Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Adet sonrası kız oluyor genelde yani yumurtlama adetten sonra oluyor ya yumurtlama günü olursa erkek oluyor
Benim yumurtlama öyle bence. Çünkü ben yumurtalama günü diye girdiğim ilişki de hamile kalamıyordum. Onuda uygulamaya göre yapıyordum. Sonra işte arkadaşım dedi bana yumurtlama günüm adetten sonraki ilk yada 2. gün diye. Bende öyle deneyince hamile kaldım. Zaten benim bebekte o güne uyumlu. Akımtım da o zaman geliyormuş. Ama ben cinsiyet için değil, hamile kalamadığım için denedim

Olabilir benimde geç yumurtluyormusum mesala herkesin farklı oluyor gerce beni. 5 6 aydır düzensizlik vardi ondan sanirim

Ben 2.ci bebek düşünürken o zamanlar bende adet sonrası erkek diye duymuştum adet bittikten sonra ilişki oldu ve 2.kizim olmustu
Yok bence alakası. Belki yüzde 5-10 arası şans artırır. Allah ne nasip ederse o oluyor bence :) Eskiler hiç dikkat etmıyordur bunlara ama hem kızları oluyormuş hem oğulları

kızlar aslında bu bilginin bilimsel bir dayanağı da var. şöyle ki kız için gerekli kromozomlar çok daha uzun yaşıyor yani yumurtlamadan beş gün öncesine kdr ilişkiye girdiğinizde yumurtalama gününe kadar yaşıyor ve döllenme gerçekleşebiliyor. eğer döllenmenin olduğu esnasında ilişki olursa erkek kromozomları daha dayanıksız ama daha hızlı olduğu için erkek önce dölleniyor. yani bunlar yüzde yüz olmasa bile olasılıkları çok yüksek.

Ya maşallah ne güzel Allah hepimize nasip etsin o duyguyu ben şişkoyum ama acaba diyorum arada bir kıpırdama oluyor. Belki psikolojiktir az kaldı ama bu sayfadaki hemen hemen herkes bir kaç haftaya hissetmeye başlar

Maşallah öncelikle avokadoyu nasıl tüketiyorsunuz direk yemek benim damak zevkine pek uymuyor :/

Maşallah öncelikle avokadoyu nasıl tüketiyorsunuz direk yemek benim damak zevkine pek uymuyor :/
Çok teşekkür ediyorum avakado günlük yarım olarak tüketiyorum öncelikle bir bütün çok geliyor. Sade yiyecek isem üzerine zeytinyağı limon döküyorum. Bazen salatamın üçüne küp küp kesip koyuyorum, bazende eziyorum sarımsak tuz limon zeytinyağı ile karıştırıyorum salsa sos gibi oluyor ızgara etin köftenin yanına çok yakıştırıyorum. Kahvaltılık sos olarakta kullanabilirsiniz. Bu son ezme halini ekmeğin üstüne labne sürüp, bu sosu sürerek, üstüne çırpılmış yumurta vs. koyarakta tüketebilirsiniz

Çok teşekkürler canım önerilerin için Deneyeceğim

Ben yumuşak avokado alıp eziyorum içine tuzlu peynir ve zeytinyağı ekleyerek püre olana kadar eziyorum. Sonra ekmeğin üzerine sürüyorum. Böyle yapmadığım zamanlarda bana da tatsız geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…