- 8 Temmuz 2021
- 736
- 986
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #4.381
Yok
Beni de 5. Haftalarda iki üç kez titreme üşüme tuttu. Korkmuştum ama. Bir şey çıkmadı. Klima varsa o çarpıyor. Ondan olabilir.Kızlar uykudan üşüyerek uyandım kendimi pikeye sardım yetmedi resmen bir yerden soğuk gelse titredim sıtma mı tuttu beni durup dururken anlamadım korkuyorum gebelikte de iyi değilmiş
Hmm zaten mantıklı olan 2 ye geçmek bence de, benim doktor neden bu kadar ısrarcı 1 de anlamıyorum tamam teşekkür ederim anlatımınız için2 ye devam ediyorum canım
Ben de birkaç gece önce yataktan aniden çıkınca klimalı odada bir anda üşüdüm titreme geldi geri yatağa girip sarındım bir süre sonra geçti.Kızlar uykudan üşüyerek uyandım kendimi pikeye sardım yetmedi resmen bir yerden soğuk gelse titredim sıtma mı tuttu beni durup dururken anlamadım korkuyorum gebelikte de iyi değilmiş
Yok
günaydın canım progestan kullanıyor musun ben bikaç haftadır aynen böyleyim 2 gün önce doktor kontrolüm vardı bebekler de gayet iyi. progestandan benim eğer kullanıyorsan ihtimali değerlendirmeni tavsiye ederim.Kızlar uykudan üşüyerek uyandım kendimi pikeye sardım yetmedi resmen bir yerden soğuk gelse titredim sıtma mı tuttu beni durup dururken anlamadım korkuyorum gebelikte de iyi değilmiş
Ben de bu gece aynı bu şekilde uyandım. Daha önce de 1-2 kere olmuştu ama klima çalışıyor sürekli, ona bağladım. Gebelikte neden iyi değilmiş ki hiç duymamıştım onuKızlar uykudan üşüyerek uyandım kendimi pikeye sardım yetmedi resmen bir yerden soğuk gelse titredim sıtma mı tuttu beni durup dururken anlamadım korkuyorum gebelikte de iyi değilmiş
Merhaba doktor tahmin de bulunmadı mı? Sanki nubu aşağı bakıyor kız gibi ama bilemiyorum :)Günaydın kızlar bugün ultrason kontrolümüz vardı 11+2 deyiz cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı
Neye göre yüzde 80 demiştiDoktorun yüzde 80 kız demesine, chatgptnin tüm olasılıklara göre kız demesine rağmen fetal dna sonucuna göre erkek geliyormuştüm teoriler yalan çıktı bende
Bacaklarının arasında bir çıkıntı gösterdi erkek olabilir dedi ama belki bu çıkıntı ödemdir ondan öyle gözüküyordur kız da olabilir dedi :))Merhaba doktor tahmin de bulunmadı mı? Sanki nubu aşağı bakıyor kız gibi ama bilemiyorum :)
Erkektir o zaman :) Genelde bacak arası tahmini değişmiyor :)Bacaklarının arasında bir çıkıntı gösterdi erkek olabilir dedi ama belki bu çıkıntı ödemdir ondan öyle gözüküyordur kız da olabilir dedi :))
Bunları yazdı bana daSelam kızlar, 12. haftadayım bende. Dr takviye olarak Elenatal2, magneral magnezyum, d vitamini ve demir ilacı olarak gynoferon yazdı. Siz hangi takviyeleri kullanıyorsunuz
Ama nub teorisinde aşağı bakınca kız diyorlar ya aşırı kafam karıştı teori doğruysa acaba kız olabilir mi ki :))Erkektir o zaman :) Genelde bacak arası tahmini değişmiyor :)
Doktor araya bakmış ya ondan erkek olabilir. Ama 11. haftada kızın çıkıntısı olabiliyor mu? :)Ama nub teorisinde aşağı bakınca kız diyorlar ya aşırı kafam karıştı teori doğruysa acaba kız olabilir mi ki :))
Bilemedim şimdiDoktor araya bakmış ya ondan erkek olabilir. Ama 11. haftada kızın çıkıntısı olabiliyor mu? :)
Ne demek umarım gönlünüzdeki olurBilemedim şimdideğerli yorumun için çok teşekkür ederimmm
Ben kullanıyorum ama gebeliğin başından beri kullanıyorum. O mu yaptı ki acaba? Zaten bu kontrolde inşallah 12 haftalık olacağız. Soracağım progestanı bıraksam olur mu diye çünkü çok bıktım gerçekten. Bana ağrı sızı da yapıyor. Akıntısı ayrı dert. Daha önce düşüğüm olduğu için önlem amaçlı en baştan başlamıştık. Azaltarak da olsa hayırlısıyla bırakırım umarım bu yakınlardagünaydın canım progestan kullanıyor musun ben bikaç haftadır aynen böyleyim 2 gün önce doktor kontrolüm vardı bebekler de gayet iyi. progestandan benim eğer kullanıyorsan ihtimali değerlendirmeni tavsiye ederim.
muhtemelen bırakırlar bikaç gün önce randevuda konuştum progestanın nadir yan etkileri arasında yer alıyor ayrıca 12. haftadan sonra progesteron hormonu üretme görevini plesenta ve bebek üstleniyormuş.Ben kullanıyorum ama gebeliğin başından beri kullanıyorum. O mu yaptı ki acaba? Zaten bu kontrolde inşallah 12 haftalık olacağız. Soracağım progestanı bıraksam olur mu diye çünkü çok bıktım gerçekten. Bana ağrı sızı da yapıyor. Akıntısı ayrı dert. Daha önce düşüğüm olduğu için önlem amaçlı en baştan başlamıştık. Azaltarak da olsa hayırlısıyla bırakırım umarım bu yakınlarda
Bende acaba fazla mı gelir diye tereddüt ettim açıkcası. Ama ihtiyacım var sanırım. Bu hafta hep çok yorgun ve uykusuz hissettim.Bunları yazdı bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?