Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Ahahahah
Balik geziyor sanki karninda
Saat farketmiyor cnmkeyfi ne zaman isterse
Hani bazen çok heyecanlanırız da içimiz açılır ya onun gibi bi şey hissediyorum karnımda ama balık gibi değil sanırım tam açıklayamıyorum da benimki hareketlenmeden tekmelese çok güzel olcak anca o zaman net anlarım sanırım

Balik yada gaz hareketi bendeki
Ve sert olan bolgemden nerede oldugunu rahatlikla anliyorum cnm.ben

Ahahahah
Balik geziyor sanki karninda
Saat farketmiyor cnmkeyfi ne zaman isterse
Allahım yakın zamanda şu balıkları hissedelim inşallah

Günaydın kızlar
Ben de sonunda kendime bir doktor buldum evime döndüm. Doktor bazı tahliller istedi. Sağlık ocağında yapılmayanları devlette yaptırmaya gittim bugün. Hiç inanamayacağım bir şekilde çok güler yüzlü ilgili bir doktora denk geldim. Annem de ona git o zaman diyor ama çok çekingenim bu konuda. Mesela normal doğum için çok katılar diye biliyorum. Benim ilki sezaryen. Tutup da beni 2. İçin normale almaya kalkmazlar herhalde. İstemiyorum çünkü.
Bilgisi olan var mı?

Doktordan doktora değişiyor sorsaydın cevaplardı. Ben kontrole gittiğimde birisi sordu ilki sezeryan ikinciyi normal yapabilir miyim diye doktor da ben ssvd yapmıyorum dedi sanırım her doktor da yapmıyor

Hanımlar neden normal doğum istemiyosunuz ben bilemiyorum korkuyorum tabi ki de ama herkes vaginal doğum daha iyi diyor mesela kaynanam normal doğum daha iyi diyip duruyor ben hic bişey demiyorum hangisi olur bilemicem duruma bağlı sanırım ama sezeryanda kötü ağrılı sonrasında diyolar nasıl olcak bilmiyorum Allahım hepimize yardım etsin kolayca gelsinler inşaAllah

hayırlı olsun bende yarın öğreneceğim çokkkk heyecanlıyım ya fikrinize bayıldımmmm

Evet kötü olmus insan sevdiği kişilere daha çok kırılıyor. Heleki hamileyiz daha da duygusaliz şu an

Ben sezeryan oldum çok zorlandım.sakin kendinizi sartlamayin normal doğumu tercih edin deneyin zaten .olmuyorsa yapacak bir şey yok zaten sezeryan olursunuz.
Ben 40. Haftaya kadar bekledim bebekte iriydi daha fazla beklemeye cesaret edemedim. Doktor da zaten sezeryan eğilimi varsa sizi direkt sezeryana alıyor.
Şuan ikinciye hamileyim kara kara sezeryani düşünüyorum çok da korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan normal doğum yapan doktor da çok az zaten riskli imis.
Ama ilkini normal yapsaydım ikinci doğumum daha da kolay geçecekti büyük ihtimalle.

Çok teşekkür ederim. Sağlık olsun da her şey yerine konulur. Umarım daha nice kutlamaları yavrunuzla dilediğiniz gibi deniz kenarında kutlarsınız sağlığımız ve yaşayacağımız günler olsun da

Ben direk sezeryan düşünüyorum. Diğer türlü bana zor geliyor gerçekten. Çok büyük fark ne acaba ikisi arasında?

Ben pes ediyorum artık doktorun kendisi yokmuş öğrenciler varmış. Hiç bir şeyden anlamıyorlar. Bırak cinsiyeti ultrason kullanımını ben anlatıyordum sinirden
Nasıl yani randevu alıp gittiniz ve doktor yok muymuş? Allah'ım yarabbim ya neyse kınamıycamm benim de kontrol yakın

Nasıl yani randevu alıp gittiniz ve doktor yok muymuş? Allah'ım yarabbim ya neyse kınamıycamm benim de kontrol yakın
4 tane öğrenciyi bırakmışlar odaya hiç birinin bilgisi tam değil. 16+5 teki bacağı açık çocuğun cinsiyetini soruyorum ay bilemedim bir dahaki gelişinizde bakalım diyor doğup bacağını açığ al gör demesi lazım sanırım çocuğun

Yaa keşke fotoğraf alsaydınız barii hemen birilerine gösterir öğrenirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…