- 29 Haziran 2024
- 1.795
- 2.391
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #5.061
Benim yumurtlama öyle bence. Çünkü ben yumurtalama günü diye girdiğim ilişki de hamile kalamıyordum. Onuda uygulamaya göre yapıyordum. Sonra işte arkadaşım dedi bana yumurtlama günüm adetten sonraki ilk yada 2. gün diye. Bende öyle deneyince hamile kaldım. Zaten benim bebekte o güne uyumlu. Akımtım da o zaman geliyormuş. Ama ben cinsiyet için değil, hamile kalamadığım için denedimAdet sonrası kız oluyor genelde yani yumurtlama adetten sonra oluyor ya yumurtlama günü olursa erkek oluyor
Olabilir benimde geç yumurtluyormusum mesalaBenim yumurtlama öyle bence. Çünkü ben yumurtalama günü diye girdiğim ilişki de hamile kalamıyordum. Onuda uygulamaya göre yapıyordum. Sonra işte arkadaşım dedi bana yumurtlama günüm adetten sonraki ilk yada 2. gün diye. Bende öyle deneyince hamile kaldım. Zaten benim bebekte o güne uyumlu. Akımtım da o zaman geliyormuş. Ama ben cinsiyet için değil, hamile kalamadığım için denedim
Yok bence alakası. Belki yüzde 5-10 arası şans artırır. Allah ne nasip ederse o oluyor bence :) Eskiler hiç dikkat etmıyordur bunlara ama hem kızları oluyormuş hem oğullarıBen 2.ci bebek düşünürken o zamanlar bende adet sonrası erkek diye duymuştum adet bittikten sonra ilişki oldu ve 2.kizim olmustu
Evet ya demi hemen hemen kesin olmamakla beraber olasılığı yüksek bu bilginin BencedeEvet böyle bende çok arastirmistim bunlari
Kesinlikle ya grubumuzun bir sürü çiçeği var bizede hayırlısı ve sağlıkla beraber cinsiyet eklemek nasip olur inşallahBenden de kız diye geçiyor yaGrupta zaten kız erkekten fazla suan Bu yıl kız yılı diyorlar ama bilmiyorum...
Evet öyle kesinlikle rabbim neyi nasip edecekse o olurYok bence alakası. Belki yüzde 5-10 arası şans artırır. Allah ne nasip ederse o oluyor bence :) Eskiler hiç dikkat etmıyordur bunlara ama hem kızları oluyormuş hem oğulları
Ya maşallah ne güzel14. Haftamdayim ama ultrasona göre nerdeyse 16ben çok zayıf olduğum için erken hissedeceğimi doktorum da ebem de söylemişti.oyle her zaman hissedemiyorum tabiki ama belli zamanlarda hissediyorum önceki gün emin değildim dün net bir şekilde emin oldum hatta eşim yanımdaydı dokununca o da hissetti
Yaaa yakında hissedersin sen de canımYa maşallah ne güzelAllah hepimize nasip etsin o duyguyu ben şişkoyum ama acaba diyorum arada bir kıpırdama oluyor. Belki psikolojiktir az kaldı ama bu sayfadaki hemen hemen herkes bir kaç haftaya hissetmeye başlar
Maşallah öncelikle avokadoyu nasıl tüketiyorsunuz direk yemek benim damak zevkine pek uymuyor :/Günaydınlar, dün detaylı kontrole gittim maşallah bebek 1 hafta öndeymiş ben 14. Haftama giriyorumdoktor yediklerimin çok doğru olduğunu doğrudan bebeğe faydalı kilo aldıran şeyler olduğunu söyledi kendim hiç kilo almadım hala sabit kilodayım. Bende sizle paylaşmak istedim. Genelde yumurta, yoğurt, peynir, ceviz, avakado, muz bunları her gün yemeğe çalıştım kefir çok içtim. Haftada 1-2 balık yedim. Kuru incir birde kabak çekirdeği içi almıştım atıştırma isteğim gelince yoğurdun üstüne koyup yedim yada kuruyemiş gibi. Belki işinize yarar
Çok teşekkür ediyorumMaşallah öncelikle avokadoyu nasıl tüketiyorsunuz direk yemek benim damak zevkine pek uymuyor :/
Çok teşekkürler canım önerilerin için DeneyeceğimÇok teşekkür ediyorumavakado günlük yarım olarak tüketiyorum öncelikle bir bütün çok geliyor. Sade yiyecek isem üzerine zeytinyağı limon döküyorum. Bazen salatamın üçüne küp küp kesip koyuyorum, bazende eziyorum sarımsak tuz limon zeytinyağı ile karıştırıyorum salsa sos gibi oluyor ızgara etin köftenin yanına çok yakıştırıyorum. Kahvaltılık sos olarakta kullanabilirsiniz. Bu son ezme halini ekmeğin üstüne labne sürüp, bu sosu sürerek, üstüne çırpılmış yumurta vs. koyarakta tüketebilirsiniz
Ben yumuşak avokado alıp eziyorum içine tuzlu peynir ve zeytinyağı ekleyerek püre olana kadar eziyorum. Sonra ekmeğin üzerine sürüyorum. Böyle yapmadığım zamanlarda bana da tatsız geliyorMaşallah öncelikle avokadoyu nasıl tüketiyorsunuz direk yemek benim damak zevkine pek uymuyor :/
sağlıkla gelsinSelam kızlar 11+5 olmuşuz. Az önce muayeneden çıktık. Cinsiyet için tahmini olan var mı?
Sağol bebişkommsağlıkla gelsin
Sağlıkla gelsinSelam kızlar 11+5 olmuşuz. Az önce muayeneden çıktık. Cinsiyet için tahmini olan var mı?
Fetal yaptırdığımı biliyor haftaya sonucunu alcam o yüzden söylemek istemedi. Hareketli genelde kızlar hareketlidir ama kız diyemem tahmin yok dediSağlıkla gelsinDr tahminde bulunmadı mı?
Yaptırdın mı Fetal canım, maşallah bu arada miniğineFetal yaptırdığımı biliyor haftaya sonucunu alcam o yüzden söylemek istemedi. Hareketli genelde kızlar hareketlidir ama kız diyemem tahmin yok dedi
Evet evet canım dün yaptırdım. Heyecanla bekliyorum öncelikle sağlıklı olduğunu duymak sonrasında da cinsiyetini duymak için sabırsızlanıyorum.Yaptırdın mı Fetal canım, maşallah bu arada miniğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?