• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Kızlar dün yazdım ama kimse görmedi sanırım bebek arabası ne aldınız?
Geçen ay babymallde kampanya vardı kraft kobe bebek arabası, puset, park yatak vs uygun fiyata geliyordu biz de o paketi aldık. İlk çocuğum olduğu için ne beklemem lazım bilmiyorum ama bence güzel ve sağlam gözüküyor yani 1.5 yaşından sonra ya oturmuyolar ya da bisikletimsi arabalara bindikleri için çok daha pahalı bir şeyler almak istemedim 😂

Merhaba kızlar,ben de dün nihayet detaylıya girdim,24+2-deydim.Şükür her şey iyi.634 grammış,boyuna bakmadım ama.Serviksin uzunluğu 32 mm olmuş,ondan bir az tedirginim,30 mm üstü normal kabul ediliyormuş bu haftada,sizde kaç çıkmıştı?bir de benim de belim dünden beri çok ağrıyor
Risk olsa doktorunuz progestana başlardı. Ben rahim ağzı uzunluğundan bağımsız 16. haftadan itibaren kullanıyorum günde iki kere, riskli gebe olduğum için. 36. haftaya kadar kullanmam lazımmış. 38-39 ölçüldü en son. Normal dendi. Kısalma olduğunda progestan ile düzeliyor genelde, merak etmeyin.

Valla helal olsun hic soyle olamadim 🥴
8 aylik hamileyken kvnin komsulari oturmaya gelmek istemisti bende simdi kabul etmesem kimsenin lafini sozunu cekemem diye kabul etmistim bi gece onceden tatli yapmistim o gun erkenden kalkip kisirdi pogacaydi kahve fincanlarina kadar hazir etmistim
Hic hazir puding yapmadim simdiye kadarki hicbir misafirime
Hamarat karim diyip duruyordu esim
O da ovgü yani madalya falan yok
Ne enayiymisim valla misafir gelcegi zaman stres oluyordum ne hazirlasam diye
Kendilerini zorla kabul ettirirken dusunselerdi onu koyduguma sukretsinler 🤣🤣 isteyen istedigini konussun hiiic kendimi yorup strese sokamam elalemin keyfi icin

Kendilerini zorla kabul ettirirken dusunselerdi onu koyduguma sukretsinler 🤣🤣 isteyen istedigini konussun hiiic kendimi yorup strese sokamam elalemin keyfi icin
Bi arkadasimla baska bir arkadasa oturmaya gitmistik esi telefon etti aksama arkadasim gelcek esiyle diye
Kizda tamam gelsinler dedi
Biz sasirdik tabi
Ben dedim asla son dk misafir kabul edemem ben paniklerim falan dedim
Kiz dedi ne ugrascam ya marketten dondurulmus borek alirim bide kuplara puding yapar ustune de findik serperim oldu bitti ne kascam demisti
O an aydinlanma yasadik
Ben olsam pogaca tarifi arastirmaya koyulmustum😄 hayati zorlastiran insanin kendisi aslinda
Ben canimin kiymetini bilmiyormusum valla

Misafir gelmeden oncesinde basliyo ki yorgunluk evini derle topla temizle onune bir seyler koy sonra geldiklerinde zaten kostur bi de gittiklerinde yine bi temizlik bulasik vs vs derken cok yorucu geliyo bana kalabalik misafir olmasa bile cunku suan kendimize yetecek kadar isi zor yapiyorum zaten. Valla biri gelelim edelim diyince de disarda goruselim diye pasliyorum cafeye gidelim hep evdeyiz falan diyorum artik ozellikle arkadaslara falan ama aile buyukleri de ayri bi kuduruk illa kendilerini atacaklar cay icmeye git yasitlarinla takil arkadasim valla bana da bi geldiler boyle emrivaki gibi yani hic cagirmiyorum diye esime trip atmislar anladigim kadariyla bende onlerine bi hazir puding koyup yolladim o gun hic ugrasip kendimi yoramam
Ayyy valla hala sinirlerim tepemde , inşallah tekrarı olmaz çünkü gerçekten bozup atarım bende sakin biri değilim . Ondan sonra eşimle de birbirimize gireriz olan o olur 😒

Back
X