Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Bana da turnusol.denildi

Ablamın yeni doğanlarını almayı düşünen benin ortama girişi

Az önce bahsettiğim şey buydu kimse konunun nereden fırladığını bile bilmiyor, ama bir kaç kişi görüşünü belirttiği için kendisini hedef zannediyor.
Burada görüş belirten de hassas, görüşü okuyanlar da hassas.
Ortada bir mevzu olduğundan değil de hassas olduğumuzdan dolayı böyle bir durumun içine düştük.

Biz aslında şu an çok küçük bir mesele üzerinden tartışıyoruz, geçenlerde tetanoz aşısı için fikir belirten bir anneye, o kadar zorbalık yapmışlar ki sırf istemiyor diye,
"Yok biz bebeğe acıyoruz, cahiller de anne oluyor." Falan
Biz daha bunları bile yaşamadık bu kaos hepimize fazla

Bende şimdiden ozel okula yazdirip yer ayirtacagimdermişim

Ben annenin gördüğü rüyaya inanıyorum ya iki kere kız bebek emzirdiğimi gördüm rüyamda öğrenmeden önce ve kızım oluyor gerçekten

Ben annenin gördüğü rüyaya inanıyorum ya iki kere kız bebek emzirdiğimi gördüm rüyamda öğrenmeden önce ve kızım oluyor gerçekten
Bende bir ara çok garip bir rüya görmüştüm. Anlatmak isterdim ama çok uzun özetle gönlümden geçen hep kızdı ama hissettiğim hep erkekti rüyamda da bana 2 tane bebek sunuyorlardi biri kız biri erkek ama kız çocuk erken doğum ve sağlıksız di ama çok güzeldi. Diğer yandan da erkek bebek çok sağlıklı ve çok haylazdi yeni doğmasına rağmen(ilgincc)Ben gönlüm kızda olmasına rağmen bana erkeği almalısın diye baskı kuruyorlardi. Geçen günde bebeğimin erkek olduğunu öğrendim

Bende cinsiyeti öğreneceğim gün rüyamda doktor bir ultrason kağıdı verip kızın olacak demişti sonra uyanmıştım benim bütün belirtilerim erkekti doktorda erkek tahmininde bulundu hem de üç kere chatpt %80 erkek demişti ama sonuç kız bebeğim olacak inşallah

Yaa ben çok etkileniyorum böyle rüyalardan sağlıkla gelsin küçük prens

Ya bir de ben 11. haftada doktora gittim. Tam kapıya girmeden kız çocuğu bana dokundu Ogün kıza benziyor demişti doktorum. Rüyamda kzı bebek kız çocuk görüyorum. Büyümüş halini bile gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…