- 16 Ekim 2016
- 2.913
- 2.241
- 133
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #4.981
Aminn. Evet çok yorucu maalesef. Ama doğum iznimi mümkün olduğunca doğum sonrasına aktarmak için dayanabildigim kadar çalışacağım. Çünkü herkes aynısını diyor doğumdan sonra esas izin lazım diye. Eşim özel sektör işte biraz sıkıntılar var. İş ariyoruz. Güvenebilsem ücretsiz alırdım ama hersey muallakta şu an. Bakalım Rabbim hayırlısını versin. Zamanı gelince duruma göre bakacağızAynen. Alışmak lazım zaten çocuk doğduktan sonrası daha zor diyorlarHemşire misiniz? Çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun. O nöbetler bilmem neler. Siz izini uzatırsınız. Geçen kan aldırcaktım, kuyrukta kaç kişi var. Kadıncağız için ne zordu, üzüldüm.
Özel sektörün durumu berbat şuanda. Bizim departmanda 2 kişi kaldık. Diğerleri çıkarıldı. Valla eşlerden birinin memur olması çok iyi. Evet zor hamilelik doğumda sizin için ama gelir garanti meslek. Allah hepimize yardım etsin.Aminn. Evet çok yorucu maalesef. Ama doğum iznimi mümkün olduğunca doğum sonrasına aktarmak için dayanabildigim kadar çalışacağım. Çünkü herkes aynısını diyor doğumdan sonra esas izin lazım diye. Eşim özel sektör işte biraz sıkıntılar var. İş ariyoruz. Güvenebilsem ücretsiz alırdım ama hersey muallakta şu an. Bakalım Rabbim hayırlısını versin. Zamanı gelince duruma göre bakacağız
Bende de öyle ama. Eşim seviyor yemeklerimi. Ben evden çalıştığım için malesef genelde bana kalıyor çoğu şey. Ama eşim öyle hizmetçi gibi görmez ama bende yemek ve genel bir toplama yapıyorum zatenValla evlenirken dedim ben. Ev işleri ortaktır, kadının görevi değil. Ben de hem çalışıp hem okuyordum yıllarca. Teorik vardı ama pratik azdı yemekler konusunda haliyle. Beraber kendimizi geliştiririz dedim. Önce yanık olur lapa olur bilmem ne ama sonra elimiz yatar. Ki öyle de oldu yapa yapa alıştım. Ama ben kötü de olsa eşim birsey yaptığında mutlaka olumlu bir yönünü dile getirip onu takdir ediyorum. Çünkü erkekler olumsuz yorum duyunca hemen soğuyor atıyor kenara. Maalesef yetişme tarzından kaynaklı dediğiniz gibi
AminnnÖzel sektörün durumu berbat şuanda. Bizim departmanda 2 kişi kaldık. Diğerleri çıkarıldı. Valla eşlerden birinin memur olması çok iyi. Evet zor hamilelik doğumda sizin için ama gelir garanti meslek. Allah hepimize yardım etsin.
Bizde de kim o an evdeyse izinliyse ağırlıklı olarak onda oluyor zatenBende de öyle ama. Eşim seviyor yemeklerimi. Ben evden çalıştığım için malesef genelde bana kalıyor çoğu şey. Ama eşim öyle hizmetçi gibi görmez ama bende yemek ve genel bir toplama yapıyorum zatenEşim benden iyi süpürüyor bende onu övüyorum
Valla çocukla ilişkisine bakacağım. Bakalım ilgileniyor mu ne yapıyor. O kısım da çok önemli. Eşim ilgili biridir ama hiç mesela karnımı sevip bebeğim nasıl vs demiyorAminnn
Bizde de kim o an evdeyse izinliyse ağırlıklı olarak onda oluyor zatenerkekler pohpohlanarak iş yapabiliyor napalim cogu kadın dayanamıyor müdahale ediyor ee erkekler de zaten yapmamaya bahane arıyor sonra hersey bize kalıyor. Valla ne yapsa kar, soğumadan devam etsinler bebek olunca daha çok ihtiyacımız olacak
Erkeklere sonradan yükleniyormus babalık hissiValla çocukla ilişkisine bakacağım. Bakalım ilgileniyor mu ne yapıyor. O kısım da çok önemli. Eşim ilgili biridir ama hiç mesela karnımı sevip bebeğim nasıl vs demiyorDiyorum anlamadı mı acaba hala
