Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Allah razı olsun sizinde inşallah. Ben fitil olarak günde iki d fa kullanıyorum doktorum ağızdan da alabilirsin demişti ama sürekli fitil olarak kullandığım için sanki ağızdan değil başka yere aitmiş gibi iğreniyorum acaba ağızdan dahami etkili oluyor

Kuşum zaten fitil olarak kullanınca geride akıyor bende illa, ağızdan belki daha etkilidir ama haklısın, yinede sen yarın gidecekmişsin ya bi doktora danış fakat yarına kadar için rahat olsun kahverengi inşallah genelde sıkıntı olmuyor tuvalette çok zorlansak bile o kılcal damalarlar hassas hemen bence o bile lekelenme yapıyor, yarın doktorun ne dicek bakalım bizede haber verirsin

Yok yok yarın gidecem ben bu stresle evham yapacağıma gidip iyi olduğunu öğreneyim icim rahatlasin en azından
Gorunce insan rahat ediyor biraz daha ama güzel haberlerle geleceksiniz eminim. Kahverengi çok kiside duyuyoruz ve birsey çıkmıyor genelde pembe kırmızı riskli maalesef

Olur yarın güzel haberler vereceğim inşallah. Lekeler çok yoğun değil peceteye de gelmiyor ama tırnak büyüklüğünde arada iç çamaşıra leke bırakıyor onu dışında fitili takarken de yanma hissediyorum fitilden dolayı tahriş te olmus olabilir.Ben tüp bebek sürecinden geçtim biraz mucize ve riskli bir gebeliğim var transferi beklerken opudan sonra hamile kaldım çok şükür bu yüzden fazla endişeleniyorum

Size iyi geliyor mu? Kaç tane kullanıyorsunuz :)
İnanılmaz iyi geliyor gece aç karna 2 tane demişti doktorum o şekilde içiyorum .mesela bu gece içtim ya yarın hiç bulantim olmuyor ertesi gün bile normaldeki kadar bulantı yaşamıyorum.ben biraz şuna da bağlıyorum uzun etki almamı ,bulantım yoğunken hiçbir şey yiyemiyorum aç kaldıkça daha da artıyor bulantı.prilam alınca ilk gün rahatça yiyip içiyorum ya midem boş kalmadigi için devamında da nispeten rahat geçiriyorum .doktorum her gün de içebilirsin demişti ama ben genelde 2,3 günde 1 içiyorum

Gorunce insan rahat ediyor biraz daha ama güzel haberlerle geleceksiniz eminim. Kahverengi çok kiside duyuyoruz ve birsey çıkmıyor genelde pembe kırmızı riskli maalesef
İşte korkumda bu zaten o kahverengi kırmızıya dönerse iyi olmaz tedbirli olmak lazım herturlu

Benimde bugün kahverengi lekelenmeler başladı 6+5 oldum hafif kramplarim da var ayrıca progestan iğne ve fitil de kullanıyorum ama cok korkuyorum
Çok değilse hafifse endişelenme bende de oldu 4,5 haftada ve 6+5 de de oldu fitil kullanıyorum ona rağmen oldu doktor kırmızı kan şeklinde olmadığı sürece korkmana gerek yok dedi ve vagina girişinde olabiliyomuş o akıyomuş. Kramplarda normaldir büyük ihtimal bende de oldu şuan sadece mide bulantım ve göğüslerde hasasiyetim var kasık da ara sıra cok az sızlama oluyo oda kist cıkmış ondan dolayı demişti dr kötü bişey değil demişti

Bende zaten ayrıca iki tane çikolata kisti var artık fitil takarken de yanma hissediyorum belki tahriş olup kanama da yapmış olabilir emin değilim hiç bir şeyden

Canım inşallah bir sorun olmayacak dualarımız seninle Allah mucizeni kucağına almayı da nasip etsin hep bu duayı edeceğim, tüp bebek sürecinde kanamalı süreçler duymuştum hep çok şükür yine seninki lekelenme bu arada bu fitil de lekelenme yaparmış dediğin gibi okumuştum bunu inşallah yarında güzel haberlerle geleceksindir :)

Allah razı olsun inşallah fitilden kaynaklıdır yada tahriş falandır Rabbim kucagimiza almayı nasip etsin çok zor bir sürec

Banada çok yaradı. Bende ara vererek içeyim en iyisi :) Çok teşekkürler

Bende zaten ayrıca iki tane çikolata kisti var artık fitil takarken de yanma hissediyorum belki tahriş olup kanama da yapmış olabilir emin değilim hiç bir şeyden
Evet belki ondan da olabilir bikac gün takib et bakalım inşaAllah Allahın izniyle bişey olmaz. Benim kist şimdi gebelikte cıkmış olabiliyomuş sıkıntılı bi durum değilmiş cok şükür.

Hem de nasıl.... Gece karnımın gerginliğinden uyandığım oluyor
Çatlayacak gibiyim ben de ya. Zaten gaz sıkıntım var ama bugün extra şiş ve rahatsız hissediyorum. Modum düşüktü tüm gün insan herseyden evham yapmamalı bundan da nefret ettim ben böyle biri değildim

Aynur malikova yı duydum canım koru hastanesinde ama hastanesini değiştirmiş sanırım daha başlamamış göreve onu da çok övüyorlar. İyi bi doktor duyarsan deneyimlersen paylaşabilirsen çok sevinirim

Rahatladim simdi cok sagol. Progestan fitilI doktor mu verdi bu durum icin. Dun biraz yemek yapmakla ugrasmistim ama cok degil. Bu kadar hassas mi oluyor acaba ? ilk hamililegim oldugu icin bilmiyorum
Geçmiş olsun benimde 4 gündür ara ara kahverengi akıntılarım oluyordu bugün dayanamayıp doktoruma gittim usg bakıp her şey normal dedi yinede bi hap verdi olabilecek düşük ihtimaline karşı (5+5 im )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…