- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #8.061
Hani bazen çok heyecanlanırız da içimiz açılır ya onun gibi bi şey hissediyorum karnımda ama balık gibi değil sanırım tam açıklayamıyorum daAhahahah
Balik geziyor sanki karninda
Saat farketmiyor cnmkeyfi ne zaman isterse
Balik yada gaz hareketi bendekiHani bazen çok heyecanlanırız da içimiz açılır ya onun gibi bi şey hissediyorum karnımda ama balık gibi değil sanırım tam açıklayamıyorum dabenimki hareketlenmeden tekmelese çok güzel olcak anca o zaman net anlarım sanırım
Hani bazen çok heyecanlanırız da içimiz açılır ya onun gibi bi şey hissediyorum karnımda ama balık gibi değil sanırım tam açıklayamıyorum dabenimki hareketlenmeden tekmelese çok güzel olcak anca o zaman net anlarım sanırım
Allahım yakın zamanda şu balıkları hissedelim inşallahAhahahah
Balik geziyor sanki karninda
Saat farketmiyor cnmkeyfi ne zaman isterse
Onumuzdeki sene insallah o baliklari denize aticaz gercek.baliklarla tanissinlarAllahım yakın zamanda şu balıkları hissedelim inşallah
İnşallah ben de anlarımBalik yada gaz hareketi bendeki
Ve sert olan bolgemden nerede oldugunu rahatlikla anliyorum cnm.ben
Amiiiin aminnAllahım yakın zamanda şu balıkları hissedelim inşallah
Aminnn küçük balıklarımızı sağlıkla alıp kucağımıza sonra denizlere götürürüz inşallahOnumuzdeki sene insallah o baliklari denize aticaz gercek.baliklarla tanissinlar
Doktordan doktora değişiyor sorsaydın cevaplardı. Ben kontrole gittiğimde birisi sordu ilki sezeryan ikinciyi normal yapabilir miyim diye doktor da ben ssvd yapmıyorum dedi sanırım her doktor da yapmıyorGünaydın kızlar
Ben de sonunda kendime bir doktor buldumevime döndüm. Doktor bazı tahliller istedi. Sağlık ocağında yapılmayanları devlette yaptırmaya gittim bugün. Hiç inanamayacağım bir şekilde çok güler yüzlü ilgili bir doktora denk geldim. Annem de ona git o zaman diyor ama çok çekingenim bu konuda. Mesela normal doğum için çok katılar diye biliyorum. Benim ilki sezaryen. Tutup da beni 2. İçin normale almaya kalkmazlar herhalde. İstemiyorum çünkü.
Bilgisi olan var mı?
hayırlı olsun bende yarın öğreneceğim çokkkk heyecanlıyım yaMerhaba,
Biz bugün ikili tarama test sonucumuzu ve cinsiyeti ( kağıda yazmıştı dr) öğrendik. Bebeğimizin sağlık durumu da iyiymişBekleyen tüm annelerin güzel haberler almasını diliyorum. Cinsiyeti de köpeğimizle öğrendik Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin. Hamilelik zor ama çok güzel bir yolculukmuş. Bu yolda sizlerle de bir çok şeyi danışıp, öğrendiğim için bu güzel anımı paylaşmak istedim
Evet kötü olmus insan sevdiği kişilere daha çok kırılıyor. Heleki hamileyiz daha da duygusaliz şu anArkadaşınızın ki başka bi durummuş üzüldüm Rabbim gönlündekini kolaylaştırsın dediğim gibi bizim aramızdaki farklıydı bana dert yanarken saklaması hoş değildi beni aptal yerine koydu benim nazarım değcek diye düşündüyse söyledikten sonrada değerdi gayette göz önünde nazar her türlü değerdi zaten bende nazardan korkarım ve başıma nazardan çok şeyler geliyorda zaten o yüzden herşeyimi gizli yaşamaya kararı aldım. Bayadır denk gelmediydeniz söylemek icin bende aramazdım ama her gün görüşüp dertleşip sonrada söylemeseydiniz olmazd
Ben sezeryan oldum çok zorlandım.sakin kendinizi sartlamayin normal doğumu tercih edin deneyin zaten .olmuyorsa yapacak bir şey yok zaten sezeryan olursunuz.Hanımlar neden normal doğum istemiyosunuz ben bilemiyorum korkuyorum tabi ki de ama herkes vaginal doğum daha iyi diyor mesela kaynanam normal doğum daha iyi diyip duruyor ben hic bişey demiyorum hangisi olur bilemicem duruma bağlı sanırım ama sezeryanda kötü ağrılı sonrasında diyolar nasıl olcak bilmiyorum Allahım hepimize yardım etsin kolayca gelsinler inşaAllah
Çok teşekkür ederim. Sağlık olsun da her şey yerine konulur. Umarım daha nice kutlamaları yavrunuzla dilediğiniz gibi deniz kenarında kutlarsınızHarika maşallah hayırlı olsun.
Çok şanslısınız hayalimdi deniz kenarında gün batımında öğrenmek ama malesef yurt dışında cok zor hava bi günü bi gününe tutmuyor deniz desen zaten yok hava güzel olunca göl gibi her yerlere insanlar akın ediyor bende bahcemde yapmıştım sinirlenipüc dört gün havalar öyle güzeldi ki bizim yapacağımız günler de hava bozmuştu karanlık ruhsuz memleket yurt dışında her yer.
Ben direk sezeryan düşünüyorum. Diğer türlü bana zor geliyor gerçekten.Hanımlar neden normal doğum istemiyosunuz ben bilemiyorum korkuyorum tabi ki de ama herkes vaginal doğum daha iyi diyor mesela kaynanam normal doğum daha iyi diyip duruyor ben hic bişey demiyorum hangisi olur bilemicem duruma bağlı sanırım ama sezeryanda kötü ağrılı sonrasında diyolar nasıl olcak bilmiyorum Allahım hepimize yardım etsin kolayca gelsinler inşaAllah
Ben pes ediyorum artıkBekliyoruz sabırsızlıkla
Nasıl yani randevu alıp gittiniz ve doktor yok muymuş? Allah'ım yarabbim ya neyse kınamıycamm benim de kontrol yakınBen pes ediyorum artıkdoktorun kendisi yokmuş öğrenciler varmış. Hiç bir şeyden anlamıyorlar. Bırak cinsiyeti ultrason kullanımını ben anlatıyordum sinirden
4 tane öğrenciyi bırakmışlar odaya hiç birinin bilgisi tam değil. 16+5 teki bacağı açık çocuğun cinsiyetini soruyorum ay bilemedim bir dahaki gelişinizde bakalım diyorNasıl yani randevu alıp gittiniz ve doktor yok muymuş? Allah'ım yarabbim ya neyse kınamıycamm benim de kontrol yakın
Yaa keşke fotoğraf alsaydınız barii hemen birilerine gösterir öğrenirdik4 tane öğrenciyi bırakmışlar odaya hiç birinin bilgisi tam değil. 16+5 teki bacağı açık çocuğun cinsiyetini soruyorum ay bilemedim bir dahaki gelişinizde bakalım diyordoğup bacağını açığ al gör demesi lazım sanırım çocuğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?