Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    55
yani örnek veriyorum maaşım şuan 60.000 TL ise doğum iznine ayrıldığım sürede 20.000 TL mi alacağım? peki ilave doğum parası diye bir şey duyuyorum o nedir acaba.
Evet öyle düşünebilirsiniz. 5000 Tl lik tek seferlik verilen ücretten mi bahsediyorsunuz yoksa intagram aldığı parayı toplu olarak yazıp rapor parasının doğum parası olarak lanse edilmesinden mi acaba ?

Evet öyle düşünebilirsiniz. 5000 Tl lik tek seferlik verilen ücretten mi bahsediyorsunuz yoksa intagram aldığı parayı toplu olarak yazıp rapor parasının doğum parası olarak lanse edilmesinden mi acaba ?
şuan dank etti rapor parasını doğum parası olarak lanse edenlerden bahsediyormuşum ben de şimdi farkına vardım

cok kotu degil mi bide bulanti yer mekan dinlemiyor cantamda hep buzdolabi poseti var
ay benimde buzdolabı poşeti ile geziyorum

12 haftadayım geçmedi bulantılarım arada da kusma var tabi
fetal dna sonucumu bekliyorum, bu hafta sonuna doğru gelecek sanırım, aşırı heyecandan duramıyorum sağlıklı gelsinde cinsiyet suan umrumda değil

başınız sagolsun. allahım bu bebeğinizi hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsın

Insallah hayirli sonuclar ile kac gine cikiyor sonucu fetal dna hangi firmaya yaptiridn

kıyamam çok üzüldüm allah yardımcımız olsun calısıp otobuslerle gidip gelmek cok zor yaşayan bilir allah hepımızın yardımcısı olsun

Kızlar elinizi böyle karnınızın alt kısmına koyduğunuzda yuvarlak bir sertlik hissediyor musunuz? Benim dün sağ taraf bugün ara ara sol taraf öyle Bebiş mi yoksa gaz mı acaba?

Merhaba , ikinci gebelikte bebek hareketleri ne zaman hissediliyor acaba, ilk gebeligimde 17+5 de hissetmistim simdi 15. Hafta icindeyim bir seyler hissediyorum ama emin degilim

Selam ben adet tarihime göre 15+5 haftalık oldum ama bebeğim 5 gün gerideydi en son. Dün başlayan kahve kırmızı karışık bir kanamam oldu ara ara devam ediyor doktora yarın gidicem ama çok endişelendim böyle bir durum yaşayan oldu mu?

Evet cnm ben yasiyorym geride gelmekle alaksi yok
KAnama alani olabilir doktorun detayli bakar
lutfen endiselenme dinlen uzam

Çok güzel moral verdiniz teşekkür ederim.15 haftalık bebeğim bir öncekini kaybettim malesef o nedenle sanırım daha hassasım.
Belki de uyuyor dinliyordur
başınız sagolsun sizin de. allaha emanetler. ben bir çok arkadaşımdan çok ileri aylarda bile bir gün iki gün boyunca hiç hareket hıssedemediği hıkayeleri dinliyorum. yanı bunları ilerki aylarda da yaşayacağız daha çok panikler olacağız:) zaten annelik böyle bir şey heralde bu evhamlar hiç bitmeyecek

kanama ne kdr oldu tekrar etti mi? ben de yaşadım ara ara yaşıyorum. görünen hiçbir problem yok. kan sulandırıcı kullanıyorum o sebep olabılır dedi doktorum siz dekullanıyor musunuz? bir de gün içindeki koşuşturmalar, stresler de kasılma yapıor olabılırmış. bol bol su içeceğiz kendimizi olabildiğince yavaşlatacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…