Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    26
Eğer gazdan dolayı ise kimyon tüketmeye çalış canım çok iyi geliyor

Ben normalde de yemeklerime hep ekliyorum ama ekstra gazım olduğu zamanlarda yoğurda kimyon koyup yiyorum rahatlatıyor

Gazdan diye düşünüyorum bilmiyorum ki neden. Bugün extra şiş ve sert. Çok rahatsız ediyor hareket ederken sıkıştırıyor batıyor kasıklarım. Başka neden olabilir bilmiyorum. Tuvalete de çıkamadım 2 gündür. Ondan da olabilir ama disardan bakınca hamile olduğum bariz belli olacak sekildeyim şişlikten dolayı

Gazdandır o zaman muhtemelen

Direkt yoğurtla kimyon mu hiç denemedim
Evet direkt yoğurdun içine kimyon atıp yiyorum ekstra gazım olunca çok rahatlıyorum ,normalde de her yemeğe ekliyorum böyle yapmaya başladigimdan beri gaz ağrılarım ciddi şekilde azaldı .bebeği olan bir tanıdığım önermişti bebeğe gaz olmasın diye böyle yapıyorum sen de denesene diye çok memnun kaldım

Deneyeyim teşekkür ederim. Ben bazı şeylere dikkat ediyorum daha yeni yazdım hatta bunları bunları yapıyorum gaz için diye ama nedense bu sefer hiçbiri işe yaramadı. Bi de bunu deneyeyim bakalım

Günaydın kızlar daha çok erken biliyorum ama dün ben iki kere karnımda pıt pıt kalp atışı gibi bişey hissettim 6-7 saniye kadar sürdü acaba bebişin hareketleri mi diye düşündüm
Kabızlık problemi bende de var sabahları aç karna kuru kayısı üstüne su içiyordum yarım saat ya da 1 saat sonra kahvaltı yapıyordum hiç faydası olmuyordu hatta gaz yapıyordu çok fena, iki gündür kahvaltıdan yarım saat sonra kayısı yedim ve o iki günde wc çıkabildim aynı durumu yaşayanlara tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…