Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Evet erkeğin sipermlerini x Y diye aşılıyorlarmış. Ama çok yasal olmasa da yapan varmış. Kıbrısta serbest
Evet bide yumurta bankası var ama dinen caiz değilmiş. Halam da yumurtası çıkmıyor diyo çocuğu olmuyor Kıbrıs'a gitmesini soyleyenler oldu ama caiz değil diye istemiyor

Asaf bencede guzrl
Evet bende çok beğenmiştim ama ikna edemiyorum ilk oğlumun ismi de Muhammet Bilal okundu kulağına onu bile tek isim yazdirmis tek isimden yana yani bı de gebeliğimi ilk ogrendigimde anlaşma yapmıştık kız olursa ben erkek olursa o koyucakti kavga da etmek istemiyorum huseyinden kötü isimlerde var sonuçta

Ya bir de ben 11. haftada doktora gittim. Tam kapıya girmeden kız çocuğu bana dokundu Ogün kıza benziyor demişti doktorum. Rüyamda kzı bebek kız çocuk görüyorum. Büyümüş halini bile gördüm.
Cinsiyet belli mi peki ben rüyaların doğru çıktığına inanıyorum artık

Saglikla olsunda bosver
Huseyin de iyi gercekten bak
Ben eski isimleri cok severim
Mesala zeynep
Ayse

Ayy bu erkeklere ne oluyorsa çok sinir oluyorum bebeğin ismine bu kadar karışan erkeklere. Tüm kahırları anne çekiyor ismi koymak annenin hakkıdır babalar sadece fikir sunabilir bence
o kadar haklısın ki ilkini de ben koyamadim ilk oglum Bilal ismi bunu da illa babamın adını koymak istiyorum diyo bütün kardeşleri koydu zaten biz koymasakda olurdu bence gel de anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…