Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    53
Benimde aynı ya şimdiden 5 aylık gibi duruyor aşırı şiş
Ya demek ki bu sürecin normali olan şeylerden biri bu da. Bende de var bi arkadaş daha yazdi 3 olduk su an İlk bebeğim olacak Allah nasip ederse. Onun da acemiligi var soruyorum sizlerde de var mı diye varsa genel birsey sorun yok demek ki diyor rahatlıyor insan teşekkür ederim cevap için ben bugün Dr da benim için sakınca görmediğinden yavaş ve kısa bir yürüyüş yapıp geldim. Biraz iyi geldi sanki

Allah razı olsun inşallah fitilden kaynaklıdır yada tahriş falandır Rabbim kucagimiza almayı nasip etsin çok zor bir sürec
Merhaba canım, nasıl oldun? Doktor ne dedi? Benim de 2 gün önce kırmızı renkte kanamam oldu, korktum, doktoruma yazdım, hemen gel bakalım dedi. Sonra ultrasonda kontrol etti, her şey normal çok şükür, kalp atışlarını tekrar dinletti Böyle korkutur ama endişe etmeye gerek yok dedi.

Günde 2 kez progestan fitil kullanıyordum zaten, şimdi de progestan iğne ekledi tedbir amaçlı. Gün aşırı yaptırıyorum.

Umarım hepimiz sorunsuz, sağlıklı ve kolayca geçiririz bu süreci

Burası o yönden iyi benimde ilk gebelik Allah nasip ederse o sebeple aklımdaki soruyu sormuşsun içim rahatladı yalnız değilim diye

Yürüyüş iyi geliyor bende kısa kısa yapıyorum bazen

Bide tek belirtim göğüslerimde ki ağrı ve inanılmaz uykum geliyor

kızlar nasılsınız benim bulantılarım arttı ya dr a sordum prilam dedi banada kullananlar var galiba aramızda

Amin inşallah bendede korkulacak birşey yoktur Allah yardım etsin kalçadan ignelerse beni mahvediyor yürümekte zorluk çekiyorum artık. Randevu saatime var daha gidemedim hala lekelenmeler devam ediyor

Kızlar karnımın alt bölgesinde ve kasıklarımda sızılarım oluyor diye bugün gidip idrar tahlili verdim. Enfeksiyon çıkmadı ama az da olsa kum döküyormuşum. Doktorum bol su iç, peyniri yoğurdu bir süre azalt dedi. Çok önemli bir şey değilmiş bebeğe de şu aşamada bir zararı yokmuş ama en azından bu ağrılar neden diye kendimi yiyordum meğer bundanmış. Sizin de aklınızda olsun diye yazayım dedim.

Amin inşallah bendede korkulacak birşey yoktur Allah yardım etsin kalçadan ignelerse beni mahvediyor yürümekte zorluk çekiyorum artık. Randevu saatime var daha gidemedim hala lekelenmeler devam ediyor
İnşallah iyi haberlerle gelirsin canım Benim iğnem kalçadan yapılıyor ama belki karından yapılan iğneler var ondan verir, ya da hiç vermez.

Haber ver mutlaka doktordan sonra, dua ediyorum senin için Her şey güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…