Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Ben de öyle başkası yapınca ve mutfakta yemeyince daha rahatım
Aynı bende öyleydim cok fena bişey mutfağımı sevmiyorum resmen kokularda rahatsız ediyodu kaynanam yapıp getiriyodu. Şimdi herkes tatile gitti iş bana düştü ama Allahtan mide bulantım baya azaldı gecti sayılır

Evet benim de öyle bir arkadaşım var gerçekten söylemeye çekiniyorum.
Bilmiyorum sizde nasıl bi durum ama bizdeki çok farklı bi durumdu onlarında 8 senedir yoktu ve kardeşi ondan önce hamile kaldı diye kaynanamgile nasıl söylicem diye bana anlatıyodu ve doktor kist gördü diye anlatıyodu ameliyat olmak istemiyorum diyodu bende o sürede daha transfer olmamıştım sonucta negativ veya positiv bi sonuc almamıştım ama o arada o hamile olduğunu öğrenmiş ve hic bişey söylememesi olmadı sonucta o an söyleseydi beni bu kadar üzmezdi sonucta o aralar bişeyler paylaşıyoduk sizde iyi düşünün aranız nasıl bilmiyorum sonra cok kırıcı olabiliyor o günden beri ondan soğudum ve hic samimi gelmiyor artık bana. Aslında bizim de tüp bebeklik işimiz yoktu ben vajinusmusdum cocuk olmazdı mecbur tüp bebek yaptırdım ama vajinusmusu yenince anında hamile kaldım hamile kalma sorunum yoktu nedense tüp bebeği yurt dışında beceremiyolar tr de ilk seferde tutmuştu ama ilermedi malesef tr gidip gelmesi zor oluyodu. Neyseki böyle nasip olacakmış çok şükür Allahıma

Harika maşallah hayırlı olsun.
Çok şanslısınız hayalimdi deniz kenarında gün batımında öğrenmek ama malesef yurt dışında cok zor hava bi günü bi gününe tutmuyor deniz desen zaten yok hava güzel olunca göl gibi her yerlere insanlar akın ediyor bende bahcemde yapmıştım sinirlenip üc dört gün havalar öyle güzeldi ki bizim yapacağımız günler de hava bozmuştu karanlık ruhsuz memleket yurt dışında her yer.

Çok iyi yapmışsınız taktir ettim, daha sonra istenmedik yere gidiyor ve bizde öyle oldu haliyle soğudum ondan cünkü beni kandırmış olarak görüyorum yok kaynanama nasıl söylicem yok kist cıktı bilmem ne bende salak gibi iş arkadaşlarıma sorim kisti olanlar vardı diye sorup ona haber vermiştim meğerse hamile olduğunu öğrenmiş söylemiyo ama ben o ara transfer icin hazırlanıyorum o biliyodu ben niye enayi gibi anlatıyorumda o anlatmıyo sonucta oda 8 sene bekledi kardeşi ondan önce anne oldu onunla ayni şeyleri yaşıyoduk herkes soruyodu söyleseydi bu kadar icime oturmicaktı o yüzden siz cok iyi yapmışsınız.

PEki 3.cinsiyetimi farkli ondan olabilirmi
1.erkekti 2.ci kızdı 3.cü yani bu da erkek normalde artık bu haftalarda hissetmeye başlardım ama bunda hala hissedemedim biraz kilolu hamile kaldım 72.5 kilom ondandır diye düşünüyorum göbek bölgem yağlı bayağı siz zayıfsın sanırım

Evet ben zayifim
Sizde hissedeceksiniz
Tecrubeli annesiniz siz soru sorayim size
Ilerleyen aylarda el ayak cikiyorya tekmelerde can acitiyormu bu tekmeler

Çok güzel bir anı olmuş ya köpüşünüzle beraber sahillerde koşturduğu günleri de görürsün inşallah oğluşunuzun hayırlı olsun sağlıkla gelsin

Evet ben zayifim
Sizde hissedeceksiniz
Tecrubeli annesiniz siz soru sorayim size
Ilerleyen aylarda el ayak cikiyorya tekmelerde can acitiyormu bu tekmeler
Çok hafif sert geliyor size ama acı değil de mutluluk oluyor valla :))) ne kadar sağlıklı ve güçlü olduğunu düşünüyorsunuz o an sadece :)

O bana söylemese ben kırılmazdim acikcasi.nazardan da korkkarim ben.arkadasiminda 10 yıldır olmuyor kaç kere tüp bebek yaptırdı.isin ilginç yanı ne esinde ne de kendisinde bir problem var doktorlar tanı da koyamadı. Bir kaç kez hamile kaldı ama hep kaybetti.kiz en sonunda ameliyat masalarında kalcam diye tedaviyi de bıraktı.
Biz denk gelemedik uzun suredir.sadece bunun içinde aramak istemedim.

Çok hafif sert geliyor size ama acı değil de mutluluk oluyor valla :))) ne kadar sağlıklı ve güçlü olduğunu düşünüyorsunuz o an sadece :)
Bu arada bebek geliştikçe vurunca can acıtabiliyormuş bir kadın bana öyle demişti ama tabii deneyimlemedim, tatlı geleceğini düşünmüştüm. Bence de mutlu eder
Bebek biraz daha büyüyüp karnın dışına çıkınca
Karnını eşinin sırtına yasla eşine de tekme atsın
Ben denedim ben vurdum zannedip uykudan uyanmıştı, demişti.
BAna çok mantıklı geldi nedrn bütün acıyı biz hissediyoruz ki onu da tekmelesin demiştim içimden

Arkadaşınızın ki başka bi durummuş üzüldüm Rabbim gönlündekini kolaylaştırsın dediğim gibi bizim aramızdaki farklıydı bana dert yanarken saklaması hoş değildi beni aptal yerine koydu benim nazarım değcek diye düşündüyse söyledikten sonrada değerdi gayette göz önünde nazar her türlü değerdi zaten bende nazardan korkarım ve başıma nazardan çok şeyler geliyorda zaten o yüzden herşeyimi gizli yaşamaya kararı aldım. Bayadır denk gelmediydeniz söylemek icin bende aramazdım ama her gün görüşüp dertleşip sonrada söylemeseydiniz olmazdı.

merhaba bende sizinle aynı kiloda hamile kaldım boyumda 1.60 ondan bende hissetmiyorum. Nerede duruyor bulamıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…