Canım çok geçmiş olsun şimdi daha iyisindir inşallah tansiyonun ne durumda holter taktılar mı benimde küçük tansiyonum direnç gösteriyor ya hep 8 9, bende alfamet kullanıyorum günde iki kereMerhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.Artik prilam fayda etmediği için zofere geçiş yaptık .Geçen hafta tansiyon ilacı başlamıştık ama muhtemelen dozu yeterli gelmedigi için tansiyonum yine aynı seyredince kontrole gittim, giderken hiçbir şikayetim yoktu aslında sadece tansiyonun sorun olacağını bildiğim için gitmiştim ama sıra beklerken başta şeffaf kahverengi lekem geldi ardından kahverengi pıhtılı olarak arttı çok korktum.bu zamana kadar yerleşme kanaması dahi yaşamamıştım birden görünce neye uğradığımı şaşırdım progestan başlandı hemen ki 14. Haftamdayim.niyetim sizleri korkutmak değil ama bazen kontroller sırasında tansiyon bakılmadığını duydum sizleri uyarmak istedim arada kontrol edin tansiyonlarınızı
Teşekkür ederim dün iğneden sonra kanamam durdu çok şükür ama tansiyonum hâlâ dengesiz alfamet günde bir tane alıyordum dün ikiye çıkardılar bariz bir fayda görmedim henüz malesef.benim büyüğü 14/15 civarı oluyor küçüğü 10/11 gibi oluyor genelde .holter takilmadi ben zaten geçen haftaya kadar günde üç defa düzenli ölçüm yapıyordum geçen haftadan beri daha da sık ölcüyorum benim tuttuğum deftere göre bakılıyor şu andaCanım çok geçmiş olsun şimdi daha iyisindir inşallah tansiyonun ne durumda holter taktılar mı benimde küçük tansiyonum direnç gösteriyor ya hep 8 9, bende alfamet kullanıyorum günde iki kere
Çok geçmiş olsun. Benim korkulu ruyam o pembe akıntı. Progestan kullanıyorum aynı sebeple. Benim bi 2-3 hafta oldu sonra geçti. İnşallah sizin de geçer ve tekrar hiç yaşamayızBugün Pembe akıntım oldu doktora gittim kanama alanı görmedi bol su istirahat progesteron dedi.
14+1 gözüküyor bebek, kız dedi. İkinci kızım yükleniyorgerçi 16 olmadan emin olmamak lazım yine de ama.
İnşallahErkeklere sonradan yükleniyormus babalık hissibizim gibi hormonlar olmadığı için gebelikten o his oluşmaması çok normal bazen bazı kadınlar dahi diyor ya bebeğin hareketlerini hissedene kadar hamile olduğuma inanamadım vs. Yani herkesin duygusal durumu aynı olmuyor. Kafana takma hissedecek o da zamanla
Hoşgelsin prensesBugün Pembe akıntım oldu doktora gittim kanama alanı görmedi bol su istirahat progesteron dedi.
14+1 gözüküyor bebek, kız dedi. İkinci kızım yükleniyorgerçi 16 olmadan emin olmamak lazım yine de ama.
Çok geçmiş olsun. Benimde tsh sıkıntı, böyle zor tutuyorum valla. Piskolojimiz bozulmuştu bir ara. Çocuğun zekasına bir şey olcak geri kalcak diye.Teşekkür ederim dün iğneden sonra kanamam durdu çok şükür ama tansiyonum hâlâ dengesiz alfamet günde bir tane alıyordum dün ikiye çıkardılar bariz bir fayda görmedim henüz malesef.benim büyüğü 14/15 civarı oluyor küçüğü 10/11 gibi oluyor genelde .holter takilmadi ben zaten geçen haftaya kadar günde üç defa düzenli ölçüm yapıyordum geçen haftadan beri daha da sık ölcüyorum benim tuttuğum deftere göre bakılıyor şu anda
Hoşgelsin prensesBizim de fetal dna sonucumuz geldi, çok şükür sıkıntı yok, kızım olacakmış:)
Darısı haber bekleyenlere
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Benimde tsh sıkıntı, böyle zor tutuyorum valla. Piskolojimiz bozulmuştu bir ara. Çocuğun zekasına bir şey olcak geri kalcak diye.En güzel şekilde geçirelim inşallah
Yok tahminim var demişti ben de tahmin istemiyorum demiştim. bana kalsa bu hafta da tahmin dese yine yok derdimHoşgelsin prensesSize erkeğe benziyor dememişmiydi? Aklımda öyle kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?