Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    54
Insallah hayirli sonuclar ile kac gine cikiyor sonucu fetal dna hangi firmaya yaptiridn
canım cok teşekkür ederim amin inşallah

ben medicana beylikdüzü hastanesine gidiyorum, doktorum bana genoks firmasını önerdi, onun önerdiği yerle görüştüm sadece.
1 haftaya max 10 güne çıkar dedi. Bugün yaptıralı 3 resmi gün oluyor haftasonunu saymıyorum.
ama aşırı stresli beklemesi ya
rabbim güzel haberler aldırsın hepimize

Kanama tekrar ediyor bir kaç saate bir geliyor leke gibi az değil. Sadece vitamin ve kan ilacı alıyorum. Son günlerde biraz yoğun geçirmiştim o da endişelendirdi. Rahim ağzı açıklığı gibi birşey olabilir mi onlardan endişe ettim.

Acile gitme şansınız varsa bence acile gidin. Önemli bir şey de olabilir , önemli bir şey olmayadabilir. En azından içiniz rahat eder

Kızlar merhaba benim dişim sanırım apse yaptı. Akşam doktora gideceğim. Kadın doğum Doktorum gerekirse antibiyotik kullanabilirsin dedi. Sizlerin tecrübeleri var mı bu konuda, dikkat etmem gereken bir şeyler var mı ?

Yaş 29
İlk cocuk
28 Mayıs
4+2
5+2
Tahmini doğum 04.03.2026 ama dr rahim şeklinden dolayı iki hafta erken gelebilir bebis dedi o yüzden hem burayı hem mart annelerini takip ediyorum ama büyük ihtimalle 22 Şubat ta doğum gerçekleşmiş olacak

Merhaba bende şubat annesiyim dediklerinizi tam anlayamadım bende bu gurupta yer almak istiyorum yardımcı olur musunuz

Canım benim ya Allah sana işinde hayatında kolaylık versin kıyamam okurken ben üzüldüm inşallah karşına hep iyiler çıkarda sana yer verir işinde yardımcı olur

kıyamam çok üzüldüm allah yardımcımız olsun calısıp otobuslerle gidip gelmek cok zor yaşayan bilir allah hepımızın yardımcısı olsun
Amin teşekkürler kızlar hepimizin inşallah göbüşler adamakıllı belli olsa da tam gebe muamelesi gorsek bari böyle insanlar ya farketmiyor ya unutuyor, benim gibi yardım istemeye çekinen tipler de sıkıntı çekiyor işte

Bu grupta var kaybı olup çok şükür ki yeniden sağlıklı hamileliği olanlar ben de 8. Haftada kaybetmiştim. Ama bu sefer hersey cok güzel olacak inşallah Gökkuşağı bebekleri diyorlar bizimkilere belki duymuşsunuzdur

Merhaba , ikinci gebelikte bebek hareketleri ne zaman hissediliyor acaba, ilk gebeligimde 17+5 de hissetmistim simdi 15. Hafta icindeyim bir seyler hissediyorum ama emin degilim
Benim 3.ü gebeliğim bende 15+1 oldum ama henüz hissetmeye başlamadım bir hafta sonra inşallah briaz hissetmeye başlarız diye düşünüyorum ben kilolu hamile kaldım alt karnım yağlı ondan da hissetmiyor olabilirim bence :)

Merhaba 2.ci gebeliğimde benimde apsem olmuştu 2 kutu antibiyotik bitirdim sonra çektirdim dişimi bir sıkıntı olmadı gerekirse kullanmak gerekiyor çünkü apse enfeksiyon yapıyor ve bebeğe geçiyormuş o daha tehlikeli diyor doktorlar o yüzden gerekiyorsa mutlaka kullan canım sıkıntı olmaz :)

başınız sagolsun. allahım bu bebeğinizi hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsın
Amin cook teşekkür ederim, hepimiz sağlıklı bir gebelik geçirelim sağlıkla bebeklerimizi kucagimiza alalım inslalah
Evet duydum ve çokta etkilendim açıkçası. Umarım her şey yolunda gider. 12+4teyim bugün ense kalınlığı ve cinsiyet bakacağız. Hepimiz için her şeyin çok güzel olmasını diliyorum

Demir eksikliği vs var mı Dr unuzla görüşün bi bence. İnşallah bir an önce daha iyi olursunuz
Çok yüksek değil çok düşükte değil canım multivitamin kullanıyorum onun içeriğinde demir var onun haricinde ekstra kullanmıyorum kronik kabızlığım var demir ilacı dahada beter yapıyor maalesef ani oturup kalkmalarda baş dönmesi ve göz kararması normal diyor doktorlar bakalım :)

Evet duydum ve çokta etkilendim açıkçası. Umarım her şey yolunda gider. 12+4teyim bugün ense kalınlığı ve cinsiyet bakacağız. Hepimiz için her şeyin çok güzel olmasını diliyorum
dimii ben de çok etkilendim çok güzel tabir kullanmislar hem insana moral umut veriyor cinsiyet bana 12+0 kiz dendi 9 gun sonra erkek o yüzden ben bir dahaki kontrolde ne çıkacak onu bekliyorum onda 15 haftalik olcaz nasipse artık daha net olur diye düşünüyorum cinsiyet belirten birsey almıyorum şu an o yüzden bebişime guvenemedim şakaları devam edebilir diye

doktor harıcı bunu kimse bilemez bence siz en kısa zamanda gidip gösterin hiçbir şey yoksa bile bu tarz durumlarda bence direk gidilmeli. doktorunuzla mesajlaşmıyor musunuz? ben böyle bır sey oldugunda dırek yazıyorum watsaptan. ulaşabilirseniz kendisine telefonla ulaşın önce

Kızlar ben de birsey soracağım. Dr um progestani 14 hafta bitince keseriz dedi. Şimdi ben 14+0 im. Artık kesme zamanı geldi mi yoksa 14+6 olana kadar 14. Hafta devam mı ediyor demek. Bunu sormayı unuttum ve bi türlü kafamda oturtamadim

Bence vakit kaybetmeden gidin. Gerekli görürse ilaç başlayabilir progestan vs. Kırmızı kan olursa Dr lar gelin diyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…