• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Benim gogus uclarim yara olmustu lansinoh kremi avuc avuc suruyordum yine de etki etmiyordu ayva cekirdegi jeli mi denemedim goguslerim acik mi gezmedim evde neler neler🥴
Emmek isteyecek diye odum kopuyordu ayaklarimi yere vuruyordum emzirirken ay🥲
20 dkda bir yarim saatte bir emziriyordum
O yuzden hani sagip arada biberonla verebilecegim, sakinlesmesi icin emzik verebilecegim bir duzen istiyorum cok mu sey istiyorum🥲😁

Ben 3 4 gundur cok yogun hissediyorum
Bazen tekme gibi bazen ittirme gibi bazen de yatarken ozellikle balik gibi saga sola kayiyor bu ara belim asiri agriyor🥲

2.aya kadar mi kullaniliyor bu acaba
3.ayda baska emzige mi geciliyor
Bir tane diş hekimi var o da çocuğuna bunu aldı baya övdü bende dedim bunu deneyeyim aventi kızım kabul etmemişti 2. Aydan sonra aynı markanın başka emziğine geçiyorsun aynı serisi ay ay yapmışlar ama aralık az sanırım

ben cybex mios modelini çok araştırarak aldım. Vadi istanbul mağazasından almıştım, açıkçası satış danışmanı da biraz manipüle etti, o an ordan onu almadan çıkma ihtimalimiz yoktu öyle diyim. Henüz kullanmadık tabi ama araba materyal ve kullanış olarak çok iyi duruyor. Bence tasarım olarak da en şık bebek arabası o. Hem bebek hem de kendi konforumu düşünerek aldım, 2 adet fıtığım var hafif kolay sürümlü, kolay taşınabilir kapanabilir olması ve bebek açısından da güvenli olması ilk tercihimdi. Puset olarak cloud t isize tam yatışlı olanı aldım, ay olarak daha uzun süre kullanılabiliyormuş. Bizimkini kayınpederim hediye olarak aldı, istediğin modeli seç içinde kalmasın dediği için onu aldım, açıkçası kendim ödeyecek olsam yine cybex alırdım ama belki eezy s twist modelini alabilirdim
Sepete eezy s twist ekledim bekliyorum çok fazla kullanan yok etrafımda açıkçası o yüzden kullanan yada deneyen birinden yorum almam iyi olduu olduğum şehirde çok seçenek yok açıkçası Ankara’ya detaylı ultrason a gideceğim pazartesi oradan alıp dönmeyi düşünüyorum teşekkür ederimmm öneriniz icin

Ay kizlar ben Okullar açıldı acayip çok yoruluyorum 🥴 sabah erken kalkmasi kahvaltilari beslenmeleri götür getir biri oglen gidip getiriyorum diğerini 2saat sonra çocukları getirince uyuyorum sorna yemek hazırla vs akşamda erken yatıyorum gene zor kalkıyorum ya haftasonunu iple cekiyorum doğunca nasıl.olacak bu okul işi😥

Kizlar yenidogan olarak hangi emzikten alacaksiniz?
Benim oglum emzik emmedi philips avent almistim +6aydi o
Yenidogan olarak ne onerirsiniz
Philips avent 0-6 ay night bişey olanı aldım bir de bibs aldım Philips gece parlıyor bibs de avent tutmazsa diye yedekte bulundurmak içim kauçuk başlıklı anne memesine daha yakın deniliyor

Kızlar günaydın , ben 19+6 oldum bugün , az önce yine çok şiddetli kustum . Var mı hala kusması devam eden ya , gerçekten psikolojik olarak çökmüş durumdayım bi türlü geçmiyor bu kusma çok üzülüyorum :(

Kızlar günaydın , ben 19+6 oldum bugün , az önce yine çok şiddetli kustum . Var mı hala kusması devam eden ya , gerçekten psikolojik olarak çökmüş durumdayım bi türlü geçmiyor bu kusma çok üzülüyorum :(
Çok geçmiş olsun. Bende yeni yeni bulantı hapını bırakmayı deniyorum. 21 haftalık oldum bulantılar azaldı çok şükür tamamen bitmesede. Ama kusma çok şükür kokulara dikkat ediyorum bitti sayılır. İnşallah sizinde geçer.

Ebe detaylı ultrasonda yüzde yüz değil ama kız olduğunu düşünüyorum dedi. Kız olup sonradan cinsiyeti değişen oldu mu😊 bir sonraki kontrol 16 ekimde beklemek netleşmesini sıkıcı biraz

Çok geçmiş olsun. Bende yeni yeni bulantı hapını bırakmayı deniyorum. 21 haftalık oldum bulantılar azaldı çok şükür tamamen bitmesede. Ama kusma çok şükür kokulara dikkat ediyorum bitti sayılır. İnşallah sizinde geçer.
Evde prilam var, zofer var, emedur var ama ben ilaçları da kusuyorum maalesef ,o yüzden hatta demiri, omega 3ü bile yutamadım mecbur bıraktırdı doktorum :( Şimdi de işteyim kus kus ciğerim çıkıyor napıcam ben bu nazlı kızla böyle bilmiyorum :110: Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için , inşallah tez zamanda geçer :)

Ebe detaylı ultrasonda yüzde yüz değil ama kız olduğunu düşünüyorum dedi. Kız olup sonradan cinsiyeti değişen oldu mu bir sonraki kontrol 16 ekimde beklemek netleşmesini sıkıcı biraz
21 haftalık oldum dediniz sanki daha belli olmadı mı cinsiyet :) net görünmediyse kızdır benimde 12.haftada erkek dediler 17.haftada kız olduğu kesinleşti kızlar biraz geç gösteriyor 😊

Kızlaar herkese günaydınlarr nasıl gidiyorr yok mu bugün doktor kontrolüne gidecek olanlarr :)

Geçmiş olsun canım ilacı 23. Haftada bırakabildim sen ilaca rağmen mi kusuyorsun

Back
X