- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #7.721
Daha konuyu dogru anlamamissinGerçekten tehlikelisiniz nasıl da bir anda böyle düşünceli oldunuz az önce dalga geçiyordunuz tiye alıyordunuz ne oldu şimdi mi aklınıza geldi gebe olduğumuz hassas dönemden geçtiğimiz konunun başından beri savunduğum şeyi de buydu zaten cici kızlar
Evet canım erkekmiş bizimki ama hala kıza döner mi diye düşünmüyor değilim çünkü sanki erken öğrendik gibi 13 haftalıktı çok küçük değil mi bilemedimOoo , minik erko geliyorSiz uzundunuz bir de boylu poslu olur he Allah bağışlasın canım
Bana turnusol denildi degerlendirilmeye alinsin lutfen@Mune eğer konuyla ilgili bir sorun varsa herhangi bir kural ihlali varsa yardımcımolur musunuz ?
Öncelikle hepinizden özür dilerim, başta dediğim gibi çok konuşanın çok yanlışı olurmuş, yanlışım olduysa kusura bakmayın,Korktum bir anda yok avakado iyi değilmiş yok bu böyleymiş diye yazıyorum ya sürekli,
Çok konuşanın çok yanlışı olurmuş, insan bilemiyor ki kimin neyden etkileneceğini, hepimiz de hamileyiz, hem hormonlar, hem yaşadığımız sıkıntılar, belki hastalıklar..
Hepsi üst üste geliyor.
bazen de ben kendi adıma söylüyorum, çok düşünemiyorum. Bir şey araştırıp mesela bir meyve sebze, hareket ya da başka bir şey de olsa onun en ufak bir sıkıntısı olduğunu görünce korkup burada da paylaşıp, o bilgiden yararlanılsın istiyorum.
Ama bazen gerek üslup gerekse karşı tarafın yaşamış oldukları, evham yaptırıp onu korkutabilir, o yüzden de bunları okuyup telaş yapan da haklı.
Herkesin bir sıkıntısı, bir hastalığı var. Kimse kimseyle denk değil ki, bazısı mecburdur onu kullanmaya, onu kullanana kullanma zararlı desen olmaz zaten.
Çünkü kimse kendi isteği ile zevk olsun diye bir şeyler yapmıyor, nasıl iyi oluruz? Nasıl sağlıklı oluruz?
Herkes bunun derdinde.
Aslında kimse kimsenin de kötülüğünü istemiyordur, niyet önemli biraz da, Allah niyetlerimizi hayırlı ve doğru kılsın inşallah.
Tamam ama bu onun doğrusu ona göre doğru olan bu. O konuda da tepki göstermiştiniz. Banada her görüş uymuyor ama inanın tek tek tepki göstermeye üşenirim. Birbirimizin doğrularına ne olursa olsun saygı göstermeliyiz.Ek olarak genel baskasi da yaparsa diye ilaclar dedim
Ki tek prilamda bu yapilmadi daha oncede baska bir arkadasim antibiyotik icin demisti
Tepki ilaclarTamam ama bu onun doğrusu ona göre doğru olan bu. O konuda da tepki göstermiştiniz. Banada her görüş uymuyor ama inanın tek tek tepki göstermeye üşenirim. Birbirimizin doğrularına ne olursa olsun saygı göstermeliyiz.
He ama dersin ki prilam yerine sunu denesene daha dogal yolla dersen saygi duyarimTepki ilaclar
Mecburiyetler
Bazen bazi konularda hasssas olmaliyiz
Hamileyiz
Sen bana enfeksiyonum var dedin
Bende ilac al dedim
Donupte ilac alma zararli etki eder diye dusunuyorum diye dememeliyim
Bu mecburiyet ve hassasiyet gedektiren bir konu
Ben kimsenin meyve sebze yeme demesine laf etmedim
O secenek
Ama ilac icmek mecburiyettir
Benim migrenim var minoset iciyorum
Bunu ben icmedim dersen ben ay cocuguma.kotuluk ettim der kafama takarim gunlerce
İşte kafanıza takmamalısınız. Burada 35-40 kişiyiz yanlış hatırlamıyorsam her söyleneni kafamıza takacaksak ben şahsen uzak dururdum bu kadar etkileneceksem. Doktor değiliz bilir kişi değiliz belirtilen bir görüş bu kadar etkili olmamalı üzerinizdeTepki ilaclar
Mecburiyetler
Bazen bazi konularda hasssas olmaliyiz
Hamileyiz
Sen bana enfeksiyonum var dedin
Bende ilac al dedim
Donupte ilac alma zararli etki eder diye dusunuyorum diye dememeliyim
Bu mecburiyet ve hassasiyet gedektiren bir konu
Ben kimsenin meyve sebze yeme demesine laf etmedim
O secenek
Ama ilac icmek mecburiyettir
Benim migrenim var minoset iciyorum
Bunu ben icmedim dersen ben ay cocuguma.kotuluk ettim der kafama takarim gunlerce
Kaos grubuAy ben neden buraya her girişimde bir kaosla karşılaşıyorum
Oluyor ve bu konuda hassasiyet istemek kadar insancil bisey yok kiİşte kafanıza takmamalısınız. Burada 35-40 kişiyiz yanlış hatırlamıyorsam her söyleneni kafamıza takacaksak ben şahsen uzak dururdum bu kadar etkileneceksem. Doktor değiliz bilir kişi değiliz belirtilen bir görüş bu kadar etkili olmamalı üzerinizde
Bende sizinki erkoEvet canım erkekmiş bizimki ama hala kıza döner mi diye düşünmüyor değilim çünkü sanki erken öğrendik gibi 13 haftalıktı çok küçük değil mi bilemedim
Peki sizin fikriniz saygı duyuyorum. Sadece bu grupta çıkan gerginlikten ben ve bence birçok kişi artık sıkıldı. O yüzden biraz daha birbirimize karşı tahammül gösterebiliriz diye düşündüğümden böyle bir yorum yapma gereği duydumOluyor ve bu konuda hassasiyet istemek kadar insancil bisey yok ki
Diger arkadaslarimda ayni fikirdeler
Cok mu zor buna hassasiyet.gostermek
Ay cidden. ŞaşırıyorumKaos grubu
Eskiden 3 derdim ama şuan ikinci çocuk bile gözümde büyüyor gibiBende sizinki erkoPipi vardı çünkü ❤ Kaç çocuk düşünüyorsunuz ?
Gerginlik nedeni pldugumu dusunmuyorumPeki sizin fikriniz saygı duyuyorum. Sadece bu grupta çıkan gerginlikten ben ve bence birçok kişi artık sıkıldı. O yüzden biraz daha birbirimize karşı tahammül gösterebiliriz diye düşündüğümden böyle bir yorum yapma gereği duydum
2 yenurEskiden 3 derdim ama şuan ikinci çocuk bile gözümde büyüyor gibi
Aşılama diyorlar, cinsiyet seçimiİkincinin kız olacağından emin olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?