• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Günaaydın sitenin en sakin grubu 🥰
Park yatak ya da montessori için minder alanınız var mı nasıl bir şey almak lazım marka model önerisine açığım
Park yatak icin kanzin ic yatagini almistim ogluma
Park yatak icin dedigimde bir ton secenek sunmuslardi
Memnunum ben

Günaaydın sitenin en sakin grubu 🥰
Park yatak ya da montessori için minder alanınız var mı nasıl bir şey almak lazım marka model önerisine açığım
İç yatak soruyorsun sanırım orta sert olması gerekiyor boğulma riski vs olmasın diye. Ben pukka home dan almıştım yaysız bambu. Yataşında güzel çıkıyor yaysız olanları

Park yatak icin kanzin ic yatagini almistim ogluma
Park yatak icin dedigimde bir ton secenek sunmuslardi
Memnunum ben
Benim yatak kraft içine de kraft mı baksam
İç yatak soruyorsun sanırım orta sert olması gerekiyor boğulma riski vs olmasın diye. Ben pukka home dan almıştım yaysız bambu. Yataşında güzel çıkıyor yaysız olanları
Yataş hep yaylı gibi gördüm bakayım tekrar

Off sabah sabah çok üzüldüm ama ya, bütün modum düştü bi gebelik şekerimiz eksikti , neyse hayırlısı olsun inşallah :(
yani benim doktorum çok pinpirik biri ama bu sitede okudum üst sınırı 108 olarak değerlendirip normal diyen de olmuş

Benim yatak kraft içine de kraft mı baksam

Yataş hep yaylı gibi gördüm bakayım tekrar
Bir bak canım ben başlangıçta zaten juno ile birlikte yatağına yatıracağım 3-4 ay sonra ancak kendi yatağına geçiririm deli paralar vermeye de gerek yok yatacaklar mı o da meçhul. Yaysız ve gömülmüyorsa al gitsin derim

Ayyy valla hala sinirlerim tepemde , inşallah tekrarı olmaz çünkü gerçekten bozup atarım bende sakin biri değilim . Ondan sonra eşimle de birbirimize gireriz olan o olur 😒
Zaten gun sonunda hep olan esimizle bize oluyor bizim aramiz bozuluyor ama millet ayni yuzsuzlukle devam yuzune tukursen yarabbi sukur diyolar laf sokuyosun onu da anlamazdan geliyorlar bozulmuyolar hic 🤣🤣

Bi arkadasimla baska bir arkadasa oturmaya gitmistik esi telefon etti aksama arkadasim gelcek esiyle diye
Kizda tamam gelsinler dedi
Biz sasirdik tabi
Ben dedim asla son dk misafir kabul edemem ben paniklerim falan dedim
Kiz dedi ne ugrascam ya marketten dondurulmus borek alirim bide kuplara puding yapar ustune de findik serperim oldu bitti ne kascam demisti
O an aydinlanma yasadik
Ben olsam pogaca tarifi arastirmaya koyulmustum😄 hayati zorlastiran insanin kendisi aslinda
Ben canimin kiymetini bilmiyormusum valla
İnsan yapiyor yapiyor seneler sonra farkindalik yasayip pisman oluyor bosuna kendimi yipratmisim diye bende biraz annemden gordugum icin simdi onun yaptiklarini yapip kendimi yipratmamaya calisiyorum herkesi en iyi sekilde agirlardik gelirler kalirlardi mangallar hamur isleri vs biz bi gece dugun icin gittik kaldik da binbir suratla gezmeye goturduler evde de is buyurdular annem herkese sofra kurar doyurur ugrasir biz gideriz onumuze bi kuru cay gelir ona da yapma dedim senelerce ama iste nafile simdi ayni hatalari ben yapip yuz vermiyorum millete tabi arada yapilir o ayri da her seferinde de bas taci etmiyorum herkesi. Arkadaslarimizi bile evlendik evleneli kac cesit sunumlarla agirladim kac kere simdi hamilelikten beri hic biri de arayip gelin bi kere de biz hizmet edelim diye buyur etmediler

İnsan yapiyor yapiyor seneler sonra farkindalik yasayip pisman oluyor bosuna kendimi yipratmisim diye bende biraz annemden gordugum icin simdi onun yaptiklarini yapip kendimi yipratmamaya calisiyorum herkesi en iyi sekilde agirlardik gelirler kalirlardi mangallar hamur isleri vs biz bi gece dugun icin gittik kaldik da binbir suratla gezmeye goturduler evde de is buyurdular annem herkese sofra kurar doyurur ugrasir biz gideriz onumuze bi kuru cay gelir ona da yapma dedim senelerce ama iste nafile simdi ayni hatalari ben yapip yuz vermiyorum millete tabi arada yapilir o ayri da her seferinde de bas taci etmiyorum herkesi. Arkadaslarimizi bile evlendik evleneli kac cesit sunumlarla agirladim kac kere simdi hamilelikten beri hic biri de arayip gelin bi kere de biz hizmet edelim diye buyur etmediler
Evet benim annemde oyle hala oyle aslinda
Ama ben bir iki kez cok iyi agirladigim kisilerden ayni seyi goremiyorsam bende kisas yapiyorum
Aslinda iyi agirlanmak icin agirlamiyorum yani icimden geliyor guzel agirlamak ama devir mi degisti nedir yani biskuvi paketi acip tabaga koymuyordum hic
Serbetli tatliya kadar kendim yapiyordum profiterol mu dersin trilece mi dersin neler yapmadim ki
Ama sonradan kendimi enayi gibi hissediyorum
Tabi bu herkes icin gecerli degil hazirlik yapip agirlayan insana 9 aylik hamile de olsam hazirlik yaparim hala😃 sadece nabza gore serbet vermeyi yeni yeni ogrendim diyebilirim

Kızlar selam bugün şeker yüklemesi yapıldı 1. Saat ve 2. Saatim çok çok iyi çıkmasına rağmen açlık şekeri 95 çıkmış üst sınır 92ymiş. Diyetisyenle görüşüp her gün şeker ölçmemi istedi doktor 🫠
Benim de açlık ve 1.saat güzel çıkmasına rağmen 2.saat referans dışı çıktı aynı şekilde 15 gün boyunca şeker ölçümü yapmamı istedi ve diyetisyene yönlendirdi

Benim de açlık ve 1.saat güzel çıkmasına rağmen 2.saat referans dışı çıktı aynı şekilde 15 gün boyunca şeker ölçümü yapmamı istedi ve diyetisyene yönlendirdi
Diyetisyenin verdiği programı uyguluyorum 3-4 gündür ama sürekli mutfakta olmak gerekiyor çalışırken zor bence her öğün mutlaka bir tavuk balık et vs var çok sürdürülebilir değil benim için. Tabi tek sıkıntımız bu olsun bebikler sağlıklı olsun da napalım

Screenshot_2025-10-07-13-53-28-300_tr.gov.saglik.enabiz.webp
benim şeker yüklemesi sonuçları böyle çıktı doktor güzel şekerin yokmuş dedi ama sizleri doktorları diyetisyene yönlendirmiş 🥺

Eki Görüntüle 3654804 benim şeker yüklemesi sonuçları böyle çıktı doktor güzel şekerin yokmuş dedi ama sizleri doktorları diyetisyene yönlendirmiş 🥺
Her laboratuvarın referans değeri farklı oluyor canım. Benim birinci saatte 203 çıktı mesela diyet yapıyorum iki haftadır ölçüm yapıyorum. Bana bile direk ilaç başlanmadı.

Back
X