Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    55
Demir eksikliği nedeniyle hamilelik öncesi de bahsettiğiniz şikayetlerim vardı. Durup dururken gelen çarpıntı. Öksürüp ya da uzanıp nabzımın düzelmesini beklerdim. Demir o yüzden aklıma geldi. Oturup kalkarken olan evet bizler için çok normal. Kan hacmimiz artmaya başladı bebeğin de dolaşımının yükü biniyor artık kalbimize. Büyüyorlar

Insallah canim benim hic stres yapma
Medicana beylikduzu guzel arkadasim orada dogum yapmisti

Doktora gitmelisin canim kesinlikle

Hastane uzak evime yarın sabah eşimle birlikte gidicem inşallah bir sıkıntı yoktur daha önce progestan kullanıyordum 2 hafta kadar olmuştu bırakmıştım bakalım tekrar başlatır belki.

Biz ilk kez cinsiyet tahmini isteyeceğiz. Ne olursa olsun sağlıklı sıhhatli olsun inşallah. 32 yaşındayım ve ilk bebeğim o nedenle sağlığı dışında hiçbir isteğim yok inanın

Gerçekten öyle.yani içimizde nasıl bir içgüdü var ki bu kadar zor olsa da yine de istiyoruz.
Anne olduktan sonra bir daha hiç rahat uyuyamıyorsun. Yine de iyi ki varlar

Biz ilk kez cinsiyet tahmini isteyeceğiz. Ne olursa olsun sağlıklı sıhhatli olsun inşallah. 32 yaşındayım ve ilk bebeğim o nedenle sağlığı dışında hiçbir isteğim yok inanın
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz çok iyi anlıyorum, benim de yaş 34 ilk bebegimiz sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize cinsiyet biraz eğlence kısmı alışveriş başlatacak işte başka bi fark yok benim gözümde

Aminn aminn inşallah hepimizin gönlünce olsun her şey. Çok kutsal bir olgu annelik. İsteyen herkese her anıyla tatmayı nasip etsin Allah'ım kimsenin kucağı boş kalmasın...

Gerçekten öyle.yani içimizde nasıl bir içgüdü var ki bu kadar zor olsa da yine de istiyoruz.
Anne olduktan sonra bir daha hiç rahat uyuyamıyorsun. Yine de iyi ki varlar
iyi ki varlar allahım hepımızınkıne uzun sağlıklı ömurler versin seve seve yaşıyoruz hepsını çok şükür bize bu duyguları yaşatan allaha

Kizlar mutfakta is yapmaya kalkiyorum ya 15 dk ayakta is yapsam ayak altlarim acio karnim sertlesio sizinde oylemi
ben hala iş yapmıyorum lekelenmeler vs beni çok korkuttu bir de zaten tüm gün işteyım sonra otobusler yollar derken pertim iyicene çıkıyor

Hastane uzak evime yarın sabah eşimle birlikte gidicem inşallah bir sıkıntı yoktur daha önce progestan kullanıyordum 2 hafta kadar olmuştu bırakmıştım bakalım tekrar başlatır belki.
Evde Progestan varsa tekrar başla o zaman. Yarına kadar biraz idare eder seni

Evet hiç dikilemiyorum hemen ayak altlarım yanıyor belim ağrıyor. Bir de yürüyüş yapmayı çok severdim 3 ay yatınca korkudan şimdi yapıyorum ama hayır belli bir süre yürüyünce ayaklarım gitmiyor. Hemen oturmak istiyorum. Daha kaçıncı aydayım ileride ne olacak bilmiyorum normalde kilom iyidi ama bu sürede 5 -6 kilo aldım acaba ağırlık hamlıktan mı ayaklarımız mı tartmıyor bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…