Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    24
Kızlar uykudan üşüyerek uyandım kendimi pikeye sardım yetmedi resmen bir yerden soğuk gelse titredim sıtma mı tuttu beni durup dururken anlamadım korkuyorum gebelikte de iyi değilmiş
Beni de 5. Haftalarda iki üç kez titreme üşüme tuttu. Korkmuştum ama. Bir şey çıkmadı. Klima varsa o çarpıyor. Ondan olabilir.

Kızlar uykudan üşüyerek uyandım kendimi pikeye sardım yetmedi resmen bir yerden soğuk gelse titredim sıtma mı tuttu beni durup dururken anlamadım korkuyorum gebelikte de iyi değilmiş

Yok
Ben de birkaç gece önce yataktan aniden çıkınca klimalı odada bir anda üşüdüm titreme geldi geri yatağa girip sarındım bir süre sonra geçti.

günaydın canım progestan kullanıyor musun ben bikaç haftadır aynen böyleyim 2 gün önce doktor kontrolüm vardı bebekler de gayet iyi. progestandan benim eğer kullanıyorsan ihtimali değerlendirmeni tavsiye ederim.

Ben de bu gece aynı bu şekilde uyandım. Daha önce de 1-2 kere olmuştu ama klima çalışıyor sürekli, ona bağladım. Gebelikte neden iyi değilmiş ki hiç duymamıştım onu

Günaydın kızlar bugün ultrason kontrolümüz vardı 11+2 deyiz cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı

Eklentiler

• IMG_3658.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 83
Selam kızlar, 12. haftadayım bende. Dr takviye olarak Elenatal2, magneral magnezyum, d vitamini ve demir ilacı olarak gynoferon yazdı. Siz hangi takviyeleri kullanıyorsunuz

Merhaba doktor tahmin de bulunmadı mı? Sanki nubu aşağı bakıyor kız gibi ama bilemiyorum :)
Bacaklarının arasında bir çıkıntı gösterdi erkek olabilir dedi ama belki bu çıkıntı ödemdir ondan öyle gözüküyordur kız da olabilir dedi :))

Ben kullanıyorum ama gebeliğin başından beri kullanıyorum. O mu yaptı ki acaba? Zaten bu kontrolde inşallah 12 haftalık olacağız. Soracağım progestanı bıraksam olur mu diye çünkü çok bıktım gerçekten. Bana ağrı sızı da yapıyor. Akıntısı ayrı dert. Daha önce düşüğüm olduğu için önlem amaçlı en baştan başlamıştık. Azaltarak da olsa hayırlısıyla bırakırım umarım bu yakınlarda

muhtemelen bırakırlar bikaç gün önce randevuda konuştum progestanın nadir yan etkileri arasında yer alıyor ayrıca 12. haftadan sonra progesteron hormonu üretme görevini plesenta ve bebek üstleniyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…