Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    20
Ben 9.5 la öğrendigim gün leke gördim üç gün az az geldi canım. Ve evet bildigin adet agrııs gibi agrılar oldu hala da var hatta arada geliyor gidiyor. İnşallah vardır

İnsallah sizde de kasık ağrılsrı var mı göğüs ağrısı bende çok var ya. İlk hamileliğimde böyle olmamıştı
Benim göğüs ağrım hiç yok ama dolgunluk var. Kasık ağrısı 3-4 gündür regl ağrısı kadar yoğun olmasa da var ama ara ara girip geçiyor garip bir şekilde benim son birkaç gündür geç saatlerde bulantım oluyor belki psikolojiktir

Arkadaslar benim bat 5. Gunu bugun, aksam bir anda yogun bir kasik agrisi basladi normal mi endise ettim

Kızlar ben bütün gün kan verecek yer aradım ama hepsi kapalıydı artık yarına kaldı. Kasık ağrılarım düne göre azaldı çok şükür lekelenme de devam etmedi. Bu arada göğüslerimin yanları acayip ağrımaya başladı bugün Sizlerde durumlar nasıl?

Benimde göğüslerimin yanları ağrıyor birde sağ yumurtalığım. Çarşamba günü doktor randevum var 4. Haftamdayım kese görünür mü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…