullanılacak bi arabaya o kadar para vermek yerine başka bi ihtiyacını alırım diye düşünüyorum . Ama özellik bakımından donanımlı bi araba , kendi kendine sallanma özelliği falan var pusetliyken hatta
Ay evet fiyat olarak çok yüksek maalesef ama bahsettiğiniz özelliklere sahip başka bi araba da göremedim beni de bi kaç özelliği cezbetti tabi bi bebek arabasına da o kadar para vermek istememekle aman bi kere doğuruyorum arasında gidip geliyorum 😂😂

19+6 ve bende hissetmiyorum. Ya da sanırım içerdeki hareketleri biz karın gurultusu falan sanıyor olabiliriz.Belki de büyük bi tekme gibi bişey bekliyoruz.Yani diyeceğim o ki biz büyük ihtimalle hareketleri anlamıyoruz😆 yani endişe etme.Herşey olacağına varır herşey yolundadır inşallah🌸
O haftalarda bende çok ayırt edemiyordum ama 20.hafta sonlarından beri acaba hareketleri midir dedirtmiyorlar emin olun gümbür gümbür😂

Bende valizle giderim gibi 🙈 sığarsa el çantası da mantıklı da işte insan kestiremiyo 1 pijama takımı ile hastaneden çıkan da tanıyorum 3 tanesini kan vs bulaşıp kullanan da 😂 çoğu gerçekten kullanılmıyor özellikle kıyafet zaten kurutma var ve çok uzak da değil mağazalar gerekli görülünce ihtiyaca göre alınır eksikler

Rica ederim 🥰 valla ona bende karar veremedim aslında farkları tam anlayamadım tecrübe sıfır tabi 🥲 bi gün gidip incelicem fiyat olarak ortalama 10 11 bandındakilere baktım hatta çift yönlü olmayanlar vardı çok gerekli mi o bilemedim puset takılıyken bebek sana dönük ama puset kullanılmıyoken bebek dışarı dönük oluyo
Bende anlamıyorum ilk olunca kafam allak bullak oldu haber et canım aklına yatan olursa 🧡🌸

Ya ara ara özellikle geceleri 2-3 civarında elimin altından bi şey kayıyormus gibi bi his oluyor 3-4 gündür sanıyorum ki o bebek hareketi ama gündüz hiç bi şey hissetmiyorum , tedirgin oluyorum öyle olunca da :(

Ay evet fiyat olarak çok yüksek maalesef ama bahsettiğiniz özelliklere sahip başka bi araba da göremedim beni de bi kaç özelliği cezbetti tabi bi bebek arabasına da o kadar para vermek istememekle aman bi kere doğuruyorum arasında gidip geliyorum
Bkz: Prego Concorde Koldan Çift Yönlü Travel Sistem Bebek Arabası - Fiyatı, Yorumları
Koldan yön değiştirebiliyor , kabin boy değil ama normal travellere göre daha az yer kaplıyor . Ön barı çıkıyor, ayak örtüsü var , tentesinde görüş penceresi var ve uzayabiliyor , ayrıca cybexten çok daha ucuz 😂

Ya da tekrar bkz :Kraft Lima Wb Siyah Travel Sistem Bebek Arabası - Fiyatı, Yorumları
Puseti çıkararak yön değiştiriyosun ama yine de benim bi bebek arabasından beklediğim her şeyi karşılıyor 😂

Amaa ve lakin ;Prego Toronto Kolay Katlanabilen Ultra Hafif Kabin Boy Travel Sistem Bebek Arabası - Fiyatı, Yorumları kendim için kesinlikle bu modeli almakta karar kıldım , hem kabin boy, hem travel sistem , hem kol boyu ayarlanabiliyor (boyum 170 bazıları kısa kalıyor çünkü :D) Hem deee ucuuzz yeter daha ne olsun :)

Rica ederim 🥰 valla ona bende karar veremedim aslında farkları tam anlayamadım tecrübe sıfır tabi bi gün gidip incelicem fiyat olarak ortalama 10 11 bandındakilere baktım hatta çift yönlü olmayanlar vardı çok gerekli mi o bilemedim puset takılıyken bebek sana dönük ama puset kullanılmıyoken bebek dışarı dönük oluyo
Bu arada çift yönlü olması bence özellikle önemli , çünkü bazen bi şey yiyecek oluyolar tıkanma ihtimalleri vs oluyor Allah korusun , ya da güneş ters açıdan geliyor tente yeterli olmayabiliyor o yüzden ben özellikle çift yönlü bakıyorum mesela 🥲

Bu arada çift yönlü olması bence özellikle önemli , çünkü bazen bi şey yiyecek oluyolar tıkanma ihtimalleri vs oluyor Allah korusun , ya da güneş ters açıdan geliyor tente yeterli olmayabiliyor o yüzden ben özellikle çift yönlü bakıyorum mesela 🥲
kraft tokyo modeline baktınız mı o da çok iyi çift yön

kızlar bacak arası cinsiyet tahmin eden varmı

Eklentiler

• IMG_2851.webp
    IMG_2851.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 25
Bende anlamıyorum ilk olunca kafam allak bullak oldu haber et canım aklına yatan olursa 🧡🌸
Tamam araştıracağım daha çok ağırlaşmadan gidip görebilirsem 😂 haber veririm karar verdiğimde inşallah 🎀🥰

Aa evet öyle durumlarda tehlikeli olabilir ben bunu da değerlendireyim teşekkürler 🙈😂

Bkz: Prego Concorde Koldan Çift Yönlü Travel Sistem Bebek Arabası - Fiyatı, Yorumları
Koldan yön değiştirebiliyor , kabin boy değil ama normal travellere göre daha az yer kaplıyor . Ön barı çıkıyor, ayak örtüsü var , tentesinde görüş penceresi var ve uzayabiliyor , ayrıca cybexten çok daha ucuz 😂

Ya da tekrar bkz :Kraft Lima Wb Siyah Travel Sistem Bebek Arabası - Fiyatı, Yorumları
Puseti çıkararak yön değiştiriyosun ama yine de benim bi bebek arabasından beklediğim her şeyi karşılıyor 😂

Amaa ve lakin ;Prego Toronto Kolay Katlanabilen Ultra Hafif Kabin Boy Travel Sistem Bebek Arabası - Fiyatı, Yorumları kendim için kesinlikle bu modeli almakta karar kıldım , hem kabin boy, hem travel sistem , hem kol boyu ayarlanabiliyor (boyum 170 bazıları kısa kalıyor çünkü :D) Hem deee ucuuzz yeter daha ne olsun :)
Ay Toronto cidden çok hoş uzunluk vs olarak maalesef bende de 1.74 üm geçen joie bi arabasını denedim iki büklüm sürülüyor bunu göz önünde bulundurmak lazım sanırım jsjsjsjd

Ay Toronto cidden çok hoş uzunluk vs olarak maalesef bende de 1.74 üm geçen joie bi arabasını denedim iki büklüm sürülüyor bunu göz önünde bulundurmak lazım sanırım jsjsjsjd
Hahah evet evet , babymallde sözde kabin boy bi araba denedik , sanki oyuncak bebek arabası sürüyoruz :D

Kizlar yenidogan olarak hangi emzikten alacaksiniz?
Benim oglum emzik emmedi philips avent almistim +6aydi o
Yenidogan olarak ne onerirsiniz

Back
X