Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    57
Bana direkt birak dedi Bi de ama ben de doz azaltarak keseceğim. Sonuçta sizlere bunu diyen de Dr yani kafadan yapmamış oluyorum sanırım birden kesmeye korktum açıkçası
birden kesmeye bende korkardım anlıyorum bakalım bu hafta 1 akşam deneyip snra bırakalım bir daha hiç lekede gelmez inş

Kızlar folik asit takviyeleriniz kacinci ayda değişti ben 11+5 te kontrole gittim doktor artık 16. Haftaya kadar gelmene gerek yok dedi hatta 17. Haftada gelsen olur dedi o zamana kadar folik asit kullanımı sorun olur mu acaba ki ben gebelikten hemen hemen 9 ay önce başladım folik aside

merhaba,

bende orzax ocean mummy kullanıyorum, gebelikten önce de gebeliğimde de buna devam etmemi istedi.
şuan 12+3 deyim, evam ediyorum. Tüm takviyeler bu mummy de olduğu için extra bi takviye vermedi ama demir ilacına başladım bu hafta.
bide bulantım için prilam kullanmaya devam ediyorum.

Ben vitamin olarak ocean mummy kullanıyordum fakat kokusundan ötürü ve zor içiminden dolayı çok zorlanıyordum doktoruma söyledim ımom diye bir şey vardı koku bunda da var ama içimi kolay
bu arada mummy bende de 2 haftadır mide bulantısı yapıyor
gerçi su bile içsem mide bulantım devam ediyor ya.

İçinde hediye olarak geliyor ama bana çok ince geldi bilemedim almalı mıyım başka diye
gelen tatmin ediyorsa okey ama bence birazcık yumuşak olsun ilk zamanlar hassas oldukları için bilemedim

ben bakıcam yataşa da o boyuttaki yatakları görmem lazım , bu hafta gidip bi bakarım ona göre karar vereceğim

kızlar bi sorum var sizce almalı myım? kullanışlı mı yada ne kadar kullanılır bilemiyorum. ( Yataş Juno yatak)
yorum yapar mısınız alan var mı yada kullanan

16. Haftam doldu iyi haber bende yemek sonrası (çok hatta normal miktarda yiyince) olan bulantı ve daha ziyade muzdarip olduğum gün boyu süren aşırı iştahsızlık (önceki gebeliğimden yemezsem ne hale düşeceğini bildiğim için kendimi zorluyordum) geçti sayılır. İlk kızımda olduğu gibi ikinci kızımda da 16. Haftada büyük ölçüde normale döndüm. Hala canım tatlı istemiyor ama ilk kızımda da böyle gidip özellikle gebeliğin sonlarında çılgınlar gibi tatlı yemek istemiştim o yüzden kilo ve tatlı açısından daha kontrollü gitmeyi umuyorum.
Dayanın 16da tünelin ucundaki ışık gelebilir

Merhaba, yumurtlamadan 8 gün sonra yaptırdım sizce progestron ve diğer değerlerim nasıl hamile kalma şansım var mı, anlayan varsa yorumlayabilir mi

Eklentiler

• 1000085187.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 13
birden kesmeye bende korkardım anlıyorum bakalım bu hafta 1 akşam deneyip snra bırakalım bir daha hiç lekede gelmez inş
İnşallah ya. Ben 14+6 ya kadar çift devam edip öyle doz düşeceğim galiba. 14 hafta bitince dediği için emin olamadım garanti olsun diye. Gerçi 15+0 a denk geliyor kontrolüm yine konusurum

kızlar bi sorum var sizce almalı myım? kullanışlı mı yada ne kadar kullanılır bilemiyorum. ( Yataş Juno yatak)
Eki Görüntüle 3633120
Benim baktığım kadarıyla da böyle şeyleri gereksiz bulmuşlar. Hatta çok bilindik marka olmayan reflu yatağı gelmiş birine hediye. O kadar memnun kalmış ki onu öneriyordu. Şu kenarları simit gibi çevrili olan en basit tiplerden hani

Çok merak ediyorum tahminde bulunsa da olur en son kafasını zor gördü doktor 12 de top şekli almış
Yaa kız mı acaba utangaç mi çıktı benimki de 12 de kız 13 te erkek çıktı tahmini, 13 te artık kesin dedi ama bekliyorum 15 te kontrolde ne olacak cinsiyet belirten alışverişleri biraz bekletmek gerekiyor nolur nolmaz

Eki Görüntüle 3633120
Benim kuzen 3 kilogram doğan bebeğine 3.5 4 aya kadar kullanabilmiş, sana veririm dedi sağ olsun :) çok tatlı duruyor ama bebek büyükse çok uzun süreli kullanımı yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…